Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 07, 09, 2007, 2007, experience, gliwice, hardstyle, virus

07.09.2007 HardStyle Experience 2007 Virus @ Gliwice
Autor Wiadomo¶æ
Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 31-08-2007, 18:48    #11

Dla pana Pumby i Radialsów zawitałbym tam chętnie, ale ostatnie kłopoty finansowe raczej na to nie pozwolą :( . Chyba że zdarzy sie jakiś cud heh

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 31-08-2007, 19:27    #12

no ja z finansami tez kiepsko i do tego mam exam 11tego we wtorek :| i wogole mi sie z uczelnia jihad za3na wiec raczej niewidze tego bym sie pojawila ale moze sie cos uda mi wymyslec... ehh

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

maniaczka 

Informacje
Do³±czy³a: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 31-08-2007, 21:05    #13

cccccciiiiiuuuuuuuuuup nie wyróba normalnie.. kurwa mam nocki akurat!! od 7 :-( lipka.. :-/

HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 31-08-2007, 22:46    #14

co sie dzieje :)co chwile jakas impreza hs,napewno sie zjawie:)

The Qonker 
Qonkerizmo

Informacje
Do³±czy³: 03 Maj 2007
Piwa: 5
Sk±d: Mikołów

Wys³any: 01-09-2007, 11:34    #15

swego czasu sie duzo bujałem po gliVicach i miałem okazje odwiedzić ten "wiekszy pub" nie przypadł mi do gustu tak jak nie przypadła mi wypowiedz typu "wiec dla wytrwalych nagroda - puszcze moj kawalek :P bo gramofony maja byc " a to ze niby to premiera swiatowa tak?? taka imrpeza i "bo gramofony mają być" ?? no to ja to widze jak sujka za moze :D :D a to jakby nie było gramoli to bys nie puscił tak?? bo nie posiadasz włąsnego utworu na kompie i nie ejsteś w stanie go przegrać na cd?? czy poprostu jestes taki zadumay w sobie ze na kazdej mozliwej okazji kozaczysz ze masz vinyla i jeszcze pare innych bo nie tlyko po tej wypowiedzi to stwierdzam ale tez po innych pompujesz sie pumba jak gorole a przeciez jesteś z szanowanego miasta Chorzowa powiedz mi jak to jest ??

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 01-09-2007, 11:54    #16

Zawsze Qonker ceniłem w tobie twoją szczerość wypowiedzi :D

Sora 
Trolololo

Informacje
Do³±czy³a: 24 Cze 2007
Piwa: 6
Sk±d: Katowice

Wys³any: 01-09-2007, 12:01    #17

ja pikoleeeeeeee.... jak będę miała z kim się zabrać to chętnie, sama na bank nie pojadę :( chociaż qrde baaardzo chętnie

Brumek 
_-^-_ 4ever

Informacje
Piwa: 26
Sk±d: z dużego pokoju

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 01-09-2007, 13:17    #18

po wczorajszym hsn postanowilem zrobic sobie pauze do urodzin Małego
choć nie wiadomo czy mnie tam nie wywieje

"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3

HardForum

Informacje
Piwa: 1
Sk±d: HF

Wys³any: 01-09-2007, 14:59    #19

The Qonker napisa³/a:
swego czasu sie duzo bujałem po gliVicach i miałem okazje odwiedzić ten "wiekszy pub" nie przypadł mi do gustu tak jak nie przypadła mi wypowiedz typu "wiec dla wytrwalych nagroda - puszcze moj kawalek :P bo gramofony maja byc " a to ze niby to premiera swiatowa tak?? taka imrpeza i "bo gramofony mają być" ?? no to ja to widze jak sujka za moze :D :D a to jakby nie było gramoli to bys nie puscił tak?? bo nie posiadasz włąsnego utworu na kompie i nie ejsteś w stanie go przegrać na cd?? czy poprostu jestes taki zadumay w sobie ze na kazdej mozliwej okazji kozaczysz ze masz vinyla i jeszcze pare innych bo nie tlyko po tej wypowiedzi to stwierdzam ale tez po innych pompujesz sie pumba jak gorole a przeciez jesteś z szanowanego miasta Chorzowa powiedz mi jak to jest ??

jak to jest ? tak to jest ze jak nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj :-P

sigma byla na wakacjach do konca 1 wrzesnia i nie miala jak wyslac do nas masterow w wavie, wiec wyslali ino promo pack z vinylami, wiec na kompie mam kawalki ale nie zmasteringowane, a po przesluchaniu vinyla one w jakosci roznia sie o wiele. Duzo osob pytalo o sampla ktorego nigdzie i nikomu nigdy nie pokazalem, wersje nie masteringowane dostalo z 10-12 DJ z zachodu do ocenienienia i to wszystko, nigdzie to nie bylo grane wiec jezeli pytasz o "premiere" to jezeli do tego czasu nikt nie zagra w secie to w zasadzie bedzie premiera ...

pozatym to bylo jako zart i sarkazm, ale jako ze bede gral dopiero kolo 5:00 a wtedy wiekszosc pewnie bedzie w domu spac tak wiec pewnie i duzo osob nie uslyszy tego na zywo (zawsze lepszy efekt niz na kompie).

co dov inyli - jakos nie kazdy DJ w PL wydaje kase na vinyle, dlatego mam o wiele wiekszy respekt dla tych co graja z vinyli i je kupuja. Bo jednak granie z CDJ jest o wiele latwiejsze.
A to ze mam swoj release wraz z ACB to juz tylko moja sprawa i jego sprawa.

Na secenie PL jest tylko jedna ekipa ktora gra, i mozna ja na palcach policzyc, a tak naprawde jest wiecej DJ i producentow gdnych uwagi, np. Radial Playerz - bo gdyby nie ich walek na Top10 tatanki to chyba nikt by do dzisiaj nawet o nich nie wiedzial ... a chlopaki naprawde potrafia dzwiek na dobrym poziomie wykrecic w studio a i zagrac tez dobrze umia, co zreszta pokaza na imprezie.
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

lew 
Hardstyle 4ever:]

Informacje
Do³±czy³: 20 Maj 2007
Piwa: 0
Sk±d: BYTOM

Wys³any: 01-09-2007, 15:38    #20

ja odpadam wesele :/

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 12376
Odpowiedzi: 111
Odwiedzin z google: 2076
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: