Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 06.07.2013, chorzow, core, from, hard, hardforum, in, love, park, scena, silesia, slaski, the, to

Przesunity przez: ROoZi
07-07-2013, 09:40
06.07.2013 - Silesia In Love - Scena HardForum - From Hard to the Core @ Park Śląski, Chorzów
Autor Wiadomo
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 14-07-2013, 16:16    #641

nikt nie broni strefy tylko probuje ci cos wyjatkowo prosto przetlumaczyc apropo prawa i tych spraw a jak widac ciezko dochodzi skoro iles postow poszlo na ten temat. a ty jeszcze sie unosisz dodatkowo...

nikomu strefy nie pasowaly ale dobre i te 3.5% piwo niz zeby nie mialo byc wogole. i dobre to ze mozna bylo z nim lazic bez przeszkod itp a nie tak jak napisal Rawness i sama pamietam przykladowo na Globalu ze byla strefa piwna z normalnym lechem ale juz sie nie dalo go wyniesc bo pilnowali. a na Silesii mozna bylo jednak wziasc nawet to mniej procentowe piwko ze soba i spoko. trudno sie mowi. takie przepisy.

inna sprawa ze po raz ktorys czytam na temat tego ze nie mozna bylo wnosic odpakowanych paczek ze szlugami czy gumami - wiekszosc z nas a i ty Wolfen jak sam napisales byles na wielu eventach za granica i w PL i wlasnie z tego tytulu powinenes ogarniac ze na poprzednich eventach u nas bylo dokladnie to samo! nawet jak dobrze pamietam na MoHu Extreme w Zabrzu w 2007 roku byla ta sama sytuacja z gumami szlugami, a napenwo ze strefa piwna wtedy. potem na Toxicatorach pamietam w KApeluszu ze nie mozna bylo wnosic otwartych opakowan i wyrzucali, pamietam bo sama mnie sprawdzali i nie mialam z tym problemu. mozna sie dojebac do tego ze teraz w regulaminie nie bylo nic o tym wspomniane (chyba ze bylo?) ale tak czy siak nie pierwszy event w PL i dodatkowo ta sama organizacja wiec ... a szlugi i tak mozna bylo kupic na terenie imprezy jak zawsze.

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Ostatnio zmieniony przez netya 14-07-2013, 16:20, w caoci zmieniany 2 razy  

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Doczy: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Skd: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 14-07-2013, 16:28    #642

Netya pierwszy raz spotkałem się z czymś takim,żeby wyrzucali szlugi otwarte do kosza! I nie tylko ja!
Ani za granicą ani w PL się z tym nigdy w życiu nie spotkałem i zawsze wnosiłem paczki fajek otwarte bez problemu czy to na MOH 2XEE,czy to na Toxicator,Global Gathering czy na In-Qontrol w Amsterdamie itp. Co najwyżej na bramkach zaglądali do paczki czy nie ma żadnych narkotyków schowanych.
A jeżeli chodzi o info to też nic nie było nigdzie ogłaszane ze strony organizatora,że będą kontrole tego typu i że nie można wnosić odpakowanych paczek papierosów na teren imprezy.
Dopiero od Emcusi dowiedziałem się przed samym wejściem.

Za pewne znając życie, wyrzucone paczki zabrali sobie ochroniarze dla siebie :D

netya napisa/a:
a szlugi i tak mozna bylo kupic na terenie imprezy jak zawsze.

Jak jesteś burżuj to sobie przepłacaj 20zł albo i więcej za głupią paczkę papierosów,bo tyle tam kosztują! :O
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 14-07-2013, 23:27, w caoci zmieniany 1 raz  

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

Wysany: 14-07-2013, 16:36    #643

Ja mam pomysł . Kup sobie czteropaka i jedz do parku jak Ci brakowalo spacerow z piwem w dzien Silesi xD

Podzikowali:netya, flahu, ADEN, hayer86, maniaczka, noisyboy, SchizeQ, foxy123, kych0, CiachO, MarcineK, emcusia
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje

Wysany: 14-07-2013, 16:42    #644

Cóż za wspaniały pomysł, pogoda jest,a do parku mam rzut beretem. Puszcze sobie hardy na fonie i będę się czuł jak na waszym secie podczas Silesii ;D
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

