Przesuniêty przez: ROoZi 07-07-2013, 10:45 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 01 Mar 2011 Wiek: 34 Posty: 368 (0,07/dzieñ) Piwa: 104 Sk±d: MysÅ‚owice / WrocÅ‚aw  | Wys³any: 08-07-2013, 13:46 | #191
|
| Impreza jak najbardziej na plus. Pomijając przygody z zajebistymi warunkami atmosferycznymi, gdzie w kibelku się musiałem wysuszyć pod suszarką, wycierpieć ludzi pchających się zewsząd na kasę i psioczących, bo "kasa działa, a biletu nie można kupić", to na imprezkę warto było się wybrać
G4H zrobili swoje. Czuje mały niedosyt, ale w sumie nie pamiętam, kiedy ostatni raz na KoHu się tak wybawiłem. Fajny gest, od strony Adaro i Ran-D, ale szkurwa nie dorwałem koszulki Dorwałem tylko jedną rzecz. Cieszyłem się jak skurwisyn, że coś złapałem. Jeszcze bardziej, jak zobaczyłem, że to coś materiałowego z napisem. Cholera myślałem, że to koszulka :v Okazało się, że to worek szmaciany choby na buty No ale nie będę psioczył, bo przynajmniej coś mam Foty zrobione i z G4H, i z Adaro wraz z Ran-D. Muzycznie wszystko spasowało Overbizz na koniec mnie rozjebał Nagłośnienie nagle umilkło i grał tylko ten głośnik-monitor. A Over jak gdyby nigdy nic gra jeszcze przez 10 minut
Propsy dla wszystkich, którzy wytrzymali do końca i dnia następnego na SiLa nakurwiali Do następnej | _________________
 | |
| |
Podziêkowali: | rychz, SoTeS |
|
Informacje Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzieñ) Piwa: 526 Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa  | Wys³any: 08-07-2013, 14:05 | #192
|
| Impreza zajebista pod każdym względem. Najpierw złapaliśmy opóźnienie z przybyciem. Potem okazało się, że nie prądu. Zaczęło się oberwanie chmury, które fuksem przeczekaliśmy w hotelu Przybycie ok 0:30 okazało się całkiem sensowne bo na wejściu staliśmy może 10 min. Sama biba fajna G4H zrobili niezłą rozgrzewkę przed Enigmato - set imprezy Ludzi akurat nie za dużo nie za mało - przynajmniej nie było tłoku, ale duchota i tak jest straszna mimo tego.
Zwijaliśmy się o 3:30 z wiadomych przyczyn | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Kwi 2007 Wiek: 36 Posty: 1612 (0,23/dzieñ) Piwa: 464 Sk±d: Kraków  | Wys³any: 08-07-2013, 19:20 | #193
|
| | Dantey napisa³/a: | Overbizz na koniec mnie rozjebaÅ‚ NagÅ‚oÅ›nienie nagle umilkÅ‚o i graÅ‚ tylko ten gÅ‚oÅ›nik-monitor. A Over jak gdyby nigdy nic gra jeszcze przez 10 minut | No a co miaÅ‚em robić? ChciaÅ‚em już zakoÅ„czyć seta, ale Aras czekaÅ‚ na decyzje od szefa klubu czy już mam koÅ„czyć grać. | _________________ www.facebook.com/overbizzdjofficial | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 13 Sty 2012 Wiek: 35 Posty: 2967 (0,56/dzieñ) Piwa: 363 Sk±d: Starachowice  | Wys³any: 09-07-2013, 10:42 | #194
|
| Trochę póżno ale lepiej póżno niż wcale więc zaczynając od początku to powiem że nie spodziewałem się że na samym początku się wkurwie ale się wkurwiłem jak zobaczyłem straż pod klubem może i to dobrze że taka pogoda było i taką jazdę zrobiła bo chociaż jak czekało się na otwarcie klubu to się poznało nowe twarze z forum szacun dla każdego No ale jadąc dalej to już gdy otworzyli klub i udało się w miare szybko wejść już na główną sale to nawet nie było czasu iść po piwo bo tylko jak się weszło to poszło się po garniaki z Mikiem przebrało się i czekanie na seta ganzów a kiedy już oni weszli to rozjebunda była konkretna że nie da się tego opisać słowami tam po prostu było trzeba być najlepszy king ever i oby do następnego | _________________
 | |
| |
Podziêkowali: | SoTeS, DJ Mike |
Informacje Do³±czy³a: 04 Lis 2007 Wiek: 35 Posty: 93 (0,01/dzieñ) Piwa: 31 Sk±d: Chorzów/sNeJkoLaNdiA  | Wys³any: 09-07-2013, 20:45 | #195
|
| | ee chciałam zapytać czy jest gdzieś do ściągnięcia set gfh z imprezy? | _________________ Hardcore!
| |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 09-07-2013, 23:40 | #196
|
| Impreza jak najbardziej godna przybycia pomimo parę incydentów z pogodą,prądem tratowaniem się itp. Fakt faktem długo czekaliśmy (2.5h) przed klubem w tym deszczu co mnie już kurwica brała ale i tak warto było. Całe szczęście że udało nam się wejść dosyć szybko do klubu więc cały na szczęście nie zmokłem Gunz for Hire set mega zajebisty,ale podobnie jak inni czuję niedosyt a to może dlatego,że ta ochrona zabraniała się na vipach bawić Fajny gest ze strony G4H odnośnie koszulek ale chujnia,że same rozmiary "S" tylko były, eh szkoda Najważniejsze,że są pamiątki; zdjęcie plus autograf,fotka z G4H,opaska no i przeżycie tego seta, co długo pozostanie w pamięci
Z imprezy zmyliśmy się chyba ok. godziny 3,jak wiadomo trzeba było jeszcze odespać przed SIL.
