Zamkniêty przez: Thao 29-06-2011, 00:05 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 08-05-2011, 16:51 | #971
|
| | RokiCor napisa³/a: | | PS. Schiz, co to za nuta w której zostaÅ‚ wykorzystane moment z P.O.D - Youth Of The Nation którÄ… graÅ‚eÅ› ??? |
Francesco Zeta - Youth Of The Nation(Ptero Mix) | |
| |
Podziêkowali: | RokiCor |
|
Informacje Do³±czy³a: 12 Lip 2010 Wiek: 35 Posty: 501 (0,09/dzieñ) Piwa: 202 Sk±d: Bielsko-BiaÅ‚a  | Wys³any: 08-05-2011, 16:56 | #972
|
| set imprezy z głównej zdecydowanie należy do Resqa, niestety przez tą duchotę nie bardzo miałam siły już skakać Ogólnie poziom muzyczny na hs/hc taki sobie jak dla mnie, za dużo 'sialalalanek'. Na hardtechno niestety byłam tylko przelotem więc się nie wypowiem. Miejscówka jak najbardziej na plus, trochę irytowała nierówna podłoga, ale dało radę Ponadto trochę za cicho
| djxxx napisa³/a: | | - spory Å›mietnik na "parkiecie" z czasem zrobiÅ‚ siÄ™ na głównej i trzeba byÅ‚o uważać gdzie siÄ™ staje |
ale to już nie wina organizatora tylko ludzi, którym nie chciało się ruszyć do kosza i woleli rzucać śmieci sobie pod nogi. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 04 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 1078 (0,17/dzieñ) Piwa: 119 Sk±d: KÄ™dzierzyn-Koźle  | Wys³any: 08-05-2011, 16:57 | #973
|
| THANK YOU | _________________ DEFQON.1 | | Ostatnio zmieniony przez RokiCor 08-05-2011, 16:57, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 06 Cze 2010 Posty: 370 (0,06/dzieñ) Piwa: 24 Sk±d: Tczew  | Wys³any: 08-05-2011, 17:07 | #974
|
| Własnie wrócilem do chaty,impreza kozak,nie bede sie rozpisywal bo nie mam zbytnio sił,bo ta podroz 10h w to i z powrotem robi swoje,co do setów,Schizeq to był pogrom,mega set,musza go miec,Driver,Enigmato takze zajebiste sety,moje gusta,Instigator tezmial pare fajnych wałków,a i mam pytanie kto byl na Instigatorze i kojarzy pewien kawalek ktory rozpiczywal sie bodajze od revbassu ale w srodku tego kawałka leciało jakies gowno,jesli ktos wie niech powie bo poczatek kawalka byl zajebisty,Future x2 aj pieknie,jak uslyszalem drugi raz u Scizka jeszcze bardziej mi porobilo ,Impreza jak najbardziej udana,było warto! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzieñ) Piwa: 660 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 08-05-2011, 18:28 | #975
|
| Od razu przejdę do rzeczy, czemu to MPT tak jebie naszych DJi ? co oni kurwa robią się pytam. Wchodze na seta Drivera i kurwa i cicho jak uj. Wchodzę na seta Eniego no kufa to samo. Co to kurwa jakiś spisek czy co ? A teraz o muzyce, main mnie jakoś po setach naszych kolegó w ogóle nie ciągnął. Polska scena, na każdym secie byłem i powiem że graliście świetnie panowie Ale scena HT to był strzał w 10 ! Live Arkusa to mistrzostwo świata, nogi mnie tak bolą że jutro to chyba do pracy nie pójdę No i na zakończenie set ResQ, ha ha ha coś Ty nam tam zrobił, ja już pod koniec siadłęm na dupie bo po prostu nie dałem rady już chodzić. Dzięki wszystki za wspólną impreze, ekipa jak zawsze doborowa Pozdro | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 06 Cze 2010 Posty: 370 (0,06/dzieñ) Piwa: 24 Sk±d: Tczew  | Wys³any: 08-05-2011, 18:56 | #976
|
| Dokladnie,na poczatku seta Drivera naglosnienie bylo ok,potem po paru trackach sciszenie,bylo to czuc jak huj,na Enim bylo juz lepiej,a wlasnie Enigmato cos na jednym tracku nie wyszlo,bo od razu na jeden track "wszedl" drugi trak,chyba ze to czyms spodowane bylo z tym naglosnieniem nie wiem | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Do³±czy³a: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzieñ) Piwa: 342 Sk±d: KatowicE  | Wys³any: 08-05-2011, 19:04 | #977
|
| No to trochę się ogarnęłam to może ułoże kilka zdań ;] Impreza mega na plus,bylo zacnie Może tez dlatego ze az tak bardzo sie nie nastawialam i myslalam ze wypadnie o wiele gorzej a tu mila niespodzianka Muzycznie super,super, chociaz tak do polowy imprezy czas spedzalam bardziej towarzysko,a od seta Outblasta nie wychodzilam z głownej Miejscówa super, naprawde bardzo duzo miejsca i w ogóle Dramat z tym gorącam na głownej no ale to kazdy narzeka taka spocona to w zyciu chyba nie bylam,no masakra jakas Set imprezy, nalezy stanowczo i ewidentnie do Resq! Co on mi z głową zrobił, aaaa ogień z dupy Dawno się tak nie wyskakałam,przez co dzisiaj ledwo chodzę Czyli w sumie jak dla mnie impreza na jeden wielku plus! Wszystko mi się podobało, minusy są takie malutkie ze az nie będe pisałą ;] Jak zwykle ekipa najlepsza na świecie! Z Wami mozna się bawic i bawic, haha Co do afteru sorry jesli kogos rozczarowalam ale w sumie odechcialo mi sie bo stweirdzilam ze ledwo dycham Jeszcze raz dzięki wszystkim za piwkowanie, wódkowanie, skakanie i za wszystko! Aha i dzięki Marian, za uratowanie mi życia hyh Na razie byłoby na tyle,jak cos mi sie wspomni to dopisze | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 01 Mar 2011 Wiek: 34 Posty: 368 (0,07/dzieñ) Piwa: 104 Sk±d: MysÅ‚owice / WrocÅ‚aw  | Wys³any: 08-05-2011, 19:08 | #978
|
| To co się tam działo, to jest po prostu poezja... O dziwo weszło mi wszystko poza wejściem Masters of Noise Ale najbardziej zajebiste sety chyba puścił Driver, Enigmato i Luna, bo przy tym tak się zjechałem, że musiałem ochłonąć zarywając część seta Outblasta nad czym trochę boleje Za to miałem okazję posłuchać Shizka, który też odwalił kawał dobrej roboty Jeżeli chodzi o umiejscowienie, to gdyby nie brak klimatyzacji i patologia na Nikiszu, to lokalizacja jak najbardziej dobra. Podziękowania dla Q-DC__ za jego piwną niespodziankę, bednarz'a za towarzystwo i dla ludzi których miałem okazję poznać | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 07 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1860 (0,29/dzieñ) Piwa: 119 Sk±d: Opole  | Wys³any: 08-05-2011, 19:08 | #979
|
| Było super i dawno co nie których ryjków nie widziałem | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 14 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 3140 (0,46/dzieñ) Piwa: 547 Sk±d: Strefa Zieleni  | Wys³any: 08-05-2011, 19:15 | #980
|
| a dopiszę jeszcze, że Outblast też wykręcił mistrzowskiego seta od początku do końca full wypas i ostre palenie laczków gość się zna na robocie | _________________

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo | |
| |
 | |
| |