Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 06.07.2013, chorzow, core, from, hard, hardforum, in, love, park, scena, silesia, slaski, the, to

Przesuniêty przez: ROoZi
07-07-2013, 09:40
06.07.2013 - Silesia In Love - Scena HardForum - From Hard to the Core @ Park Śląski, Chorzów
Autor Wiadomo¶æ
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Do³±czy³: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Sk±d: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 09-05-2013, 01:30    #261

Spoko,też jeszcze nie daliśmy.bo było sporo wydatków związanych z mieszkaniem i nie tylko,ale to nie ważne.
Będzie wypłata,będą pieniądze to na pewno nie zapomnimy i się do sceny coś dołożymy :chillout:

Jeszcze zostało sporo czasu.
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 09-05-2013, 19:11    #262

Gife mnie tez nie interesuja ale jest to forumowa scena i sie dolozylam.

dobrze, koniec tematu. pozyjemy zobaczymy.

btw lepiej sie srac niz potem sie obudzic z reka w nocniku. eot.

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<
Ostatnio zmieniony przez netya 09-05-2013, 19:21, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

UbeX 
Hard Fuckin Noise

Informacje
Do³±czy³: 16 Maj 2011
Piwa: 557
Sk±d: Katowice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 11-05-2013, 23:07    #263

Co obiecane, będzie dane, też narazie nawalam ale mam urwanie dupy w robocie, postaram się to naprawić ;)

Ricken 

Informacje
Do³±czy³: 03 Lip 2011
Piwa: 741
Sk±d: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 12-05-2013, 12:03    #264

netya napisa³/a:
Gife mnie tez nie interesuja ale jest to forumowa scena i sie dolozylam.

btw lepiej sie srac niz potem sie obudzic z reka w nocniku. eot.

ja ten temat poruszalem juz na samym poczatku bedzie dzien do imprezy a wy i tak bedziecie narzekac bedzie zebrane 2 tys to i tak bedzie narzekanie czemu nie ma 2100 a czemu nie ma tego tamtego czemu nie ma biletow za free skoro to nasza scena czemu nie ma parowek i czemu na podejscie dziwki nie tancza.Ludzie ogar troche , kto ma sie dolozyc to to zrobi.

CeeJay 

Informacje
Do³±czy³: 26 Lut 2012
Piwa: 16
Sk±d: Krk

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 12-05-2013, 12:51    #265

ale to nie jest narzekanie tylko rozsądne spojrzenie na temat. czasu minęła ponad połowa, zebrano 1/4 środków. skoro do tej pory większość tłumaczy ze miała inne wydatki nieplanowane itd. to na jakiej podstawie można zakładać że za miesiąc będzie inaczej i wszyscy wpłacą? nie można, dlatego im wcześniej tym lepiej :)

Ricken 

Informacje
Do³±czy³: 03 Lip 2011
Piwa: 741
Sk±d: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 12-05-2013, 13:15    #266

CeeJay napisa³/a:
i wszyscy wpłacą?

jacy wszyscy ? wplaci ten kto chce , rozsadne spojrzenie to mial rozik ktory od razu mowil ze oszczedza bo moze byc tak ze ze swojej kapsi bedzie musial dokladac brakujaca reszte.Ja bym wcale nie uderzal do tych ktorzy oferowali pomoc bo oni ta pomoc czy miesiac przed czy dzien przed uwazam ze dadza.Malo jest tu takich ktorzy tylko udzielaja sie przed ekranem monitora ? Hard Familia :)

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje

Wys³any: 12-05-2013, 19:06    #267

taa tylko chyba niektorzy nie czaja jednej kwestii. wlasnie - roozi OSZCZEDZAL zeby sie dolozyc do sceny itp itp o ktorej wiaodmo bylo juz w marcu ze bedzie skladka - to raz. inni wiedzac o skladce w hooja temu mogli zrobic to samo, bo nikt nie mowi tutaj o dokladaniu sie 100zl itp bo to juz moze byc czasem problem z kasa.

dwa - podejrzewam ze niektorzy moga wyjsc z zalozenia ze przeca klamka zapadla , a jak sie kasa nie zbierze to roozi I TAK dolozy ze swoich bo NIE MA INNEGO WYJSCIA, wiec jak ktos tam XYZ nie wplaci to swiat sie nie zawali. jakby scena ZALEZALA od skladki to podejrzewam ze ablo by polowa w koncu spiela dupy i wplacila, albo wrecz by hooja z teog wyszlo jak juz nie jeden raz bylo.

trzy - ci co sie maja dolozyc, niech sie doloza :) i bedzie cacy. tylko niech mi nikt nie wmowi ze teraz bedzie mial nagle wiecej kasy niz w marcu/kweitniu/maju bo za moment jest brutal, ci co maja to enigmato bday w energy, potem dzien przed silesia znow energy, sama silesia i wakacje za pasem. nie wspominam juz o zagranicznych festivalahc i tego typu imprezahc. im blizej wakacji z reguly niestety mniej kasy.

