Zamkniêty przez: Thao 29-06-2011, 00:05 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 12 Lip 2010 Wiek: 35 Posty: 501 (0,09/dzieñ) Piwa: 202 Sk±d: Bielsko-BiaÅ‚a  | Wys³any: 09-05-2011, 14:12 | #1021
|
| | Kona Black napisa³/a: | Szkoda tylko, że ta edycja byÅ‚a ostatniÄ… edycjÄ… Toxicator Poland... |
Wczoraj do mnie to info doszło, ale myślałam, że może po tak udanej edycji zmienią zdanie.. | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 31 Sty 2010 Wiek: 35 Posty: 1546 (0,26/dzieñ) Piwa: 220 Sk±d: inny wymiar  | Wys³any: 09-05-2011, 14:50 | #1022
|
| | foxy123 napisa³/a: | | irytowaÅ‚a nierówna podÅ‚oga |
ahaaaa a myslalam ze mam taka banie ze chdozic nie umie...
| Bardzo wielkiego karnego kutasa w oko dla Chemicznej i Ufola. Wylanie piwa na aparat nie jest w chuj śmieszne. Rozumie, jakby się komuś przypadkiem wylało, ale rzucanie pełnym kuflem to już przesada ... Jeszcze na koniec zahaczyliście o pasek i wyjebaliście go ze stołu Na szczęście nic mu się nie stało, tylko dosłownie każdy jego element się zakleił |
pucuje sie....to bylam ja..przepraszam
a ogolnie to pamietam tylko kawalek seta TP ...Schiza caly i Enigmato kawalek... ResQ widzialam za dj-ka ale za huja nie pamietam jka gral oO...tak wiec sie wypowiadac nie bede,,, co do HT ...hahahhaa ja niewiem ze tam bylam ale moj brat niedzwiedz z kentaki...twierdzi ze bylam tam z nim dosyc duzo czasu i plywalam nic nie pamietam z tej imprezy wiec jak pierdolilam cos bez sensu lub xos to sorry
P.S koles w szatni jest najlepszy...po 15 min mojego marudzenia o zgubionym numerku wkoncu dal mi moje rzeczy | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 12 Sty 2011 Wiek: 35 Posty: 772 (0,14/dzieñ) Piwa: 148 Sk±d: Sosnowiec  | Wys³any: 09-05-2011, 14:59 | #1023
|
| Nie sądziłem że HardTechno mnie tak wciągnie a jednak zajebiscie się tam wybawiłem | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 09-05-2011, 15:00 | #1024
|
| | Kona Black napisa³/a: | Szkoda tylko, że ta edycja byÅ‚a ostatniÄ… edycjÄ… Toxicator Poland... wiÄ™cej info na: Toxicator.pl |
No coz, trzeba miec nadzieje ze powstanie COS w miejsce TOXICATORA....[/i] | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 09-05-2011, 15:12 | #1025
|
| jak dla mnie impreza bardzo udana muzycznie ciezko mi powiedziec bo jakos na hs/hc kompletnie nie mialam weny ani do sluchania ani do zabawy ale za to hard techno co slyszalam i troche sie bawilam to pieknie dawali ale co slyszalam z hc na main to wogole mnie nieruszylo. brakowalo mi czegos w stylu producera jak rok temu. miejscowka dla mnie na plus podobalo mi sie to wnetrze , no i duzy plus za to ze mozna bylo bez problemu wyjsc na zewnatrz, na swieze powietrze, namiot piwny spoko toitoie zbiorowe w meskim mnie zmiazdzyly hahahaha towarzysko rewelacja - mnostwo znajomych i to sporo takich ktorych w h*** dawno niewidzialam takze przewesolo i pozytywnie:)
minusy? jak dla mnie jakos nie bylo. nic mnie nie zrazilo ani nie wkurzylo. jedynie to raz w namiocie na piwie siedlismy do ludzi jakichs niedojeb***** , neiwiem skad byli ale wkurwiali mnie max. ale nikt od nas
rano dobrze ze dojechalismy wogole gdziekolwiek bo wsiedlismy do pierwszego lepszego autobusu i jechalismy przez wszystkie okoliczne wioski XD ale w koncu pod silesie zajechalismy.
podsumowujac dzieki wszystkim za impreze bo bylo swietnie ! | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Sie 2007 Wiek: 39 Posty: 139 (0,02/dzieñ) Piwa: 13 Sk±d: Krzyżanowice  | Wys³any: 09-05-2011, 17:00 | #1026
|
| | HcBaby napisa³/a: | djdanto, remik09, a podawaliÅ›cie dane osoby towarzyszÄ…cej przy rozmowie z tym Panem z radia? Bo wiem że trzebabylo podać dane odrazu i wtedy taka osóbka też siÄ™ znajdowaÅ‚a na liÅ›cie i nawet nie trzebabyÅ‚o razem wchodzić |
Niestety na planecie katowice gosciu zapisywał tylko imie i nazwisko osoby ktora bilet wygrała.Tym bardziej wał bo gościu zwykle po wygraniu biletu pytał się z kim pójdziesz/kogo zabierzesz no i mówiłem że tego konkretnie kolegę wezmę i go pozdrawiam,ale nie pytał o nazwisko kolegi po za anteną.Gdybym wiedział że odpierdolą takiego wała to przecież odrazu sprawę by sie tak załatwiło,ale to wiesz ogolnie uczymy się na błędach.