ROozi thx za b4. Do następnego | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
Podziêkowali: | SoTeS, kamcia |
Informacje Do³±czy³: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzieñ) Piwa: 942 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 10-07-2013, 00:11 | #197
|
| | KaLi napisa³/a: | | ee chciaÅ‚am zapytać czy jest gdzieÅ› do Å›ciÄ…gniÄ™cia set gfh z imprezy? |
RoOzi nagrał całego seta aparatem. Lepszej jakości raczej nie znajdziesz, bo jak już to nagrywane telefonem. Filmik jest w odpowiednim dziale forum. | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 10-07-2013, 00:21 | #198
|
| | lamborghini17 napisa³/a: | | ROoZi, I tak jesteÅ› kozak, bo nagraÅ‚eÅ› caÅ‚ego seta. Å»e ci siÄ™ chciaÅ‚o. Aż go sobie Å›ciÄ…gnÄ…Å‚em. |
Z jednej strony wcale się mu nie dziwię,skoro ochrona i tak nie pozwalała się w strefie vip bawić.. | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
Podziêkowali: | SoTeS |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2012 Posty: 707 (0,14/dzieñ) Piwa: 178 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 10-07-2013, 22:35 | #199
|
| | KaLi napisa³/a: | | ee chciaÅ‚am zapytać czy jest gdzieÅ› do Å›ciÄ…gniÄ™cia set gfh z imprezy? |
Niestety ale chyba nie ma, bo ja nigdzie nie znalazłem. Pewnie nie nagrywali z wiadomych przyczyn | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Lut 2010 Wiek: 33 Posty: 1513 (0,25/dzieñ) Piwa: 581 Sk±d: Starachowice  | Wys³any: 11-07-2013, 11:55 | #200
|
| Dobra nie wiem czemu prawie tydzien po imprezie zbieram sie do opisania tego co sie dziaÅ‚o ale po powrocie z Katowic w sobote byÅ‚em jescze na 18-tce kumpeli gdzie poÅ‚ożyÅ‚em sie dopiero w niedziele koÅ‚o poÅ‚udnia wiÄ™c pewnie dlatego caÅ‚y tydzien sie za to zabieram Dopiero zaczynajÄ…c od poczÄ…tku ruszyÅ‚em od siebie z wioski wraz z Piekarzem o godz 14 i po 15 bylismy już w Kielcach gdzie zrobiliÅ›my zakupy do pociÄ…gu i cierpliwie czekaliÅ›my na pociÄ…g. Pragne zauważyć że pogoda byÅ‚a wtedy piekna... GorÄ…co i bezchmurnie na niebie... z Kielc ruszyliÅ›my 17:02 i w Katowicach byliÅ›my dokÅ‚adnie o 19... Nie wspominajÄ…c już że całą droge stalismy z Piekarzem w oknie na korytarzu bo wszystkie przedziaÅ‚y byÅ‚ zajÄ™te... DojeżdżajÄ…c na ÅšlÄ…sk zauważyliÅ›my że zaczyna sie robić coraz gorsza pogoda.... Ciemno, chÅ‚odno, mokro... W Katowicach okazaÅ‚o sie że leje jak skurczybyk wiÄ™c stwierdziliÅ›my że wysiÄ…dziemy i poczekamy na Flaha który miaÅ‚ przyjechać kolejami ÅšlÄ…skimi 10 min później... Po odnalezieniu Flaha poszlismy na chwile do McDonalda na pare hamburgerów bo byliÅ›my (Tak wogóle na wielki + Å›wiezo wyremontowany dworzec w Kato w którym jest teraz wszystko to co jest potrzebne) Stwierdzilismy że trzba sie wkoncu napic piwka ale na dworcu go nie dostaniemy więć trzeba byÅ‚o biec obok dworca do Å»abki po browary co sprawiÅ‚o że juz bylismy mokrzy... Wypilismy po te 2 piwka i wkoncu przestaÅ‚o padać... WiÄ™c stwierdzilismy że idziemy znowu cos zjesc do jakiejs turckiej budy... (Turecki hot dog który zostaÅ‚ mi podany w picie jak kebab tylko że zamiast miÄ™sa byÅ‚a parówka przeszedÅ‚ wszystko) Jeszcze maÅ‚o brakowaÅ‚o wyrwaÅ‚bym mandat za picie piwa ale panowie policjanci okazali skruchÄ™ i obyÅ‚o sie... Po zjedzeniu wkoncu