poza tym kurwa, dajscie se spokoj z tymi wydatkami itp bo to jest troche smieszne, skladka nie jest przez miesiac ale ponad 3. nieplanowane wydatki moga zawsze wypasc bo sa nieplanowane, ale jest impreza zapowiedziana z takim wyprzedzeniem i skladka to samo, ze tu dla mnei takie tlumaczenia sa porpostu nie na miejscu. roozi zaoszczedzil kase na to, kazdy mogl zrobic to samo, wiedzac ze zawsze moze wlasnie cos wypasc. ale jak widac po imprezach np. takich jak Brutal, ze nawet polroczna zapowiedz hooja daje bo nagle sie wysra iks osob NAGLE, jakby sie obudzili 2tyg wczesniej ze jest impreza. malo takich przypadkow bylo/jest?

Ricken no wlasnie, sami wiemy jak wyglada udzielanie sie online a jak przychodzi co do czego w zyciu normalnym. i z tego powodu bylo pisane. zreszta z deklaracjami roznorakimi a potem w praktyce teraz wychodzilo roznie wielokrotnie wiec :P

inna sprawa, mialam tego nie pisac ale..., co miesiac rzesza forum tutaj ma conajmniej jedna impreze w energy - na to zawsze sie kasa jak widac znajduje, pewnie, nawet jak impreza zapowiedziana miesiac wczesniej czy 3tygodnie, dziwnym trafem...

wszyscy narzekaja w kolko ze malo jest mocnych dobrych imprez, malo hc (w energy? dajcie spokoj) itp itd a jak przychodzi co do czego, ktos ma fajny pomysl, fajna inicjatywe to niekogo nie ma zeby pomoc.

;DD ;DD ;DD
Ostatnio zmieniony przez netya 12-05-2013, 19:29, w ca³o¶ci zmieniany 4 razy  

remik09 

Informacje
Do³±czy³: 27 Gru 2007
Piwa: 228
Sk±d: Ruda Slaska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 12-05-2013, 19:24    #268

a mnie normalnie krew zalewa, sracie się choćbyście po 500 zł wpłacili taka prawda :) teraz każdy kto wpłacił 10 zł będzie najwięcej miał do powiedzenia. Na chwilę obecną 3 miesiąc z rzędu mam lipe z funduszami, na koncie ma 0zł a jakość do pracy dojeżdżać jeszcze muszę i coś zjeść raczej też. Kto się zadeklarował, że przeleje kasę to przeleje, ja tak samo, ale nikt mi nie będzie mówił, który moment jest najodpowiedniejszy.

netya napisa³/a:

I tego się trzymajmy. RAczej trzeba namawiać inne osoby niż te, które się zadeklarowały bo oprócz mnie też mogę nawet nickami wymianiać kto to był ale 5-6 osób raczej tych 1500 zł nie wpłaci, więc należało by jakoś zachęcić resztę a nie robić pojazd po osobach, które skoro się zadeklarowały - to wpłacą.

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje

Wys³any: 12-05-2013, 19:34    #269

remik09 napisa³/a:
RAczej trzeba namawiać inne osoby niż te, które się zadeklarowały bo oprócz mnie też mogę nawet nickami wymianiać kto to był ale 5-6 osób raczej tych 1500 zł nie wpłaci, więc należało by jakoś zachęcić resztę a nie robić pojazd po osobach, które skoro się zadeklarowały - to wpłacą.

otoz to. i nikt nie robi pojazdu po osobach ktore deklarowaly, choc z wierzeniem na slowo bywa roznie i na forum niejednokrotnie tez to wychodzilo niestety. zachecic reszte? jasne, niewiem co prawda jak, ale uwazam ze skoro iks osob sie na ta scene wybiera tutaj to dla mnie jest jasne ze powinni sie dolozyc. nawet jesli sie nie wybieraja to byloby fajnie, ja neiwiem czy tam spedze chocby 30min a ze wzgledu na solidarnosc z forum, na ktorym jestem od dawna, to nie widziaalm problemu. wazne by inicjatywa wyszla jak najbardziej na plus, bo inaczej znow pokazemy ze nie ma sensu nic organizowac.

;DD ;DD ;DD

Q-DC__ 
SRC

Informacje
Do³±czy³: 21 Lut 2009
Piwa: 746
Sk±d: Oslo

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 12-05-2013, 21:20    #270

ja stawiam sprawe jasno, w tym tygoniu wyjezdzam i przy pierwszej zarobionej kasie wysyłam na konto, ino pytanie, jeśli nie bede wymieniał w kantorze zagraniczą walute Roozi moge Ci wysłać?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 34159
Odpowiedzi: 680
Odwiedzin z google: 4378
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: