1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
było kilka problemów technicznych wczoraj, tak jak mówiłem wszystkim z którymi rozmawialem - organizator wie że kilka spraw nie poszło, ze data nie ta co powinna być i będzie powtórka w najbliższych 2 miesiącach Klub zajebisty, szkoda ze naglosnienie padło, ale nie była to usterka do naprawienia w ciągu imprezy Wszystkim którzy przybyli i mimo wszystko zostali bardzo dziękuję!
Najgorsza biba na jakiej bylem i to przez naglosnienie i przez to ze o 2 zostalismy wyproszeni z klubu, chociaz za wejsciowki powinnismy dostac zwrot ale after w e2k nadgonil
_________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome
Więc tak 1 ) Kończyc impreze o 1.55 ?? przeprasza bardzo Ochrona ma płacone od ilości ludzi na parkiecie czy godzinowo ??Ludzie się bawia a oni mówią ,że koniec imprezy ... ok , skończyliście Wy (ochrona/oko) impreze ale co z ludzmi ,którzy nie są z katowic ?? mamy w środku nocy sterczeć na mrozie, albo siedzieć w Macu czy na dworcu PKP ?? jakby było lato to mam to w dupie, siadam na lawce i siedze ale w grudniu ,średnio mi się to widzi . 2 ) nagłośnienie do dupy ,bass przez chwilke był a potem cisza aa i te "swiatełka" przed dj-ką WTF ?? 3 ) obecność ludzi ... co tu dużo pisać byli ci ,którym zależało i ci ,którzy chceli sprawdzić "oko" 4 ) śmiałam się , że jeśli puszczą troche mocniejsze kawałki to ci wszyscy z "melbourne shuffle" poprostu znikną i sie nie pomyliłam, do końca praktycznie bawiła sie ekipa z forum 5 ) granie 5kawałków co poł godziny na czele z " FTS " ileż można ??
Byłam w oku na imprzach dubowych i mi sie club podoba, osobiście dam jeszcze jedną szanse mu jeśli dojdzie do skutku kolejna edycja bo uważam,że mogłoby to byc alternatywą dla piątkowych imprez w energy
To chyba tyle jeśli chodiz o impreze
tym co byli, dziękuje za towarzystwo (kupa śmiechu była ) i do nastepnej
_________________ Są kobiety piękne i wkurwiające, Ja piękna nie jestem więc wkurwiam podwójnie ]
Co tu dużo pisać. Najgorsza impreza w tym roku na jakiej byliśmy z Kamcią. Przyjechaliśmy podbić OKO, bo byliśmy ciekawi jak to wszystko wypali no i się zawiedliśmy - nie mam do organizatorów żalu i pretensji,ale sorry tym razem NIE WYPALIŁO! Nagłośnienie - zero subbasu. Od razu dało się to odczuć.Słychać było tylko plumkanie a nie porządny twardy bass! Bardzo mała frekwencja,gdyby nie ludzie z HF to nie wiem kto by był na tym parkiecie i jak długo. 3-4x powtarzane te same kawałki Showtek - FTS,Citizen - 1980 (Marshall Mix) przynajmniej z 2x. No i parę innych kawałków ale te najbardziej utkwiły mi w pamięci. Nie wiem po co to powtarzać tyle razy? Żeby przyciągnąć tym ludzi? Tak to właśnie odczułem... Wyglądało to tak choćby DJ tylko te kawałki miał na płycie przy sobie i żadnych innych Co do cen na barze nie chcę się wypowiadać,ale za tanio tam też nie było w porównaniu do cen w EN czy A4 To samo twierdziło sporo osób z forum z którymi rozmawiałem.
Z setów to pamiętam Coarsection i tylko ten set mi się podobał.
Była okazja zabrać się wcześniej z OKA z Racidem, więc skorzystaliśmy z transportu i nie żałujemy,bo nie było czego. Szczerze wątpię w kolejną/kolejne udane edycje w OKU przy ogromnej wtopie już na samym początku, no ale życzę powodzenia organizatorom Aha no i jeżeli już miałyby się odbywać kolejne edycje to najlepiej w soboty,bo w piątki wygryzą je inne imprezy w innych klubach (Energy 2000,Discoplex A4 itp.) i nie będzie też sporej frekwencji,bo sporo ludzi pracuje w soboty na rano!
Czuję wielki niedosyt po tej imprezie Tyle moich uwag odnośnie imprezy
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 10-12-2013, 01:03, w caoci zmieniany 4 razy