1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
07.07.2012 - Free Festival - The Harder Styles, Almere, NL
Miejsce: Atlantisstrand, Almere, NL
Line Up
Hardstyle Headhunterz Crypsis Noisecontrollers Tatanka Coone Toneshifterz Thera Radical Redemption Chain Reaction Anagenetic Geck-o Hosted by MC Tha Watcher
Hardcore Angerfist (live) Korsakoff Noize Suppressor Tha Playah Outblast Mad Dog (live) DaY-mĂĄr Dyprax Nitrogenetics Anime State of Emergency T-junction Miss K8 Rudeboy Hosted by MC Nolz
Early hardcore Predator Dr. Z-Vago Bass-D Mercenary The Menace Sequence & Ominous Sixpack & Cocktail Freaco Backfire Coldfusion Hosted by MC Syco
Cena: free Mozliwosc wykupienia gwarancji wejscia 15E via freefestival.nl, zawiera 4 tokeny i oplate za toalety
line up nie moj wymarzony ale w sumie na kazdej scenie cos ciekawego sie znajdzie i na bank bym sie pobawila. a jak za darmo to nawet nie ma co gadac xDDD
W tej dacie bÄde akurat w NL w pracy wiÄc nie ma opcji Ĺźe sie nie zjawie... I na scenie HS i na scenie HC kilka naprawde Ĺwietnych pozycji i wydaje mi sie Ĺźe grzech nie isc na taki event bÄdÄ c tam... A tak apropo to jak sobie pomyĹle jakie luksusy majÄ Holendrzy z imprezami w porĂłwnaniu do nas to sie nawet nie chce myĹlec...
Mike zapamietaj jedno ... taka ibiza to w NL i w BE jest przez caly rok jesli chodzi o kluby i eventy a co do tematu cen i tak tutaj narzekaja na to, ze drogo mam na mysli te duze eventy ofc.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)