Przesunity przez: ROoZi 07-07-2013, 09:40 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 14-07-2013, 16:16 | #641
|
| nikt nie broni strefy tylko probuje ci cos wyjatkowo prosto przetlumaczyc apropo prawa i tych spraw a jak widac ciezko dochodzi skoro iles postow poszlo na ten temat. a ty jeszcze sie unosisz dodatkowo...
nikomu strefy nie pasowaly ale dobre i te 3.5% piwo niz zeby nie mialo byc wogole. i dobre to ze mozna bylo z nim lazic bez przeszkod itp a nie tak jak napisal Rawness i sama pamietam przykladowo na Globalu ze byla strefa piwna z normalnym lechem ale juz sie nie dalo go wyniesc bo pilnowali. a na Silesii mozna bylo jednak wziasc nawet to mniej procentowe piwko ze soba i spoko. trudno sie mowi. takie przepisy.
inna sprawa ze po raz ktorys czytam na temat tego ze nie mozna bylo wnosic odpakowanych paczek ze szlugami czy gumami - wiekszosc z nas a i ty Wolfen jak sam napisales byles na wielu eventach za granica i w PL i wlasnie z tego tytulu powinenes ogarniac ze na poprzednich eventach u nas bylo dokladnie to samo! nawet jak dobrze pamietam na MoHu Extreme w Zabrzu w 2007 roku byla ta sama sytuacja z gumami szlugami, a napenwo ze strefa piwna wtedy. potem na Toxicatorach pamietam w KApeluszu ze nie mozna bylo wnosic otwartych opakowan i wyrzucali, pamietam bo sama mnie sprawdzali i nie mialam z tym problemu. mozna sie dojebac do tego ze teraz w regulaminie nie bylo nic o tym wspomniane (chyba ze bylo?) ale tak czy siak nie pierwszy event w PL i dodatkowo ta sama organizacja wiec ... a szlugi i tak mozna bylo kupic na terenie imprezy jak zawsze. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 14-07-2013, 16:20, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
|
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Doczy: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzie) Piwa: 608 Skd: Zabrze / Chorzów  | Wysany: 14-07-2013, 16:28 | #642
|
| Netya pierwszy raz spotkałem się z czymś takim,żeby wyrzucali szlugi otwarte do kosza! I nie tylko ja! Ani za granicą ani w PL się z tym nigdy w życiu nie spotkałem i zawsze wnosiłem paczki fajek otwarte bez problemu czy to na MOH 2XEE,czy to na Toxicator,Global Gathering czy na In-Qontrol w Amsterdamie itp. Co najwyżej na bramkach zaglądali do paczki czy nie ma żadnych narkotyków schowanych. A jeżeli chodzi o info to też nic nie było nigdzie ogłaszane ze strony organizatora,że będą kontrole tego typu i że nie można wnosić odpakowanych paczek papierosów na teren imprezy. Dopiero od Emcusi dowiedziałem się przed samym wejściem.
Za pewne znając życie, wyrzucone paczki zabrali sobie ochroniarze dla siebie
| netya napisa/a: | | a szlugi i tak mozna bylo kupic na terenie imprezy jak zawsze. |
Jak jesteś burżuj to sobie przepłacaj 20zł albo i więcej za głupią paczkę papierosów,bo tyle tam kosztują! | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 14-07-2013, 23:27, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 14-07-2013, 16:36 | #643
|
| Ja mam pomysł . Kup sobie czteropaka i jedz do parku jak Ci brakowalo spacerow z piwem w dzien Silesi | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
Podzikowali: | netya, flahu, ADEN, hayer86, maniaczka, noisyboy, SchizeQ, foxy123, kych0, CiachO, MarcineK, emcusia |

Informacje Doczy: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzie) Piwa: 608 Skd: Zabrze / Chorzów  | Wysany: 14-07-2013, 16:42 | #644
|
| Cóż za wspaniały pomysł, pogoda jest,a do parku mam rzut beretem. Puszcze sobie hardy na fonie i będę się czuł jak na waszym secie podczas Silesii | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
Podzikowali: | kamcia |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 14-07-2013, 16:45 | #645
|
| wolfen88, no to albo miales farta albo niewiem bo ja doskonale pamietam sytuacje na toxi w kapeluszu i problemy z tymi otwartymi paczkami. a ze sama wtedy jak pamietam mialam gumy czy szlugi to sie dostosowalam do wymogu a innym wyrzucali otwarte. niebede sie tutaj klocic bo nie ma to sensu, ja pamietam takie wymogi i dla mnie zaskoczeniem by niebylo takie cos i teraz, choc powinni o tym wspomniec w info/regulaminie.
na mohu extreme sprawdzali i nawet perfum oryginalnie zapakowanych choc otwartych wniesc nie moglam i musialam zostawic na bramce w "depozycie" !! ale wtedy to jasne, bylo zaskoczenie bo byl to 1 event. i juz wtedy strefy piwne byly i z piwem lazic nie mozna bylo. takze jak napisalam - teraz w sumie nic nowego z tymi strefami bo takie jest prawo, a ze byly strefy 3,5%? kurwa dobrze ze byly bo jakby nie bylo to dopiero wtedy bylaby lipa. wedy dopiero bylby placz i zgrzytanie zebow ze malutka strefa jest , ze tylko tam mozna piwo kupic, ze nie mzona z nim lazic , ze kolejki , malo miejsca, bla bla bla bla. albo moglobyc tylko to 3,5 % i znow narzekania ze to ,ze tamto, ze jeden rodzaj hoojowego piwa itp sratatata.
co do jedzenia sie nie wypoiwadam , ale ja wychodze i tak z zalozenia ze ide na impreze sie bawic i napic , a nie nazrec chyba ze sie nie wytrzyma bez czegos to ewentualnie mozna cos przekasic, ale dla mnei to nie jest zaden wyznacznik imprezy. eot. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 14-07-2013, 16:52, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |

Informacje Doczy: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzie) Piwa: 608 Skd: Zabrze / Chorzów  | Wysany: 14-07-2013, 16:52 | #646
|
| Netya na każdy z Toxicatorów wnosiłem normalnie fajki OTWARTE,coś musiałaś pomylić. Moja ekipa tak samo! Nigdy nam nic nie wyrzucali.Wiem,że gumy były wyrzucane to fakt. Ale nie fajki.
[ Dodano: 14-07-2013, 16:53 ]
| netya napisa/a: | | wtedy jak pamietam mialam gumy czy szlugi to sie dostosowalam do wymogu |
Z tego co wiem to Ty nie kurzysz
| netya napisa/a: | co do jedzenia sie nie wypoiwadam , ale ja wychodze i tak z zalozenia ze ide na impreze sie bawic i napic , a nie nazrec chyba ze sie nie wytrzyma bez czegos to ewentualnie mozna cos przekasic, ale dla mnei to nie jest zaden wyznacznik imprezy. eot. |
A czy ja napisałem,że przyszedłem się nażreć,albo że jedzenie było nie dobre? Bo czegoś tutaj nie rozumiem ?
Jeżeli chodzi już o jedzenie na eventach to wiadomo,że po tym piciu,po kilku godzinnej ciągłej zabawie człowiek w końcu głodnieje - to normalne przecież. I dobrze jak na imprezie jest jakaś gastronomiczna strefa gdzie można coś dobrego przekąsić. Ja np. jak zgłodnieje na imprezie to lubię sobie pojeść,wtedy mogę nadal się bawić | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 14-07-2013, 23:41, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 14-07-2013, 16:54 | #647
|
| ja napisalam co pamietam i to byl 1 toxicator w kapeluszu. potem juz nie wlazilam normalnie wiec mnie to nie interesowalo. i nic nie pomylilam bo toxicatorow w kapeluszu w PL bylo ile? 2. no wlasnie. wiec tu nie ma z czym pomylic.
byly to czasy keidy sie nieznalismy nawet wiec raczej malo mozesz miec pojecia czy palilam wtedy czy nie ;] a jesli cie to interesuje to owszem, na imprezy bralam szlugi.
koniec pierdolenia.