Podzikowali:kamcia
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje

Wysany: 14-07-2013, 16:45    #645

wolfen88, no to albo miales farta albo niewiem bo ja doskonale pamietam sytuacje na toxi w kapeluszu i problemy z tymi otwartymi paczkami. a ze sama wtedy jak pamietam mialam gumy czy szlugi to sie dostosowalam do wymogu a innym wyrzucali otwarte. niebede sie tutaj klocic bo nie ma to sensu, ja pamietam takie wymogi i dla mnie zaskoczeniem by niebylo takie cos i teraz, choc powinni o tym wspomniec w info/regulaminie.

na mohu extreme sprawdzali i nawet perfum oryginalnie zapakowanych choc otwartych wniesc nie moglam i musialam zostawic na bramce w "depozycie" !! ale wtedy to jasne, bylo zaskoczenie bo byl to 1 event. i juz wtedy strefy piwne byly i z piwem lazic nie mozna bylo. takze jak napisalam - teraz w sumie nic nowego z tymi strefami bo takie jest prawo, a ze byly strefy 3,5%? kurwa dobrze ze byly bo jakby nie bylo to dopiero wtedy bylaby lipa.
wedy dopiero bylby placz i zgrzytanie zebow ze malutka strefa jest , ze tylko tam mozna piwo kupic, ze nie mzona z nim lazic , ze kolejki , malo miejsca, bla bla bla bla.
albo moglobyc tylko to 3,5 % i znow narzekania ze to ,ze tamto, ze jeden rodzaj hoojowego piwa itp sratatata.

co do jedzenia sie nie wypoiwadam , ale ja wychodze i tak z zalozenia ze ide na impreze sie bawic i napic , a nie nazrec ;p chyba ze sie nie wytrzyma bez czegos to ewentualnie mozna cos przekasic, ale dla mnei to nie jest zaden wyznacznik imprezy.
eot.

;DD ;DD ;DD
Ostatnio zmieniony przez netya 14-07-2013, 16:52, w caoci zmieniany 2 razy  

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje

Wysany: 14-07-2013, 16:52    #646

Netya na każdy z Toxicatorów wnosiłem normalnie fajki OTWARTE,coś musiałaś pomylić. Moja ekipa tak samo!
Nigdy nam nic nie wyrzucali.Wiem,że gumy były wyrzucane to fakt. Ale nie fajki.

[ Dodano: 14-07-2013, 16:53 ]
netya napisa/a:
wtedy jak pamietam mialam gumy czy szlugi to sie dostosowalam do wymogu

Z tego co wiem to Ty nie kurzysz ;P

netya napisa/a:
co do jedzenia sie nie wypoiwadam , ale ja wychodze i tak z zalozenia ze ide na impreze sie bawic i napic , a nie nazrec ;p chyba ze sie nie wytrzyma bez czegos to ewentualnie mozna cos przekasic, ale dla mnei to nie jest zaden wyznacznik imprezy.
eot.

A czy ja napisałem,że przyszedłem się nażreć,albo że jedzenie było nie dobre? Bo czegoś tutaj nie rozumiem ?

Jeżeli chodzi już o jedzenie na eventach to wiadomo,że po tym piciu,po kilku godzinnej ciągłej zabawie człowiek w końcu głodnieje - to normalne przecież. I dobrze jak na imprezie jest jakaś gastronomiczna strefa gdzie można coś dobrego przekąsić. Ja np. jak zgłodnieje na imprezie to lubię sobie pojeść,wtedy mogę nadal się bawić ;P
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 14-07-2013, 23:41, w caoci zmieniany 1 raz  

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje

Wysany: 14-07-2013, 16:54    #647

ja napisalam co pamietam i to byl 1 toxicator w kapeluszu. potem juz nie wlazilam normalnie wiec mnie to nie interesowalo. i nic nie pomylilam bo toxicatorow w kapeluszu w PL bylo ile? 2. no wlasnie. wiec tu nie ma z czym pomylic.

byly to czasy keidy sie nieznalismy nawet wiec raczej malo mozesz miec pojecia czy palilam wtedy czy nie ;] a jesli cie to interesuje to owszem, na imprezy bralam szlugi.

koniec pierdolenia.

edit mialam juz niepisac ale widze ze dalej ciagniesz temat,. nienapisales ze bylo niedobre - owszem. ale juz ze sie poszlo na hot dogi, ze byly dobre w plusach imprezy (LOL!) ,a w minusach ze bylo malo kielbas z grilla i ze hot dogami sie niedalo najesc. lol x2. i do tego napisalm mojego posta wyzej i wspomnialam o jedzeniu na imprezach. i ze troche smiesznie ze dla kogos to jest jakis wyznacznik. koniec tematu bo zal o tym gadac.

