Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 06.04.2013, amsterdam, dome, nl, qapital, ziggo

Przesunięty przez: ROoZi
07-04-2013, 12:35
06.04.2013- Qapital @ Ziggo Dome , Amsterdam, NL
Autor Wiadomość
evvellina 

Informacje
Piwa: 9

Wysłany: 07-01-2013, 22:57    #31

jeszcze eurolot lata na trasie krk-ams, ja za bilet w jedna strone na freaqshow placilam 259zl. wiadomo okres swiateczno- sylwestrowy, to i cena nie byla super niska. Wiadomo ze dochodza koszty kato-krk i krk- balice, ale pociag drogi nie jest, a z krk na lotnisko mozna pojechac zwyklym autobusem strefowym zamiast tym pociagiem i wychodzi taniej, potem w amsterdamie z lotniska pod bijlmer arena za 4e, a jednak z eindhoven trzeba wydac okolo 12e na dojazd do amsterdamu centrum, a potem jeszcze okolo 2e za metro z centrum pod ziggo

polecam hostel Hostelle (niestety tylko dla kobiet), ktory jest 5 min spacerkiem od ziggo

a co do platnosci, to radze sie dowiedziec dokladnie jak to jest z waszym bankiem. chcialam kupic bilety na qlimax w tym rok (no w zeszlym), juz trzebabylo placic a okazalo sie ze moje konto w mbanku, ktore niby mozna uzywac do transakcji internetowych jest zle i trzeba zamowic dodatkowa karte tylko do uzytku elektronicznego za 28zl/rocznie. Bilety na qlimax przepady, ale karte zamowilam i przydala sie bo placac za hostele tez chcieli jakas mala zaliczke, ktora pobierali z "wirtualnego" konta podpietego pod glowne.

armyofhardcore 

Informacje
Piwa: 826

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 07-01-2013, 22:57    #32

rychz napisał/a:
gdyby chociaż LU był wcześniej podany, ale na to nie ma co liczyć

Spodziewacie sie odrazu sold out bez LU w przypadku zupelnie nowego eventu i w dodatku jeszcze panikujecie. Mike co to za info, ze LU zostanie podane po sold out? Poczekajcie na 19 stycznia z cena i mysle, ze pojawi sie cos wiecej z info. Patrzac po dyskusjach na partyflock to sporo osob oczywiscie mysli, ze ponowna reaktywacja IQ a inni znowu jaki kierunek HS, NU czy moze bardziej RAW.

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Piwa: 608

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-01-2013, 01:10    #33

Evvellina a hotel nie był drogi w tym okresie w Amsterdamie ? Dużo wcześniej trzeba było go rezerwować?
Ile płaciłyście?
Nie ma tam innych hoteli w pobliĹźu ?
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

evvellina 

Informacje

Wysłany: 08-01-2013, 09:22    #34

wolfen88 napisał/a:
Evvellina a hotel nie był drogi w tym okresie w Amsterdamie ? Dużo wcześniej trzeba było go rezerwować?
Ile płaciłyście?
Nie ma tam innych hoteli w pobliĹźu ?

Ceny byly wyzsze niz np. teraz, ze wzgledu na sylwestra, ale w kwietniu i tak jest juz ten drozszy sezon. Najtanszy hostel w ktorym bylysmy, w samym centrum Amsterdamu, kosztowal nas po 12e za noc. Jest to Aivengo Youth Hostel, luksusow nie ma ale polecam. W kwietniu cena za lozko wynosi 20e, a jak rezerwacja zahacza o weekend to rezerwacja jest na min. 3 noce. Ale mysle ze z tym akurat jest do dogadania, w zaleznosci jakie mieliby oblozenie. Do Ziggo trzeba podjechac metrem, 15 minut za 2euro i zarowno z przystanka Bijlmer Arena do Ziggo jak i Centraal do hostelu jest 5 minut na nogach, wiec mozna spokojnie wracac zmasakrowanym. My zalatwilysmy wszystko zaraz jak ruszyla sprzedaz biletow (chyba w polowie pazdziernika?). Nie wiem czy przy samym Ziggo sa jakies hostele poza tym babskim, ale wydaje mi sie ze cos by sie znalazlo. Jest on na ulicy Frankemaheerd 2, na mapie wydawalo mi sie to jakos dalej, ale naprawde jest bardzo blisko, wiec polecam szukac czegos w takiej odleglosci. Poza tym jest to raczej drozszy hostel, ale akurat w sylwestra byl jednym z tanszych ze wzgledu na to ze nie jest w scislym centrum, w kwietniu pewnie bedzie na odwrot :)

A no i mozna spokojnie rezerwowac juz teraz, bo hostele pobieraja za rezerwacje jakas tam mala kwote (cos okolo 3zl), a do 48h przed przyjazdem mozna sie wycofac nie ponoszac zadnych dodatkowych kosztow. W tym Aivengo wzieli nam jeszcze po przyjezdzie 10eur kaucji za klucz, o czym nie ma nigdzie na stronie i zwracaja podczas wymeldunku- istotne info dla kogos kto chce jechac liczac kazde euro
Ostatnio zmieniony przez evvellina 08-01-2013, 09:29, w całości zmieniany 1 raz  

flahu 
Raw Beats !!!

