Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 02, 06, 2010, explosion, hardcore, moment, of, ruda, slaska

Przesunity przez: ROoZi
07-02-2010, 12:49
06.02.2010 - Hardcore moment of Explosion , Ruda Śląska
Autor Wiadomo
remik09 

Informacje
Doczy: 27 Gru 2007
Piwa: 228
Skd: Ruda Slaska

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 07-02-2010, 13:50    #231

CiachO napisa/a:
BodzioHard napisa/a:
szkoda mi remika, zamiast na impreze, musial do szpitala jechac

dowiem sie Qrwa wkoncu czemu ??????

wejdziesz na gg to się dowiesz, nie będę zaśmiecał tematu ;)

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Skd: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 07-02-2010, 14:27    #232

Teraz i ja xD

Powiem tak dzięki Ciacho za wyjaśnienie sytuacji z Bromem bo tak to bym musiał znowu się rozpisać na 3 strony xD

Żenada i tyle w skrócie. Ekipa jak zawsze na plus dzięki za pozytywne słowa na temat mojego secika jak mi się przypomni dokładnie kolejność to zrekonstruuje secika i wrzuce niebawem. Niestety jak się okazało laptop się nie spalił tylko zabrałem zasilacz z laptopa ojca przez pomyłkę i on nie ładował i mi bateria padła ;) No cóż tak to jest jak się na szybko pakuje.

Co do setów:

Łosiu słyszałem nie dużo bo udałem się w poszukiwaniu nocnego xD Ale z tego co słyszałem całkiem klawo.

Mały & Savior - Długi występ i całkiem udany

Absyneth - Kurwa takie połamańce że ja pierdole mózg mi już nie wydalał xD

Ciacho - Dobry secik ale jakoś mnie nie porywał z resztą jakoś nie miałem ochoty na zabawę w takich klimatach ale przy swoim seciku się mocno wybawiłem:)

Reszty jak ktoś jeszcze grał to sory ale nie kojarze.

Co do ekipy no masakra dzięki za tego zielonego xD Odrazu mi fajnie się porobiło za gadki z kolesiami których nie kojarzyłem xD I ogólnie za całokształt xD

Ten tani mamrot mnie rozwalił xD hahahaha

Co do ludzi porażka większość widzę wpadła tylko się napić i bawiła się tylko garstka a to co już widziałem po 1-wszej to mnie zabiło że ludzie albo spali albo już uciekali do dom.

Także pod tym względem impreza na minus. Ale zawsze więcej plusów niż minusów tej imprezy.

Nie będe nikogo z osobna pozdrawiał także pozdro dla wszystkich.

Natalia - Miło było Cię w końcu poznać :P

Jak coś mi się jeszcze przypomni to napiszę :P

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Doczy: 24 Sie 2009
Piwa: 1318
Skd: Katowice

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 07-02-2010, 14:32    #233

Ajjj Remik, tylko współczuć :/

Co do imprezy ... bardzo godna :D

Muzycznie bardzo dobrze :) a końcówką to mi chyba kolana chcieliście rozdupić ;P :lol-sweat:

% chyba faktycznie za dużo było ;P sam się teraz czuja jak zwłoki ... ale niektórzy to mieli ładne errory :D nawet lód nie był wstanie ich obudzić xD

No i dziękuje wszystkim, którzy pomogli mi się ogarnąć po pewnej sytuacji, a w szczególności Natalii :kiss: :thumbup: Ty wiesz za co :)
Ostatnio zmieniony przez hayer86 07-02-2010, 14:33, w caoci zmieniany 1 raz  

maly 
aka. m4h

Informacje
Doczy: 31 Lip 2007
Piwa: 582
Skd: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 07-02-2010, 15:21    #234

Bardzo fajna impreza. :D
Ale na początek (wiem, że nie miało być gadki : P) chciałem poruszyć kwestie wielkiego "Just Say My Name" Dj'a :hihi:
Raz, że nie miał pojęcia o graniu, a dwa, że chyba pomylił imprezy.. Nie ma to jak mieszanka elektro -> hs -> elektro -> hs -> uk hc -> hs. :clap: Do tego przejścia chyba gorsze niż winampowe.. xd Zdenerwowało mnie to, że poje*ał TT i wpier*olił się na moje i Savior'a eHS'y.. -.- Graliśmy ze 20 min. i było myślę całkiem nieźle. ;) Najlepsze jednak było to, że zamiast pilnować żeby wejść kolejnym kawałkiem we fraze to on wchodził (we fraze) uwaga uwaga stroboskopem.. xD Poza tym miał chyba ze dwie płytki, bo po Legolku grał jakieś g*no, a później jak się za nas wje*ał grał dużo kawałków tych co wcześniej. -.- Dobra, już nie będę o nim pisał. xd

Co do setów:
Legol - dobre klimaty na początek, a po Techno Terror było już bdb. :D
Łosiu - ah, nie wiedziałem, że Logico tak ładnie gra na lepszym nagłośnieniu. :D Last Seconds podstawa, a sama końcówka bdb. :clap:
Lukash - dobry secik, a końcówka o wiele lepsza. :D Hah "pitch nie działa". xd
Ciacho - również dobry secior aczkoliwek TL za bardzo nie pamiętam. xd
Co do mnie i Savior'a - mamy nadzieje, że sie podobało, nam się fajnie grało. :D Później jeszcze po Thunderze zagrałem trochę Frenchcore'u, a sama końcówka... : DDD

Miło było pogadać, szczególnie w kuchni aka szatni aka viproomie. xD Q-dance by Thunder FTW! xD Ten to jest świr :D "Kto to jest?" :lol-above:

Edit:
Natalia, ja nie miałem żadnej marychy. xD
Ostatnio zmieniony przez maly 07-02-2010, 15:35, w caoci zmieniany 2 razy  

Esio 

Informacje
Doczy: 27 Maj 2008
Piwa: 217
Skd: Ruda Ślonsko

Wysany: 07-02-2010, 15:30    #235

to teroz jo xD impreza skończyła mi się o kole 1:30 xD bo jechali my już do dom , ale ogólnie impreza udano , muzycznie tyż fajnie :P
hayer86, i hasder, dziynki za gorzoła xD fajnie mie po nij kopło ha ha , pozdro do wszystkich i do nastympnyj xD

-=UFO=- 

Informacje
Doczy: 19 Pa 2009
Piwa: 223
Skd: Sosnowiec

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 07-02-2010, 15:36    #236

Wszyscy zagrali konkret seciki :clap: :clap: :clap: no prawie wszyscy poza tym o którym się nie mówi

hasder napisa/a:
Jedno mi tylko nie pasowało... Ciacho był układ, ze impreza miała trwać do ostatniej osoby na parkiecie, za to sobie przejebałeś u mnie hasłem, że o 5 koniec xD

hasder, ja też pamiętam że ciacho to gadał no ale jak patrzył co my robimy na parkiecie to się bał że biba do teraz będzie trwała a może i dużej to tym razem mu wybaczę tylko żeby w przyszłości obietnic nie łamał

A to co się z niektórymi ludźmi porobiło po blanciku ;pal; to istny eror: wojna na ciasto, popsute krzesełko, oryginalni znaczek Q-danKe wykonany z ciasta i paluszków:lol-above: i ten cudowny klimacik

A jeśli mam być szczery to bawiłem się dużo dużo dużo lepiej niż w MC może dlatego że nikt się z publiką nie pie*dolił :hump: :sugoi: ;beatka; i jak wszyscy dziękuje za bibę a zwłaszcza za końcówkę i nie umiem się doczekać następnej :sweet:

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Skd: Chorzów

Wysany: 07-02-2010, 15:38    #237

Nie chciałem was katować tak szybko więc powyżej 150 bpm nie wchodziłem ;) Jak się nie myle :P Początek miałbyć lajt i potem miało się rozkręcać i tak uczyniłem :) Co prawda założenie było takie że The Scientist Coldplay miało lecieć w oryginalnej postaci ale postanowiłem trochę z profanować tą wersję i zagrać ją znacznie szybciej co i tak nie było złym pomysłem :D

Już jestem w trakcie kończenia Tracklisty z wczoraj hahaha ino ciągle mi za dużo nut przychodzi do głowy :P Ale nie ma źle.

hardstyle_lady 

Informacje
Doczya: 11 Sie 2009
Piwa: 12
Skd: HC'alemba

Wysany: 07-02-2010, 16:05    #238

imprezka bajerancka! Ciacho danke :kiss:
milo bylo poznac duzo nowych osobek
zdjec jest za malo! :D

DZIEKUJE WSZYSTKIM I KAZDEMU Z OSOBNA ZA TAK WYBOROWY MELANZ :kiss:

ps. nie pisze ze juz wiecej nie pije bo i tak bede :hihi:

Chemiczno 
chyba ty...

Informacje
Doczya: 31 Sty 2010
Piwa: 220
Skd: inny wymiar

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 07-02-2010, 16:35    #239

no imprezka gitarka:)
fajnie bylo poznac pare osobek:)
nawet udlo mi sie trocha posprzatac:P

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Doczy: 14 Lip 2007
Piwa: 392
Skd: Ruda Śląska /Ruda 1

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 07-02-2010, 16:55    #240

ja rowniez dziekuje wszytskim za imprezke ! ja mam mieszane uczucia ! co z tego ze tracki fajnie dobrane byly jak sie zestresowalem w uj bo nie gralem nigdy na imprezie na sprzecie gdzie duzo ludzi !technika zawiodla!!! i po tym jak musialem cofuzion odpalic drugi raz bo mi sie strony pomylily to juz mialem dosc ! nie dlugo napisze cos wiecej bo chiwlowo nie mam neta pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Łosiu 07-02-2010, 17:00, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 12256
Odpowiedzi: 351
Odwiedzin z google: 4639
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: