Przesunity przez: ROoZi 07-07-2013, 09:40 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzie) Piwa: 616 Skd: Chrzanów  | Wysany: 18-03-2013, 13:05 | #201
|
| | Daleko mi do jakiegoś wazeliniarstwa ale akurat szkoda, że Coarsection grają jako pierwsi. Nawet nie chodzi mi, że mało osób będzie ale o to, że akurat ja raczej nie posłucham tego setu. Planowałem przyjechać jakoś późniejszym popołudniem, bo raczej nie sam przyjadę tylko w kilka osób. Sety Schizeq'a odkąd pamiętam zawsze były dobrą marką. Na imprezach nie bywam za często ale np. set z Toxi albo z mega (set z intrem z gumisiów) Albo nawet sety z 2008 np. "May Top 10" Do czego zmierzam. Schizeq jest mistrzem magii w układaniu track listy. A kim jest mistrz magii? Mistrz magii sprawia że jego publiczność śmieje się i płacze jednocześnie. Pomimo tego, że szczerze nie lubię tego raw hs'u to wiem, że set z takiej imprezy będzie naprawdę rewelacyjny, dlatego właśnie szkoda, bo bardzo mało prawdopodobne abym się zjawił przed tą 14:00. | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 18-03-2013, 13:35 | #202
|
| hayer nie no muzycznie masz racje, bo to akurat wypelni poniekad luke - mam na mysli te oldschool`owe sety. aczkolwiek kurde ja i tak chcialam zeby bylo sporo ludzi na hf i tc.pl a teraz sie jeszcze wiecej rozejdzie | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | Wysany: 18-03-2013, 15:04 | #203
|
| | będziemy nagrywać sety z naszej sceny więc jeśli Dje pozwolą je udostępnić, to każdy kto nie zdąży będzie mógł posłuchać jak to było | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | Wysany: 18-03-2013, 16:11 | #204
|
| "Sięgając pamięcią wstecz, miłośnicy muzyki Hardstyle/Hardcore, spotkali się w Parku Śląskim na otwartej przestrzeni, na imprezie Toxicator Open Air, która na zawsze zapisała się w ich sercach i umysłach. To nie przypadek, że dokładnie 4 lata później na Silesia in Love, ponownie TE dźwięki zagoszczą w parku, a to wszystko za sprawą sceny "HARDFORUM - FROM HARD TO THE CORE". Zgranie i motywacja użytkowników forum, pozwolą Wam cofnąć się w czasie, i raz jeszcze poczuć ten niesamowity klimat. Brzmienie twarde niczym stal, znów zagości w Waszych sercach. Tanecznym krokiem, poczujecie w sobie każdy ton ... Niezapomnianych doznań muzycznych, dostarczą Wam jedni z najlepszych przedstawicieli muzycznych polskiej sceny Hardstyle. Począwszy od tych z najdłuższym stażem, Drivera i Enigmato, którzy pomimo upływu lat, wciąż potrafią doprowadzić niejednego z nas do gęsiej skórki na ciele. Nie zabraknie również przypływu świeżości, jaki dostarczą nam nasi młodzi przedstawiciele, odnoszący już sukcesy w Polsce i stawiający swoje pierwsze kroki na zagranicznych scenach: Coarsection, Beat Destroyers, Regain & Mayer. Po zastrzyku Hardstyle, przyjdzie kolej na przedstawicieli Hardcore, którzy na pewno nie dadzą Wam odpocząć, a zadbają o to: Krzyku, Outworld, From Nowhere i The Prototypes . Twarzą w twarz stanie z Wami MC Kona Black, który tego dnia zapewni nam wszystkim niezapomnianą oprawę muzyczną. To właśnie na Ciebie czekamy na scenie "HARDFORUM - FROM HARD TO THE CORE", przyjdź i weź udział w niesamowitym wydarzeniu muzycznym, który na zawsze odmieni Twoje życie." | _________________
| |
 | |
Informacje Doczy: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzie) Piwa: 746 Skd: Oslo  | Wysany: 18-03-2013, 16:15 | #205
|
| Ładnie to ujeli | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Doczy: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzie) Piwa: 1318 Skd: Katowice  | Wysany: 18-03-2013, 16:16 | #206
|
| | netya napisa/a: | | a teraz sie jeszcze wiecej rozejdzie |
Jedni się rozejdą, ale za to sprowadzi na imprezę dodatkowych ludzi | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | Wysany: 18-03-2013, 16:20 | #207
|
| ten tekst pisała głownie PrimeczQ ja tylko tam dodałem conieco | _________________
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 18-03-2013, 16:35 | #208
|
| | ROoZi napisa/a: | | wciąż potrafią doprowadzić niejednego z nas do gęsiej skórki na ciele. |
zmienilabym to na "wywolac u niejednego z nas gesia skorke". | ROoZi napisa/a: | | Tanecznym krokiem, poczujecie w sobie każdy ton ... |
przeczytalam tron
generalnie bardzo dobry tekst, sama lepiej bym tego nie napisala )))) PrimeczQ i Roozi elegancko:) | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 18-03-2013, 16:35, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzie) Piwa: 1013 Skd: Wrocław  | Wysany: 18-03-2013, 16:42 | #209
|
| "Sięgając pamięcią wstecz, miłośnicy muzyki Hardstyle/Hardcore spotkali się w Parku Śląskim na otwartej przestrzeni, podczas imprezy Toxicator Open Air, która na zawsze zapisała się w ich sercach i umysłach. To nie przypadek, że dokładnie 4 lata później na Silesia in Love TE dźwięki ponownie zagoszczą w parku. A to wszystko za sprawą sceny "HARDFORUM - FROM HARD TO THE CORE". Zgranie i motywacja użytkowników forum pozwolą Wam cofnąć się w czasie i raz jeszcze poczuć ten niesamowity klimat. Brzmienie twarde niczym stal ponownie zagości w Waszych sercach. Tanecznym krokiem poczujecie w sobie każdy ton... Niezapomnianych doznań muzycznych dostarczą Wam jedni z najlepszych przedstawicieli muzycznych polskiej sceny Hardstyle - począwszy od tych z najdłuższym stażem - Drivera i Enigmato. Pomimo upływu lat ci Panowie wciąż potrafią doprowadzić niejednego z nas do gęsiej skórki na ciele. Nie zabraknie również przypływu świeżości, jakiej dostarczą nam nasi młodzi przedstawiciele odnoszący już sukcesy w Polsce i stawiający swoje pierwsze kroki na zagranicznych scenach - Coarsection, Beat Destroyers, Regain & Mayer. Po zastrzyku Hardstyle przyjdzie kolej na przedstawicieli Hardcore, którzy na pewno nie dadzą Wam odpocząć, a zadbają o to: Krzyku, Outworld, From Nowhere i The Prototypes. Twarzą w twarz stanie z Wami MC Kona Black, który tego dnia zapewni nam wszystkim niezapomnianą oprawę muzyczną. To właśnie na Ciebie czekamy na scenie "HARDFORUM - FROM HARD TO THE CORE", przyjdź i weź udział w niesamowitym wydarzeniu muzycznym, które na zawsze odmieni Twoje życie."
Pozwoliłem sobie poprawić co nieco w interpunkcji, zdaniach i odmianach słowa "który". Teraz jest cycuś glancuś | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | | Ostatnio zmieniony przez Regain 18-03-2013, 16:48, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | Wysany: 18-03-2013, 16:53 | #210
|
| heh, dzięki Redżajn, juz poprawiam tu i na FB | _________________
| |
 | |
| |