1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
MPT od zawsze techno w głowie miało i mieć będzie. Toxic im wypadł przy okazji hardów Mnie różnorodność scen cieszy, a wiemy, że techno jest w Polsce popularne i imprez klubowych jest od zajebania. Nie można tego natomiast napisac o hardach i mamy 2 sceny HF i terrorów.
Ale bluźnisz przyjacielu. Popatrz, jedziesz na Dominatora, masz wiele scen. Patrzysz na TT i wybierasz sobie artystów, których chcesz posłuchać i na których chcesz być. Leci tam Raw Hardstyle/Mainstream/Industrial/Crossbreed/Terror etc. I co, masz problem? Sądzę, że nie. I ta sama sytuacja jest z Techno, Trancem, Housem i wieloma innymi. Tylko mam wrażenie, że Ty tego nie rozumiesz, ponieważ nie siedzisz w tych gatunkach i inaczej to widzisz i czujesz. A ja z kolei myślę, że ktoś kto lubi tego typu muzykę będzie w siódmym niebie i nie widzi problemu, wręcz przeciwnie
Reginko nie zrozumiałaś mnie dokładnie Popatrz np. słuchasz "techno",chcesz się bawić na scenie techno,ale na której jak jest ich 12? A na każdej zajebiście grają i co teraz? Szał chuja
Co do Dominatora to tam masz przynajmniej sceny o różnorodnych stylach muzycznych i się tak nie powtarzają jak tutaj "do przesady". Jest kilka scen,leci: Raw Hardstyle/Mainstream/Industrial/Crossbreed/Terror - słuchasz RAW'ów więc idziesz na RAW Hardstyle,albo słuchasz Industrialu więc wybierasz Industrial i nie ma z tym problemu.Tutaj jest o wiele inaczej,bo wszędzie praktycznie jest techno.
No i oczywiście znasz tam też artystów na których chciałbyś się pojawić a tutaj nie za bardzo...jak to LukasH powiedział.
I o to mi właśnie chodziło.. No ale spoko,nie było tematu
Ja na szczęście nie słucham techno więc nie będę miał z tym problemu jak inni i wybiorę na pewno naszą scenę HForumową
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 17-02-2013, 18:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Rozumiem o co ci chodzi ale dla chcącego nic trudnego. Techno technowi (nie wiem jak odmienić ) nierówne więc idziesz sprawdzać i zostajesz tam, gdzie najlepiej grają. Ale tak jak już wcześniej wspomniałeś - słuchamy techno? Nie, wiec zostajemy na hardach
Nie wiem czy pytanie już byÅ‚o czy nie aleee.... wiecie moze kto organizujÄ™ te scenÄ™ THE MAGICAL WORLD OF SOUND (Trance, Hard Trance, ……….Hardstyle) ? ?
HARDFORUM-FROM HARD TO THE CORE (Hardstyle, Hardcore) 54. Enigmato vs Driver (Katowice/Chorzów) 55. Coarsection (Katowice/Chorzów) 56. Beat Destroyers (Gliwice/Zabrze) 57. Regain (Święta Katarzyna) 58. Krzyku (Jaworzno) 59. Outworld (Chorzów/Opole) 60. Nowhere (Gliwice/Bytom) Live 61. The Prototypes (Ruda Śląska/Londyn) 62. MC Kona Black (Warszawa)
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 34117 Odpowiedzi: 680 Odwiedzin z google: 4378