Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 05, 06, 2010, gathering, global, poznan

Przesunięty przez: Rafir
06-06-2010, 15:54
05.06.2010 - Global Gathering @ Poznań
Autor Wiadomość
SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-06-2010, 08:14    #451

netya napisał/a:
wole zaplacic te pare zlotych niz byc narazona na watpliwa przyjemnosc przeszukan itp spotkan z policja
czytajac opinie rok temu mozna bylo sie dowiedziec ze taxowki rowniez byly 'ustawione', a ludzi trzepali nawet na przystankach i na ulicach ;)

JanoHS 
THC :]

Informacje
Piwa: 19

Wysłany: 08-06-2010, 13:16    #452

a Teraz ja :) podroz PKP maX przeje*ana zdecydowanie za ciepło i zbyt duzo komplikacji ale dało rade :] Poznan zjedlismy cos i zaraz zapakowalismy sie w taxi bo nie mielismy zamiaru włuczyc sie po miescie ... jadac na tor policja zaprosiła wsystkie 3 nasze taxy do siebie heh ale na szczescie kazdemu sie udało :) jest to dla mnie głupota prowadzac taka akcje i nie majac zadnego psa ale to + dla innych osób .... przyjechalismy wymiana biletów Ticketpro na szybko wódeczka jeszcze i wchodzimy :] co do sceny Q mi sie podobało zero zastrzezen :) na muzyke tez nie narzekałem kiedy bym tam nie wszedł było dobrze :D pogoda nie mogła byc lepsza ! tak jak ktos juz mówił sklepiku Q nie było ale za to chłopaki z oswietlenia i z bakstage rozdawali frotki smycze z brelokami naklejki :) narazie tyle i jak cos do zobaczenie za rok !! :D

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-06-2010, 13:21    #453

SchizeQ, moze i tak. widac trza bylo miec nie farta max ze w taxi zlapali ;p :) nam sie udalo i git. zreszta nawet jesli nas by zatrzymali wole to w gronie 4 czy 3 osob niz na oczach w cholere ludzi jak w gg busach ,jak bylo rok temu :)

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

KristoF 

Informacje
Piwa: 153

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-06-2010, 16:08    #454

No to teraz moje wraĹźenia po imprezie :)
Może zacznę od podróży pociągiem... Mimo iż jest męcząca i długa to jednak zawsze są jaja nie z tej ziemi :D do tego troche zupki i czas leci 2x szybciej ;D wysiadając z pociagu od razu trafiliśmy na kontrolne anty-narkotykową a koleżanke chcieli wziąść na komisariat bo się przeglądała w lusterku samochodu policyjnego ( wogóle to że komisariat był przy peronie to skumałem dopiero jak szliśmy na pociag powrotny :lol: ) następnie około 25 minutowa podróż busem bez żadnych utrudnień i dotarliśmy na tor Poznań :) Przed bramkami szybkie przeszukanie, oddanie rzeczy do szatni i mozna było rozeznać się z terenem imprezy :)

Z racji tego, że byłem pierwszy raz na GG to wrażenia mam pozytywne :) Scena Q-dance spodobała mi się pod względem wystroju no i to nagłośnienie które robiło dobrą robote :) Miałem nadzieje, że zdąże na set Resq ale ostatecznie dotarłem dopiero na początek seta Scope Dj, który nie zrobił na mnie wrażenia. Davide Sonar poza klasykami Go Go Go, Natural czy Techno Boheme słabo moim zdaniem. Nieco lepiej wypadł Wildstylez ale to był dopiero przedsmak tego co zaprezentował za konsolą Tatanka :) Dla mnie set Tatanki był to set imprezy, nogi same rwały się do tańca :) Perfekcyjny dobór track-ów, połączenie klasyków z nowszymi wałkami, nic dodać nic ująć :] Digital Punk nie słyszałem bo byłem w tym czasie na secie Carla Coxa - bardzo dobry set w jego wykonaniu, cały namiot ludzi bawiących się przy jego muzyce świadczy o tym. Po tym secie udałem się na chwile na paula van dyka jednak na ten temat się nie wypowiadam bo nie gustuje w jego muzyce azarazem słuchałem go raptem 20 min. Na tym secie zakończył się mój pobyt na GG :)

Plusy:
- niskie ceny za szatnie
- dostęp do bierzącej wody, duża liczba WC
- wystrĂłj q-dance arena i global main stage
- sety Tatanki i Carla Coxa
- punkty sprzedaĹźy napojĂłw usytuowane w rĂłznych miejscach
- ogĂłlna kultura ludzi
- fakt, że pogoda dopisała
- strefa piwna, było gdzie usiąść i spokojnie się napić czy odpocząć, piwko lane nie było takie złe jak to bywa
Minusy:
- ceny za jedzenie, którego wybór był zbyt mały jak na taki event
- brak q-dance shopu
- problemy techniczne na głównej scenie
- nie udało mi się usłyszeć wszystkich wybranych przeze mnie Dji
- właściwie to nie mam się już czego doczepić więc napiszę jeszcze męcząca podróż powrotna :D

Podsumowując Global Gathering 2010 zaliczam do jak najbardziej udanych eventów i jeśli tylko zdrowie dopisze i pieniążki będą to za rok również się wybiore :)

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-06-2010, 16:11    #455

Kristopa napisał/a:
klasykami
Kristopa napisał/a:
Natural
:puppyeyes:

remik09 

Informacje
Piwa: 228

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 09-06-2010, 10:36    #456

SchizeQ napisał/a:
Kristopa napisał/a:
klasykami
Kristopa napisał/a:
Natural
:puppyeyes:

wyciąłeś to z kontekstu, przecież wyaźnie napisał, że pomieszanie klasyków z nowościami ;) nie pamiętam teraz dokładnie tytułów, owszem większość było nowości jak chociażby Tokio czy Spacer, który już z rok ma ale nowością to i tak jest ale były też klasyki i set był po prostu miażdżący

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 09-06-2010, 13:49    #457

Natural moze za mlody na klasyka ale napewno hicior Sonara. Zajebiaszczy ! :>

JanoHS 
THC :]

Informacje
Piwa: 19

Wysłany: 09-06-2010, 13:55    #458

klasyk który poleciał od sonara reactor i techno boheme

KAT 

Informacje
Piwa: 8

Wysłany: 09-06-2010, 17:55    #459

Ja naliczyłem, że natural leciał 4 razy plus raz na "intro". :P

KristoF 

Informacje
Piwa: 153

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 09-06-2010, 17:57    #460

KAT a pamiętasz na jakich to było setach ?

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)