Informacje
Piwa: 624

Wysłany: 08-01-2013, 10:08    #35

jeszcze eurolot lata na trasie krk-ams, ja za bilet w jedna strone na freaqshow placilam 259zl

łoo kurwa to przepłaciłaś xD z wizza się lata za 100zl we 2 strony
tanie hotele są w centrum Eindhoven :) zresztą polecam stronę booking.com
Ostatnio zmieniony przez flahu 08-01-2013, 10:09, w całości zmieniany 1 raz  

evvellina 

Informacje

Wysłany: 08-01-2013, 10:56    #36

flahu napisał/a:
jeszcze eurolot lata na trasie krk-ams, ja za bilet w jedna strone na freaqshow placilam 259zl

łoo kurwa to przepłaciłaś xD z wizza się lata za 100zl we 2 strony
tanie hotele są w centrum Eindhoven :) zresztą polecam stronę booking.com

niekoniecznie, wiadomo ze w sylwestra tanie loty nie sa juz tak tanie i wizzair nie mial wtedy tanszej oferty. poza tym dolicz sobie koszt transportu eindhoven- amsterdam - eindhoven (min. 30eur) + w zaleznosci gdzie kto mieszka transport na lotnisko w katowicach i sie okazuje ze ten tani lot z eindhoven nie jest juz taki tani, a jednak komfort z mieszkania w amsterdamie, kiedy impreza jest w amsterdamie, a nie jezdzenie pociagami z zastanawianiem sie kiedy sie przesiasc jest zdecydowanie nieporownywalny. w moim przypadku jednym z czynnikow bylo tez to, ze komunikacja miejska w sylwestra jest do 20, a potem od 8 rano, ale to juz taki offtop

zreszta jadac na konkretna impreze, w konkretnym terminie, trzeba miec farta zeby dobrze trafic z tanimi lotami. 100zl w 2 strony to sie da zaplacic, kiedy wybierzesz date w ktorej oni maja akurat promocje i do tego trzeba doliczyc oplaty rezerwacyjne i transakcyjne. Za bagaz rejestrowany w wizz sie placi, w eurolocie jest juz w cenie, co na sylwestra bylo duzo plusem- wiadomo dwie dziewczyny na tydzien z impreza= kosmetyki, ciuchy.

Na ta chwile z wizzair przelot katowice-eindhoven- katowice kosztuje 340zl, zadnych dodatkowych opcji, tylko bagaz podreczny, wylot 5.04, powrot 7.04

Ryanair ma drozsza oferte wtedy, a eurolot jeszcze nie ma wcale.
Ostatnio zmieniony przez evvellina 08-01-2013, 11:17, w całości zmieniany 3 razy  

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Piwa: 608

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-01-2013, 17:06    #37

Jak 12EU za jedną noc w hotelu to bardzo tanio płaciłaś biorąc pod uwagę,że to okres Sylvestrowy był.
Ja za hotele jak bywałem w NL czy to przed Qlimax,In-Quontrol,10 Years of Q-dance czy Hardbass płaciłem min. 43EU a to nie było w okresie świątecznym.
Być może większy comfort mieliśmy,nie wiem ale muszę przyznać,że było warto.

Gdzie tam metro jeździ? Niedaleko ZiggoDome ? Z tego co pamiętam to Ziggo jest nieopodal Amsterdam Areny i Heineken Music Hall co nie ? Jak tam byłem na 10 Years of Q-dance (Ziggo Dome było jeszcze w trakcie budowy) to nie widziałem nigdzie,żeby w pobliżu jeździło metro ?

Myślę,że w kwietniu w innych hotelach w Amsterdamie nie będzie wcale tak drogo,bo już kiedyś byliśmy tam w kwietniu a później w lipcu i ceny nie były zbyt wysokie i w sumie wcale się od siebie nie różniły.Trzeba po prostu wcześniej rezerwować.
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

evvellina 

Informacje

Wysłany: 08-01-2013, 18:13    #38

wolfen88 napisał/a:

Gdzie tam metro jeździ? Niedaleko ZiggoDome ? Z tego co pamiętam to Ziggo jest nieopodal Amsterdam Areny i Heineken Music Hall co nie ? Jak tam byłem na 10 Years of Q-dance (Ziggo Dome było jeszcze w trakcie budowy) to nie widziałem nigdzie,żeby w pobliżu jeździło metro ?

To jest jeden wspolny dworzec, na dole autobusowy, na gorze pociagowy. Na trasie Bijlmer Arena- Centraal jezdzi metro 54. Wyglada jak zwykly pociag i wiekszosc trasy ma nad powierzchnia ziemi, wiec takie metro nie metro :P Sprawdzic mozna na http://9292.nl/

Jak sie idzie od strony stacji, najpierw po lewej mija sie heineken, po prawej ajax i tam lekko w lewo i odrazu jest wejscie do ziggo

Sz-Cze-Pan 
Would you kindly ???

Informacje
Piwa: 90

Wysłany: 17-01-2013, 15:18    #39

Qapital - will focus on the raw side of hardstyle. Besides including acts like Adaro and B-front, other acts such as the Noisecontrollers will be speeding up the tempo.The event will have three areas filled with kick-ass raw hardstyle.

kurwa obecny!

DJ Mike 
RAW HARDSTYLE!

Informacje
Piwa: 581

Wysłany: 17-01-2013, 15:45    #40

Sz-Cze-Pan napisał/a:
Qapital - will focus on the raw side of hardstyle. Besides including acts like Adaro and B-front, other acts such as the Noisecontrollers will be speeding up the tempo.The event will have three areas filled with kick-ass raw hardstyle.

Ja pierdole 3 sceny z RAW Hardstylem..... :O :hump: Tosz to marzenie każdego prawdziwego fana tego podgatunku... Teraz to nawet bez squadu można w ciemno kupować bilety tylko własnie jak to będzie z tymi biletami zobaczymy dopiero w sobote... Ricken, Roozi co wy na to? Podtrzymujecie swoje zdanie nadal? :sweet: Bo bilety w sobote popołudniu ruszają...
27.04.2015 Superizsed Kingsday
19-21.06.2015 - Defqon1
18.08.2015 - Decibel Outdoor
31.12.2015 - Freaqshow

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)