edit mialam juz niepisac ale widze ze dalej ciagniesz temat,. nienapisales ze bylo niedobre - owszem. ale juz ze sie poszlo na hot dogi, ze byly dobre w plusach imprezy (LOL!) ,a w minusach ze bylo malo kielbas z grilla i ze hot dogami sie niedalo najesc. lol x2. i do tego napisalm mojego posta wyzej i wspomnialam o jedzeniu na imprezach. i ze troche smiesznie ze dla kogos to jest jakis wyznacznik. koniec tematu bo zal o tym gadac. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 15-07-2013, 01:41, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |

Informacje Doczy: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzie) Piwa: 608 Skd: Zabrze / Chorzów  | Wysany: 14-07-2013, 16:56 | #648
|
| | netya napisa/a: | | mialam juz niepisac ale widze ze dalej ciagniesz temat,. nienapisales ze bylo niedobre - owszem. ale juz ze sie poszlo na hot dogi, ze byly dobre w plusach imprezy (LOL!) ,a w minusach ze bylo malo kielbas z grilla i ze hot dogami sie niedalo najesc. lol x2. i do tego napisalm mojego posta wyzej i wspomnialam o jedzeniu na imprezach. i ze troche smiesznie ze dla kogos to jest jakis wyznacznik. koniec tematu bo zal o tym gadac. |
Netya,skoro temat jest nadal otwarty ( bo tak chcieliście wcześniej to piszę nadal - normalna wymiana zdań bez żadnej spiny) Od tego jest to forum!
A co miałem w minusach to napisać ? Hot dogi były smaczne i dobre to plus dla mnie,gdyby były niedobre to bym napisał to w minusach Wcześniej pisałem odnośnie całej imprezy i (plusy,minusy) to nie tylko dla mnie granie DJ'ów,sety,nagłośnienie, tylko "CAŁA ORGANIZACJA EVENTU" A jeżeli chodzi o event to z tym także wiąże się strefa gastronomiczna i przez to też odnosi się jak by nie patrząc ogółem do całości imprezy,bo przecież na imprezie kupowałem a nie na peronie w Katowicach ? No sorry, zgłodniałem później na imprezie (a chyba nie jest to nic dziwnego,każdy z nas ma do tego prawo ) przychodzę do strefy gastronomicznej a tutaj brak wusztów i to dosyć na samym początku co nie powinno mieć miejsca I nie jest to nic dziwnego skoro o tym piszę,bo to relacja ogólna z całości imprezy (pisze się tu o wszystkim,co pasowało,co się podobało a co nie).O wiele większych pierdołach ludzie tutaj na forum nieraz pisali. Inni równie dobrze też narzekali tutaj na forum,że im się wcześnie piwa skończyły w puszkach i nikt po nich jakoś nie cisnął. Napisałem,że brak wusztów to "minus" ponieważ jakoś nie było to tutaj poruszane a swoją drogą organizator mógł to rozpatrzyć inaczej. Wspomniałem o tym,bo być może ktoś kto nie był na imprezie ciekaw jest co było sprzedawane do jedzenia w strefie gastro i czy dobre to w ogóle było itp. I nie żal o tym gadać,raczej żal że organizator nie zadbał o większą ilość i piwa w puszkach i wusztów Chyba to nie problem był dla niego,skoro hot dogów było wystarczająco. I bez żadnej urazy,piszę to tylko po to,bo staram Ci się wytłumaczyć co miałem na myśli i dlaczego o tym wspomniałem wcześniej I może innych to śmieszy,ale dla mnie to normalny wyznacznik,bo patrzę i wypowiadam się na temat "całej imprezy". Proszę tutaj bez łapania za słówka i bez głupich komentarzy,bo co niektórzy uwielbiają to na forum notorycznie robić! | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 15-07-2013, 22:34, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Doczy: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzie) Piwa: 1318 Skd: Katowice  | Wysany: 14-07-2013, 17:44 | #649
|
| Oficjalny Aftermovie
| |
| |
Podzikowali: | netya |
Informacje Doczya: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzie) Piwa: 160 Skd: Bytom  | Wysany: 14-07-2013, 18:05 | #650
|
| A naszej sceny nie pokazali ani razu pewnie dlatego, ze za szybko by wszyscy skakali do tak DENNYCH podkładów | _________________ ]:-> | |
| |
Podzikowali: | Subnoize, vulcan, netya, AgaciA |
| |