;DD ;DD ;DD
Ostatnio zmieniony przez netya 15-07-2013, 01:41, w caoci zmieniany 2 razy  

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje

Wysany: 14-07-2013, 16:56    #648

netya napisa/a:
mialam juz niepisac ale widze ze dalej ciagniesz temat,. nienapisales ze bylo niedobre - owszem. ale juz ze sie poszlo na hot dogi, ze byly dobre w plusach imprezy (LOL!) ,a w minusach ze bylo malo kielbas z grilla i ze hot dogami sie niedalo najesc. lol x2. i do tego napisalm mojego posta wyzej i wspomnialam o jedzeniu na imprezach. i ze troche smiesznie ze dla kogos to jest jakis wyznacznik. koniec tematu bo zal o tym gadac.

Netya,skoro temat jest nadal otwarty ( bo tak chcieliście wcześniej to piszę nadal - normalna wymiana zdań bez żadnej spiny)
Od tego jest to forum!

A co miałem w minusach to napisać ? Hot dogi były smaczne i dobre to plus dla mnie,gdyby były niedobre to bym napisał to w minusach :) Wcześniej pisałem odnośnie całej imprezy i (plusy,minusy) to nie tylko dla mnie granie DJ'ów,sety,nagłośnienie, tylko "CAŁA ORGANIZACJA EVENTU" A jeżeli chodzi o event to z tym także wiąże się strefa gastronomiczna i przez to też odnosi się jak by nie patrząc ogółem do całości imprezy,bo przecież na imprezie kupowałem a nie na peronie w Katowicach ?
No sorry, zgłodniałem później na imprezie (a chyba nie jest to nic dziwnego,każdy z nas ma do tego prawo ;P ) przychodzę do strefy gastronomicznej a tutaj brak wusztów i to dosyć na samym początku co nie powinno mieć miejsca :/ I nie jest to nic dziwnego skoro o tym piszę,bo to relacja ogólna z całości imprezy (pisze się tu o wszystkim,co pasowało,co się podobało a co nie).O wiele większych pierdołach ludzie tutaj na forum nieraz pisali.
Inni równie dobrze też narzekali tutaj na forum,że im się wcześnie piwa skończyły w puszkach i nikt po nich jakoś nie cisnął. Napisałem,że brak wusztów to "minus" ponieważ jakoś nie było to tutaj poruszane a swoją drogą organizator mógł to rozpatrzyć inaczej.
Wspomniałem o tym,bo być może ktoś kto nie był na imprezie ciekaw jest co było sprzedawane do jedzenia w strefie gastro i czy dobre to w ogóle było itp.
I nie żal o tym gadać,raczej żal że organizator nie zadbał o większą ilość i piwa w puszkach i wusztów :| Chyba to nie problem był dla niego,skoro hot dogów było wystarczająco.
I bez żadnej urazy,piszę to tylko po to,bo staram Ci się wytłumaczyć co miałem na myśli i dlaczego o tym wspomniałem wcześniej ;)
I może innych to śmieszy,ale dla mnie to normalny wyznacznik,bo patrzę i wypowiadam się na temat "całej imprezy".
Proszę tutaj bez łapania za słówka i bez głupich komentarzy,bo co niektórzy uwielbiają to na forum notorycznie robić!
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 15-07-2013, 22:34, w caoci zmieniany 2 razy  

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Doczy: 24 Sie 2009
Piwa: 1318
Skd: Katowice

Wysany: 14-07-2013, 17:44    #649

Oficjalny Aftermovie

Podzikowali:netya
maniaczka 

Informacje
Doczya: 30 Mar 2007
Piwa: 160
Skd: Bytom

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 14-07-2013, 18:05    #650

A naszej sceny nie pokazali ani razu xD pewnie dlatego, ze za szybko by wszyscy skakali do tak DENNYCH podkładów xd

Podzikowali:Subnoize, vulcan, netya, AgaciA
Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 34117
Odpowiedzi: 680
Odwiedzin z google: 4378
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: