1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
odkad zobaczylem plakacik chyba na dominatorze lezy mi ta impreza, ale trzeba bedzie odpuscic.. bede wtedy w amsterdamie, ale na imprezie techno ze space djz i alex bau. .. a swoja droga - chcialbym wkoncu trafic na hardy do amsterdamu ciekawe jaki maja klimat?
a swoja droga - chcialbym wkoncu trafic na hardy do amsterdamu ciekawe jaki maja klimat?
No prawie kaĹźdy QrimeTime/Qountdown + Thunderdome ktĂłry masz w avatarze (wiÄc stwierdzam, Ĺźe na nim byĹeĹ), takĹźe coĹ jest z tobÄ bardzo nie tak...
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
Hardy w Amsterdamie sa takie same jak inne w NL twierdze tak na podstawie zaliczonego tam Thunderdome i InQontrol.
pewnie jest podobnie, ale i tak mam ochote sie o tym sam przekonac
Daron37 napisał/a:
H.A.R.D.C.O.R.E napisał/a:
a swoja droga - chcialbym wkoncu trafic na hardy do amsterdamu ciekawe jaki maja klimat?
No prawie kaĹźdy QrimeTime/Qountdown + Thunderdome ktĂłry masz w avatarze (wiÄc stwierdzam, Ĺźe na nim byĹeĹ), takĹźe coĹ jest z tobÄ bardzo nie tak...
...jesli juz liczy sie to, kto gdzie byl (co jest z gruntu smieszne jak dla mnie) to bylem kiedys sobie na jakims tam thunderdomie, ale w utrecht, a w tym miesiacu bylem na q-base w weeze, xxleratorze w nijmegen no i syndicate w dortmund. w zeszlym miesiacu jakos na dominatorze w eersen i earthquake w bochum.. no ale niby co z tego? wiem ze nie mialem okazji byc na evencie w amsterdamie i poprostu mam ochote zapytac osoby stad, ktore tam byly jak jest, bo wiem ze jest tu kupa zapalencow, ktorzy regularnie cisna po tysiac klockow zeby sie zryc na hardach. no i sory, ale musialbym sie cofnac do poziomu zero, zeby komukolwiek tutaj napisac ze "cos jest z toba bardzo nie tak"
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)