Przesuniêty przez: ROoZi 07-12-2014, 16:47 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 07-11-2014, 19:17 | #21
|
| | armyofhardcore napisa³/a: | Gife, lecisz? Wszystko potwierdzone wiec pojawie sie w okolicy |
Myślę, że tak. Jeszcze nie kupiłem przelotu i biletu, ale czekam na rozwiązanie sytuacji z maratonem w Rotterdamie więc jak będę coś wiedział, napiszę pw.
[ Dodano: 19-11-2014, 16:01 ] Widzę, że praca może być głównym powodem, że tam nie zląduję | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
|
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 02-12-2014, 21:37 | #22
|
| | TT w pierwszym poście. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Gru 2010 Wiek: 46 Posty: 1537 (0,27/dzieñ) Piwa: 826 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 02-12-2014, 21:52 | #23
|
| | hayer86 napisa³/a: | | TT w pierwszym poÅ›cie. |
Lipa ten lajnap i TT. Bedzie tloczno, goraco i za duzo frenczow. Nie jade | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 02-12-2014, 23:57 | #24
|
| byloby latanie miedzy 1 scena a early tc. i miedzy 5 a 6 najciezsza rozkmina czy wybrac early i mega versus <3 czy jednak terrory i destroyer | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 02-12-2014, 23:58 | #25
|
| Ja [pierdooolleeee..Z Area 1 schodziłem tylko odetchnąć..tym razem byłoby podobnie | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Gru 2010 Wiek: 46 Posty: 1537 (0,27/dzieñ) Piwa: 826 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 07-12-2014, 19:05 | #26
|
| Chamber Of Terror i tyle w temacie. Dano, Speed Freak i GFB to już klasyki, duży plus. Ten ostatni wraca troche na scenę i wkrótce będzie go nieco więcej. Producer, magik i aktualnie w mojej czołówce. Speedfolter, Hitman czyli dobry, vinylowy set. Destroyer rowniez OK ale zaczyna mi sie przejadac, ciagle to samo czyli już kiedyś przerabiane z Angersristem. No o dziwo niezły set Noisekicka, pierwszy od bardzo długiego czasu.
Area 1 od strony grajków rowniez rewelacyjnie tyłka ta scena po środku. Na pozostałych byłem w sumie łącznie jakaś minutę, wiec sie nie wypowiem. Organizacyjnie bez szału. Dla kogos kto siedzi w early hc/tc to event warty uwagi.
Miło tez było poznać użytkownika Hayera | |
| |
Podziêkowali: | netya |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 07-12-2014, 20:04 | #27
|
| Hayer, Rob'a widziałeś? | _________________ Kibol! | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 08-12-2014, 02:57 | #28
|
| | Poza pulsometrem mało co widziałem, więc nie mam o czym się wypowiedzieć :v | _________________
 | |
| |
Podziêkowali: | UbeX, netya |
Informacje Do³±czy³: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzieñ) Piwa: 942 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 08-12-2014, 13:39 | #29
|
| | hayer86 napisa³/a: | | Poza pulsometrem maÅ‚o co widziaÅ‚em |
Taka dobra była impreza, że aż Was ratownicy wynosili? | _________________ HardTripy | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 08-12-2014, 17:00 | #30
|
| A więc kilka słów wyjaśnienia.
Nie piszę o tym dlatego, że jestem z tego dumny, wręcz przeciwnie. Ale wiem, że wcześniej czy później wieść się rozniesie, prawdopodobnie mocno przekoloryzowana, więc wole sam o tym napisać, niż czekać na plotki.
Przedobrzyliśmy chyba z Danielem z alkoholem na biforze, ponieważ w środku już, wpadłem na genialny pomysł, że zjem sobie pierwszy raz w życiu połowę dropsa. Pierwszy i ostatni... Podobno po 20 minutach, padłem bezwładny na ziemię, następnie nosze itd. Pierwsze co zobaczyłem to silikonowe rękawiczki lekarza, na lewo był mój puls i reszta danych, po prawej dosłownie umierający syneczek. Tętno bardzo szybko mu spadło z 88 na ok. 55. Jak stamtąd wychodziłem, zaczynali reanimację, zastrzyki prawdopodobnie z adrenaliną prosto w serce. Widok naprawdę nieciekawy, mam nadzieję dający dużo do myślenia.... Lekarz w rozmowie wyjaśnił mi, że nic mi się takiego nie stało, że to normalna reakcja na ectsasy, po prostu mam słabą tolerancję organizmu na tego typu rzeczy, plus za duża dawka jak na pierwszy raz. Posiedziałem tam może z pół godziny, napiłem się coli i lekarz kazał dalej iść mi się bawić. Ale średnio już się pobawiłem, mając przed oczyma pacjenta obok, plus moralniak spowodowany własną głupotą....
Jedyne co mogę powiedzieć o imprezie, to to, że sceny były bardzo źle rozmieszczone, co chwilę się gubiliśmy i nie na tą scenę wchodziliśmy. Ludzie sami 'kumaci', bez przypadkowych osób, jak to bywa na mohach czy domi. Pomijając średnio udaną imprezę, sam wyjazd uznaję za bardzo udany. Spędziłem sobie spokojnie 3 dni z dziewczyną, pozwiedzaliśmy sobie trochę Amsterdam, który jest bardzo ładnym i ciekawym miastem, pełnym kontrastów. Ludzie w Holandii jak zwykle mili i życzliwi
Ale to nie koniec dziwnych i pechowych sytuacji. Po zakończeniu imprezy wróciliśmy do hotelu przespać się trochę przed odlotem jeszcze. Zostaliśmy dość brutalnie obudzeni przez... strażaków. W hotelu w którym nocowaliśmy wybuch pożar i zostaliśmy ewakuowani na zewnątrz... w samej bieliźnie. Dostałem jedynie tą złotą folię termiczną i chyba zostałem gwiazdą lokalnej tv, bo nagle zaczęto robić mi foty, nawet koleś z kamerą do mnie podlazł. Cała akcja trwałą na tyle długo, że nie zdążyliśmy na zabookowany bus na lotnisko w Eindhoven...
A co do samych drugów, w Amsterdamie na każdym rogu wisi ostrzeżenie 'Cocaine alert', które informuje, że biała heroina jest sprzedawana jako kokaina, 3 turystów już zmarło, dużo więcej wylądowało w szpitalu. Także macie ludzie nauczkę na moim przykładzie. Wszystko jest dla ludzi, ale róbcie to z głową. A jeśli już chcecie coś brać, to od 'sprawdzonych' źródeł, w rozsądnej ilości.
I raz jeszcze napiszę, że wcale nie jestem dumy z tej sytuacji, ale wolę sam o tym napisać, niż słuchać plotek na swój temat | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez hayer86 08-12-2014, 17:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | lamborghini17, netya, SchizeQ, FRIZ, armyofhardcore, Sidelnikov, UbeX, Broda, Kitana, vulcan |
| |