Interesuje mnie tylko sprawa jak to wyglądało na planecie opole?O której te bilety biły rozdawane i w jakim okresie czasu bo planeta rozdawała przez prawie 3 tygodnie średnio 2 osobom dziennie niby podwójne. Podejrzewam że było tak Planeta Katowice i Planeta Opole dostały określoną ilość biletów pojedynczych i Planeta Opole albo miała mniejsze zainteresowanie i było Was mniej walczących lub mieli krótszy czas na rozdanie biletów i te niby podwójne załatwili w ten właśnie sposób że brali od razu 2 osoby z jednego smsa.
| graph napisa³/a: | No i niestety byÅ‚a to ostatnia polska edycja Toxicator, oto info ze strony ogranizatora.
| Dziękujemy wszystkim którzy przybyli w sobotę na TOXICATOR
do Galerii Szyb Wilson.
Mamy nadzieję, że bawiliście się świetnie i że spełniliśmy wasze oczekiwania.
Ci którzy nigdy nie przeżyli TOXICATOR’a na żywo – nich żaÅ‚ujÄ….
TOXICATOR 2011 był ostatnią edycją.
Byliście z nami od 2009. Dziękujemy za wytrwałość.
Mimo naszych usilnych staraÅ„- zmiany miejsc, organizacjÄ™ edycji Open Air, rzeczywistość brutalnie pokazaÅ‚a nam, że gatunki muzyczne prezentowane podczas TOXICATOR’a majÄ… niestety ograniczonÄ… publiczność.
My próbowaliÅ›my to zmienić – niestety nie udaÅ‚o siÄ™.
Marka TOXICATOR stworzona od początku do końca w Polsce, przez Polaków
i dla Polaków- została zapożyczona na rynek Niemiecki i tam święci tryumfy.
My jako Organizatorzy, zmuszeni jesteśmy kontynuować jej historię właśnie w Niemczech.
Zgodnie z przysÅ‚owiem: „Cudze chwalicie , swego nie znacie” – wszystkich polskich fanów zapraszamy na niemieckÄ… edycjÄ™ TOXICATOR.
Raz jeszcze dziękujemy wszystkim za 3 lata i 4 edycje imprezy TOXICATOR. Organizatorzy |
|
Policzyli kasÄ™.ByÅ‚o maÅ‚o.Spierdalajcie w chuj hardmaniacy.Z discoplexem przecież to samo.ZabrzaÅ„ski Masters of Hardstyle w 2007 też miaÅ‚ tylko 1 edycjÄ™. DajÄ™ hard imprezom w Polsce max 2 lata.Potem zostanie już tylko Mega raz na jakiÅ› czas i imprezy w piwnicach lub garażach. Tyle. | | Ostatnio zmieniony przez djdanto 09-05-2011, 17:20, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy | |
| |
Podziêkowali: | wolfen88 |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 09-05-2011, 17:28 | #1027
|
| dobra widze fajnie było.. aczkolwiek post łukasza mnie cieszy .. koniec chrzanienia dajcie mi set pana resq bo sie JARAM! | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Sie 2007 Wiek: 39 Posty: 139 (0,02/dzieñ) Piwa: 13 Sk±d: Krzyżanowice  | Wys³any: 09-05-2011, 17:34 | #1028
|
| A co do piździawki na scenie PL dla tych którzy nie wytrzymali tam z zimna info to zaskoczyÅ‚a mnie jedna laska która dość dÅ‚ugo leciaÅ‚a bez koszulki w samym staniku ciekawe czy jeszcze żyje okrutna kobieta . | | Ostatnio zmieniony przez djdanto 09-05-2011, 17:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 27 Gru 2010 Wiek: 41 Posty: 19 (0/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: Grodków  | Wys³any: 09-05-2011, 18:07 | #1029
|
| impreza udała się w 100%, miejscówka mega, najwięcej czasu spędziłam na HT nie spodziewałam się, że tak przypadnie mi do gustu
jest caÅ‚y rok mam nadziejÄ™, że organizatorzy zmieniÄ… zdanie i Toxicator powróci do Wilsona | | Ostatnio zmieniony przez harmony 09-05-2011, 18:08, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Cze 2008 Wiek: 35 Posty: 410 (0,06/dzieñ) Piwa: 15 Sk±d: Opole  | Wys³any: 09-05-2011, 20:00 | #1030
|
| djdanto U nas jakieś półtora tygodnia rozdawali. Fakt, zainteresowanie na pewno było mniejsze niż na śląsku. Ja myślę że jest to kwestia do wyjaśnienia. Zadzwońcie do Waszej Planetki, myślę że uzyskacie wytłumaczenie zaistniałej sytuacji | _________________ HardCore <3 | |
| |
 | |
| |