1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
w tym czasie co grał Frontliner, grali również BD, więc mogli ich nam zaprezentować set Frotnliera jakby zepsuł klimat imprezy, Scope DJ nie zagrał źle, ale jego też mogli kim innym zastąpić w line upie.. Noisecontrollers zaskoczenie, próbowali dostosować się do imprezy za wielki plus u mnie. z mojego punktu widzenia jedna z najlepszych wśród większych imprez ostatnimi czasy i dobry pomysł był z tym konkursem ciekawe jak nasi dali radę mam nadzieję że Q-Dance udostępni większość setów
Jeszcze raz wielkie dzięki dla Łukasza i Rawnessa.
A akcja z Activatorem przejdzie do historii
Hahaha Mistrzostwo co odjebaliśmy Powiem tak, umówliśmy się z kierowcą pod Sheratonem na lotnisku Ja, Łukasz, Szczepan i Grzesiu stoimy przed wejściem, a Activator siedział na loży w hotelowym holu Podjeżdża Mercedes, pyta się kierowca czy jesteśmy artystami. Mówię tak i wsiadamy w czwórkę do auta:P Przyjeżdżamy pod Ziggo (godz. ok 21:10) Przychodzi po nas jakiś manager, gadka szmatka ... Mówię, że Jesteśmy Beat Destroyers i przyjechaliśmy z dwójką znajomych. Przywitał się i nagle po chwili zastanowienia skrzywił minę i zadaje nam pytanie. Where Is Acti ? To mówimy, że pod hotelem został haha Okazuje się, że Acti miał z nami jechać, a nie pojechał. Do jego seta zostało 18 minut, a Activator 25 km dalej pod hotelem hahaha
01.Regain & Beat Destroyers - Death Is Our Bitch 02.Noisecontrollers - Revolution is Here (Donkey Rollers Remix) 03.Exit Mind - No Looking Back 04.Crypsis and B-front - Universe 05.Revolutionz - Darkness 06.Regain - Shadow My Mind 07.The Machine - Audiobot (B-Front remix) 08.Chain Reaction - The Record Breaking 09.Coarsection & Zirkum - The Darkness 10.Digital Punk and B-front - Spectral 11.Coarsection - Darkness 4 Evah 12.Solutio and The Is - 2.17 13.X-Pander ft. Regain - Dark Ages 14.Prefix - Outrageous 15.Solutio & The I's - Necromancy 16.Luna & E-Force - Shade Of The night 17.Chris One - Sin City 18.G4H - The Cycle
Jak odpocznę to napiszę co i jak
_________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać
Hehe. Dobra historia. Nie mogliście go zaczepić skoro już tam siedział? Was no to mógł nie rozpoznać, ale Crypsisa już powinien. Nie ogarnął, że też ma jechać? W końcu przesunęli go w TT? Dlaczego tylko pierwszy traczek był wasz?
Ostatnio zmieniony przez lamborghini17 07-04-2013, 20:48, w caoci zmieniany 1 raz
Jeszcze raz wielkie dzięki dla Łukasza i Rawnessa.
A akcja z Activatorem przejdzie do historii
Hahaha Mistrzostwo co odjebaliśmy Powiem tak, umówliśmy się z kierowcą pod Sheratonem na lotnisku Ja, Łukasz, Szczepan i Grzesiu stoimy przed wejściem, a Activator siedział na loży w hotelowym holu Podjeżdża Mercedes, pyta się kierowca czy jesteśmy artystami. Mówię tak i wsiadamy w czwórkę do auta:P Przyjeżdżamy pod Ziggo (godz. ok 21:10) Przychodzi po nas jakiś manager, gadka szmatka ... Mówię, że Jesteśmy Beat Destroyers i przyjechaliśmy z dwójką znajomych. Przywitał się i nagle po chwili zastanowienia skrzywił minę i zadaje nam pytanie. Where Is Acti ? To mówimy, że pod hotelem został haha Okazuje się, że Acti miał z nami jechać, a nie pojechał. Do jego seta zostało 18 minut, a Activator 25 km dalej pod hotelem hahaha
- Hello, we are Beat Destroyers.
- O Shittt...!!! Where is Acti....???
i ta mina hahahhaha i chujami rzuca na lewo i prawo