1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Tak troche lipnie to wyglada...no ale coz jak juz ktos napisal i tak pewnie kazdy sie zjawi na tej imprezie...Tak wiec czekam na te Party... Jestem Ciekaw sceny ht zobacze jak to tam bedzie
Co, jak co, ale Ĺźeby doszĹo do nastÄpnej edycji, trze na tej byÄ. Bo jak nie My, to kto? i TEZA, Ĺźe Polska lubi hs/hc o kant dupy bo u nas imprezy zapeĹniajÄ trÄsowcy ;lutek; i dlatego, im mniej kumatych na hs/hc, tym lepiej..Organizatorzy moĹźe w koĹcu wezmÄ do serca, Ĺźe sÄ dla publiki, nie dla kasy do dziĹ nie kumam, dlaczego nie zrobili sondy
I tego samego zdania jestem ja! JakoĹ nie rozrywa mnie na strzÄpy ten skĹad - bardzo sĹabiutko..No ale od poczÄ tku wiedziaĹem,Ĺźe tak wĹaĹnie bÄdzie,wystarczyĹo popatrzeÄ na cenÄ biletu. Takimi gwiazdami nie wypromujÄ eventu i nie przyciÄ gnÄ ludzi:| JuĹź o wiele lepszy LU byĹ w Germanii.Po tym Open Air idÄ ciÄ gle w dóŠz LU:| Jedyni ktĂłrzy przyciÄ gajÄ mnie swojÄ uwagÄ to Tha Playah i Pradera..W dodatku Tha Playah jeszcze nigdy nie miaĹem okazji posĹuchaÄ na Ĺźywo..Lune juĹź widziaĹem wiele wiele razy..Ostatnio coĹ nic nie produkuje nowego,wiÄc teĹź niczym nowym nie zaskoczy..Polskich Dj mam prawie,Ĺźe co weekend w klubach:P No moĹźe nie co weekend,ale bardzo czÄsto:) Outblasta juĹź sĹyszaĹem i raczej mnie zbytnio nie ciekawi..PozostaĹych ludzi szczerze nie znam...PorĂłwnujÄ c skĹad HC do HS to wydaje mi siÄ,Ĺźe HC skĹad jest lepszy od HS..ZresztÄ na ostatniej edycji byĹo podobnie..Scena HT w ogĂłle mnie nie interesuje... JeĹźeli chodzi o obecnoĹÄ - to na dzieĹ dzisiejszy jestem na NIE... To tyle ode mnie - Dobrej zabawy ĹźyczÄ;)
I potwierdza sie to co ostatnio pisalem... to jest event a nie impreza w klubie. Tutaj glownie liczy sie klimat imprezy a sklad nawet z samymi gwiazdami moze zawiesc. Pozatym za taka mala kase to jak za darmo.
Moja zdanie jest takie Ĺźe nawet Dj Jasiek z Kamienia Dolnego by mĂłgĹ wyjsc i rozjebac impreze w drobny mak , Wojtek ma racje ze liczy sie klimat imprezy i ludzie , potwierdzalo to sie nie raz na imprezach w mega lub gdzies indziej
_________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ
moĹźe i w tamtym roku boĹ lepszy Lu ale w tym mogÄ bardzij doje*aÄ nigdy nic niy wiadomo i wgl cyna jest mniyjszo , jak by nic niy robiono to koĹźdy by godoĹ Ĺźe u nos nic siÄ niy dzieje , Ĺźodnych eventĂłw i nic niy jest robione w kierunku hardĂłw ino jak mo coĹ byÄ robione jak ludzie przekreĹlajÄ impreza z gĂłry i marudzÄ Ĺźe co impreza Lu jest gorszy , a to Ĺźe za maĹo hs czy hc , jak tak dalij bydzie to u nos bydzie gĂłwno robione ! i bydzie tak jak pora lot tymu Ĺźe bydzie siÄ ino ĹaziÄ do klubu Ĺźeby pobawiÄ siÄ do hardĂłw ! takie jest moje zdanie
Kazdy ktory /ktora jest za tym zeby hc/hs sie rozwijaĹ w Polsce na tej imprezie powinien Byc obowiÄ zkowo! Wazne ze bedÄ grali hs/hc a nie jakÄ s lipe...Ja Na nic nie narzekam wszystko mi pasi! Dla mnie wazne ze jest biba! BedÄ ludzie bedzie piwo bedzie wodka oraz tance hulaĹce Czego wiecej trzeba?
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)