Zamkniêty przez: Thao 29-06-2011, 00:05 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 26-01-2011, 19:00 | #251
|
| Dla przypomnienia sobie włączyłem Outblasta z TOA i w 4 partach nagranych przez rooziego zagrał bardzo fajnie a przede wszystkim przeważały mocne wałki także mam nadzieję że tym razem też ładnie pojedzie | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 22 Maj 2010 Posty: 44 (0,01/dzieñ) Piwa: 8 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 26-01-2011, 20:22 | #252
|
| To nie czas i miejsce na dyskusje o tym kto czego słucha ale nie widzę sensu w płaceniu 70zł za imprezę, na której gra ktoś na kogo mogę iść za 15 czy 20zł w dowolny weekend. Są gusta i gusciki, jeśli ktoś lubi słuchać i bawić się przy tym jak grają nasi rodacy to ja nie mam nic przeciwko temu. Ja i moi znajomi niestety do tego grona ludzi nie należymy także wyjazd mija się z celem. Ja się nie spinam bo dla mnie wyjazd na jakąś imprezę nie jest musem - jak mi nie odpowiada to po prostu sobie daruję. Za kolega wyżej z komentarzem "Jupi! Jednej przypadkowej osoby mniej!" mnie rozbawił.
Szkoda waszego czasu na czytanie kolejnego postu nie na temat także nie mam zamiaru siÄ™ już o tym rozpisywać. | | Ostatnio zmieniony przez KAT 26-01-2011, 20:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 15 Sie 2009 Wiek: 36 Posty: 403 (0,06/dzieñ) Piwa: 25 Sk±d: Szczecin  | Wys³any: 26-01-2011, 20:40 | #253
|
| | Masters of Noise ;/ ;/ wydaje mi się że to będzie kicha ;/ | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 12 Lip 2010 Wiek: 35 Posty: 501 (0,09/dzieñ) Piwa: 202 Sk±d: Bielsko-BiaÅ‚a  | Wys³any: 26-01-2011, 20:45 | #254
|
| | maniaczka napisa³/a: | KAT napisaÅ‚/a: z MC H bo z tym to już poważnie przegieli. co prawda mógÅ‚ by być ktos inny bo on za kazdym razem jest ... ale koles jest dobry nie? |
Ciężko stwierdzic biorąc pod uwagę, że prawie go nie słychać a jak już jest to nie mozna zrozumieć co on tam gada, przynajmniej takie wrażenie miałam ostatnio
| KAT napisa³/a: | | SÄ… gusta i gusciki, jeÅ›li ktoÅ› lubi sÅ‚uchać i bawić siÄ™ przy tym jak grajÄ… nasi rodacy to ja nie mam nic przeciwko temu. Ja i moi znajomi niestety do tego grona ludzi nie należymy |
A każe ci ktos siedzieć na scenie z Polakami skoro tak bardzo na nich narzekasz? masz 2 inne... Poza tym jak można narzekać na obecność POLAKÓW na POLSKIEJ imprezie?? A pewnie i tak się okaże, że ich sety będą lepsze niż niektórych 'gwiazdeczek' | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 22 Maj 2010 Posty: 44 (0,01/dzieñ) Piwa: 8 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 26-01-2011, 21:54 | #255
|
| Ja nie narzekam na Polaków, na pewno jest spore grono ludzi, którzy lubią ich styl. Mi niestety grane set nie odpowiadają ale to już kwestia osobistego gustu chociaż i tak zaraz pewnie jeden z drugim naskoczy, że nie słucham hardstajlu od 10 lat i dobrze, że mnie nie będzie.
Jak dla mnie to mógł bym i 200zł za imprezę dać a na miejscu DJa mogła by być wycięta sylwetka z kartonu - byle muzyka była taka jaką lubię.
W każdym razie zakoÅ„czmy ten temat bo to nie ma sensu, nikt nikogo nie przekona do swoich racji. + | | Ostatnio zmieniony przez KAT 26-01-2011, 21:55, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 26-01-2011, 22:13 | #256
|
| | foxy123 napisa³/a: | | Ciężko stwierdzic biorÄ…c pod uwagÄ™, że prawie go nie sÅ‚ychać a jak już jest to nie mozna zrozumieć co on tam gada, przynajmniej takie wrażenie miaÅ‚am ostatnio | bo trza sie pod scenÄ… bawić.. :D:D ja wszystko sÅ‚ysze i widze.. nie no nie wiem jak to jest, ale ja sÅ‚ysze
| KAT napisa³/a: | | o nie czas i miejsce na dyskusje o tym kto czego sÅ‚ucha ale nie widzÄ™ sensu w pÅ‚aceniu 70zÅ‚ za imprezÄ™, na której gra ktoÅ› na kogo mogÄ™ iść za 15 czy 20zÅ‚ w dowolny weekend. | no tak na jedno racja.. i to nie tylko ty masz takie myÅ›lenie gdzies to dziÅ› juz sÅ‚yszaÅ‚am.. ale na jedno bez sens w chuj bo w NL grajÄ… holendrzy i w NL holendrzy zapierdalajÄ… na imprezy gdzie grajÄ… ich rodacy.. wiadomo jest różnica miedzy nami a nimi i chyba nie musze tÅ‚umaczyć jaka.. chodzi mi o fakt że nasi nie chcÄ… jechać dla nas samych.. po to żeby byÅ‚a frekfencja (żeby potem byÅ‚o lepper ) żeby naszym nie byÅ‚o smutno ze wiÄ™kszoÅ›c ma na swoich wyjebane.. no troche mnie to wkur.. ja też z LU nie jestem zadowolona tez bym chciaÅ‚a unexista,partyraisera i kilku innych.. no ale jade dla naszych.. a wiem ze bedzie gut jak zawsze.. | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 12 Lip 2010 Wiek: 35 Posty: 501 (0,09/dzieñ) Piwa: 202 Sk±d: Bielsko-BiaÅ‚a  | Wys³any: 26-01-2011, 22:18 | #257
|
| | maniaczka napisa³/a: | foxy123 napisaÅ‚/a: Ciężko stwierdzic biorÄ…c pod uwagÄ™, że prawie go nie sÅ‚ychać a jak już jest to nie mozna zrozumieć co on tam gada, przynajmniej takie wrażenie miaÅ‚am ostatnio bo trza sie pod scenÄ… bawić.. :D ja wszystko sÅ‚ysze i widze.. nie no nie wiem jak to jest, ale ja sÅ‚ysze |
ja tam w pracy byłam ale scene widziałam, jego jakoś nie, jak byłam w tłumie to też niebardzo ale już mniejsza, jest to jest, i tak tego nie zmienimy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 26-01-2011, 22:19 | #258
|
| | jedynie scena Hardtechno daje rade | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 22 Maj 2010 Posty: 44 (0,01/dzieñ) Piwa: 8 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 26-01-2011, 22:24 | #259
|
| | maniaczka napisa³/a: | ale na jedno bez sens w ch*j bo w NL grajÄ… holendrzy i w NL holendrzy zapierdalajÄ… na imprezy gdzie grajÄ… ich rodacy.. wiadomo jest różnica miedzy nami a nimi i chyba nie musze tÅ‚umaczyć jaka.. chodzi mi o fakt że nasi nie chcÄ… jechać dla nas samych.. po to żeby byÅ‚a frekfencja (żeby potem byÅ‚o lepper ) żeby naszym nie byÅ‚o smutno ze wiÄ™kszoÅ›c ma na swoich wyjebane.. |
Niestety własnie wygląda na to, że tendencja jest u nas taka, że im więcej ludzi przychodzi na imprezę tym mniejszy nakład i gorsza organizacja każdej następnej edycji. To co było w tamtym roku było bez porównania do np Open air. W tym roku to już w ogóle nie ma co gadać. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 26-01-2011, 22:28 | #260
|
| | KAT napisa³/a: | Niestety wÅ‚asnie wyglÄ…da na to, że tendencja jest u nas taka, że im wiÄ™cej ludzi przychodzi na imprezÄ™ tym mniejszy nakÅ‚ad i gorsza organizacja każdej nastÄ™pnej edycji. To co byÅ‚o w tamtym roku byÅ‚o bez porównania do np Open air. W tym roku to już w ogóle nie ma co gadać. | no z tym sie zgadzam w 100% też to zauwazyÅ‚am.. tez miaÅ‚am nadzieje ze po OA dzwignÄ… poprzeczkÄ™ albo przynajmniej na tym samym poziomie bedÄ… jechać a tu lipa jak chuj.. ale może sie zlitujÄ… po tej edycji | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
| |