1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Zresztą droga do Rybnika w 12 osób w busie przeszła do historii.
Podkreślam, że tylko do Rybnika z Katowic przejechaliśmy w 12 osób busem z 9 miejscami, bo jeszcze ktoś pomyśli, że do samej Holandii tak cisnęliśmy.
Sam Qapital bardzo udany. Scena co prawda na początku słabo wyglądała, ale potem doszło parę efektów i prezentowała się całkiem nieźle. Szczególnie oryginalne były panie ze szlifierkami robiące iskry. Muzycznie mistrzostwo. Zazwyczaj po eventach, gdy wracam do normalnego życia to jestem załamany, a dzisiaj, gdy tylko pomyślałem o wyjeździe to parskałem śmiechem, bo w busie było naprawdę wesoło. No i poznałem parę osób. Np. flaha, z którym już chyba parę razy byłem na tych samych eventach, a jakoś nigdy nie było okazji.
flahu napisa³/a:
DJ Mike napisa³/a:
Wielkie pozdro leci odemnie dla ekipy z busa: Piekarz, Lamborghini, Pawel, Gliwice000, BlackOne, AdaÅ› i nasza Madzia
mnie juz nie pozdrowisz ze Ci temat ogarnalem bez ktorego zabawy by nie było takiej dobrej if you know what i mean
Za to mnie pozdrowił 2 razy, bo to ja jestem jestem Adaś. Z tym Adasiem to chodziło o Kamila z podobnym nazwiskiem.
zjebały się efekty albo jakieś kamery nie wiem co to dokładnie było
Pod sufitem były przesuwające się kamery na linach,jedna się oberwała i tak bezwładnie wisiała, ale ekipa Q-dance szybko ją zdjęła.
Na sam koniec chce podziękować Lambowi za organizacje tego wszystkiego i oczywiscie zimną krew zachowaną rano gdy bus nr 2 sie nie pojawił.
Tak naprawdę to trzeba klękać przed majestatem naszego forumowego Kasza, bo to on jako doświadczony kierowca bardzo pomógł. No i Miodziem, który mu pomagał. Na szczęście mimo tych problemów wszystko wypaliło. Dla tych, którzy nie wiedzą: Kierowca, z którym rozmawiałem w środę wieczorem i potwierdził kurs, tak po prostu nas wystawił i nie przyjechał, wcześniej wyłączając telefon. No, ale udało się poradzić sobie z tym rano.
wielki szacun dla Lamba za organizacje oraz całej ekipie i oby do następnego wyjazdu
Dzięki chłopaki za miłe słowa. Przyjemność po mojej stronie, bo towarzystwo było przednie.
Takie małe co nieco: Jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia z podróży to niech mi prześle. Wrzucę wtedy wszystko w jednym.
Te wariaty w tej ciężarówce też dobre heppy były dobrze dali czadu jak nas zobaczyli
Całkowicie mnie to rozłożyło, ona tanczy dla mnie, balkanica i jeszcze pare innych kawalkow. Jak na niemieckiego kierowce to sporo polskich trackow mial
Imprezka bardzo udana, szkoda tylko, ze trzeba bylo ja skonczyc troche wczesniej, no ale coz. Busik bardzo wygodny, tylko rozjebalismy glosniki VW nie przewidział chyba, że tym busem będą jeździli tak pojebani ludzie jak my
Wielkie pozdro leci odemnie dla ekipy z busa: Piekarz, Lamborghini, Pawel, Gliwice000, BlackOne, AdaÅ› i nasza Madzia
mnie juz nie pozdrowisz ze Ci temat ogarnalem bez ktorego zabawy by nie było takiej dobrej if you know what i mean
Ciebie to chyba jeszcze coś trzyma wuju Wyraźnie napisałem że pozdro dla ekipy z busa a ciebie nie ma po co pozdrawiać bo i tak jesteś znany eventowicz
Wrzucam 2 minutowy filmik który powinien wystarczyć do opisania tego co tam sie działo
Noooo Qapital udał się ) wyjazd był poprostu znakomity ekipa kapitalna imprezka w busie niemal całą droge nie mam żadnych zastrzeżeń lambo wszystko świetnie zorganizował , poza malutkim problemem który natychmiast udało się pokonać , by taki weekend trwał dłużej , teraz czekamy na kolejny event ) , co do imprezy to rewelka muzycznie totalny armagedon , świetne tracki 100% Raw , hala robi bardzo duże wrażenie , z trybun widać cały ogrom obiektu , scena była całkiem niezła lecz początkiem nie było laserów , no ale wkoncu wszystko się rozkręciło. Jedyny minus to MC którego w sumie nie było słychać , od czasu do czasu coś nakręcał a takco cisza ) , Pozdrowienia dla całej ekipy Było The Best
https://www.youtube.com/watch?v=XWuzi3Oinhg
Ostatnio zmieniony przez gliwice000 08-04-2014, 17:27, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 4642 Odpowiedzi: 69 Odwiedzin z google: 521