ruszylismy pod Energy bo byÅ‚a już prawie 21... DochodzÄ…c pod Ene zdziwiÅ‚a mnie ten stojÄ…cy obok wejscia wóz strażacki.... OkazaÅ‚o sie że Ene zostaÅ‚o zalane, nie ma prÄ…du i niewiadomo kiedy zacznÄ… wpuszczać... na wejÅ›ciu poznaÅ‚em zarówno stare, znane mi mordeczki jak i nowe... Ricken, Roozi, Korkizz, SoTeS, The Preder, Sora, Sembero, Rychz, Wolfen, Kamcia, Dantey, Jessi, Sandra, Remik, Zegar Naprawde to umiliÅ‚o czekanie które okazaÅ‚o sie naprawde bardzo dÅ‚ugie... Ludzie zbierali sie coraz liczniej a Energy nadal nie wpuszczaÅ‚o... PamiÄ™tam już nawet jak wyciÄ…gneli bar na kółkach i rozdawali darmowÄ… wode o zapachu i smaku piwa w plastikowych kubeczkach... pod klubem zaczÄ…Å‚ robic sie totalny harmider a my na caÅ‚y gÅ‚os Å›piewaliÅ›my tracki Gunzów Pozdro Korkizz,The Preder, SoTeS Do klubu pamiÄ™tam zaczÄ™li wpuszczać po godz 23 i zeszÅ‚o lekko z godzine zanim dostaliÅ›my do Å›rodka... Totalny Å›cisk w Å›rodku i wszyscy ludzie skaczÄ…cy i Å›piewajÄ…cy 'KTO NIE SKACZE, KTO NIE SKACZE TEN Z POLICJIII!' bezcenne... nawet ochroniarze zaczÄ™li skakać Po przejsciu przez bramke musielismy jescze czekac na uruchomienie kas aby dostać nasze bilety VIP... Tak wogóle bilet VIP miaÅ‚ skÅ‚adac sie z 2x vipów i 2x darmowych wejsciówek a wszystkim dawali tylko po jednej... Chyba że to tylko z naszej strony... Po wejÅ›ciu do Å›rodka odrazu stwierdziÅ‚em że przebieram sie już w garnitur bo byÅ‚em kompletnie caÅ‚y mokry i miaÅ‚ doÅ›c juz tych swoich ciuchów... Zarzucilismy z Piekarzem garniaki i byÅ‚o czekanie a Gunzów którzy weszli wyjÄ…tkowo szybko... Co do ich wystepu i caÅ‚ego seta... Twierdze jak wszyscy byÅ‚o mega zajebiÅ›cie ale jednak jest lekki niedosyt... Wystarczy sam fakt że zagrali tylko te 30 min podczas gdy Å›miaÅ‚o mogli zagrać 45 lub nawet tÄ… godzine i mysle że kazdy byÅ‚by zadowolony... Po secie Gunzów znów pchanie sie w kolejkach by zrobić sobie fote z chÅ‚opakami ale udaÅ‚o sie zÅ‚apac ich w maskach jak i bez masek Co do koszulek to wielka szkoda że tylko Adaro miaÅ‚ rozmiary S jak juz to Wolfen mówiÅ‚ no ale liczy sie pamiÄ…tka... Koszulka, zdjÄ™cie G4H z autografem i opaska Gunzów na rÄ™ke i oczywiÅ›cie zdjÄ™cia to idealna pamiÄ…tka po tej imprezie i zawsze bÄ™de do niej wracaÅ‚ oglÄ…dajÄ…c te pamiÄ…tki, zdjÄ™cia i filmiki Po secie Gunzów byÅ‚ odpoczynek ale daÅ‚em rade wyciÄ…nÄ…c z siebie resztki siÅ‚ i poskakaÅ‚em jeszcze troche na Enim i praktycznie caÅ‚ego seta OVera a koncówka HC rozjebaÅ‚a mnie zupeÅ‚nie... Z klubu pamiÄ™tam wyszliÅ›my koÅ‚o 5:30... Oczywiscie do nocnego po browarki i picie i na dworzec czekać na pociÄ…g... O godz 13:30 byÅ‚em w domu czyli 24h później po tym jak wyszÅ‚em Co do ogólnego podsumowania imprezy mimo wszystkich niedogodnieÅ„ i przeciwnoÅ›ci impreza byÅ‚a naprawde mistrzowska.... Oby takich wiÄ™cej i do zobaczenia wszystkim na ZATOXIE! | _________________ 28.02.2015 - REVERZE 28.03.2015 - MoH 26.04.2015 - Beat the Bridge 27.04.2015 Superizsed Kingsday 19-21.06.2015 - Defqon1 18.08.2015 - Decibel Outdoor 31.12.2015 - Freaqshow | | Ostatnio zmieniony przez DJ Mike 11-07-2013, 13:23, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy | |
| |
Podziêkowali: | SoTeS, Piekarz, ROoZi, kamcia, korkizz, rychz, wolfen88, Ricken, flahu |
| |