Przesunięty przez: Rafir 05-12-2010, 09:06 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 09 Paź 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzień) Piwa: 349 Skąd: Gliwice / ChorzĂłw  | |
| |
 | |
|
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Dołączył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Skąd: Katowice  | Wysłany: 05-12-2010, 16:11 | #242
|
| w skrocie ... set DA setem imprezy ... jak sie w koncu ogarne dopisze cos jeszcze
E:
Najpierw dojazd do Zabrza na busa ... tragedia. Co to w Polsce pierwszy raz Ĺnieg spadĹ, Ĺźe jest taki paraliĹź transportu Później juĹź poszĹo Ĺatwiej busem, ale i tak jechaliĹmy jakoĹ naokoĹo, bo na A4 jakieĹ TIRy siÄ zderzyĹy i nie byĹo przejazdu.
Ludzi doĹÄ maĹo, pewnie przez brak Isaaca i jak warunki jazdy niektĂłrzy pewnie odpuĹcili.
Piwo tanie, bo 4PLN ... chociaĹź i z tym musiaĹy byÄ cyrki. Po pierwsze, kiedy tylko sobie poĹoĹźyĹem piwo pod DJkÄ
, a miaĹem go mniej niĹź 50% nagle znikaĹo. Tak samo jeĹli je poĹoĹźyĹem na samej DJce. Później barman wydaĹ mi tylko 5PLN z 10PLN i zwrĂłciĹem mu uwagÄ, Ĺźe siÄ pomyliĹ to odpowiedziaĹ mi, Ĺźe za 4 to nie lejÄ
do peĹna czy coĹ w tym rodzaju ... 'dobra, daj juĹź tak ' to wziÄ
Ĺ mi piwo, ulaĹ 1/4 i oddaĹ razem ze zĹotĂłwkÄ
Nie ogarniam tego do teraz ...
Sety:
Na poczÄ
tek A4 Team - niby grali przeciÄtnie, ale jak zobaczyĹem jak grajÄ
stojÄ tam, robiÄ foty a muzyczka sama siÄ miksuje na jakimĹ programie nice
Driver - I. poĹowa seta mnie zamuliĹa, za wolna byĹa jak dla mnie. II poĹowa juĹź zdecydowanie lepiej.
Digital Abuse - jak juĹź pisaĹem set imprezy Zagrali takie waĹki, ktĂłre akurat z obecnego HS'u wpadajÄ
mi bardzo dobrze Poza tym przesympatyczne chĹopaki I dziÄki za Trespassing
A4 Team, tym razem HC - dobĂłr waĹkĂłw jak dla mnie dobry jak na Mainstream, chociaĹź z technikÄ
pewnie tak samo jak wczeĹniej. Ale nie przykĹadaĹem juĹź do tego zbytniej uwagi. PrzyjechaĹem z celem utopienia smutkĂłw i swĂłj plan wykonaĹem w 110%
I kolejne zastrzeĹźenie mogÄ mieÄ do busa, kierowcy itd. Dobrze, Ĺźe kurtkÄ zostawiĹem w busie, wiÄc po wyĹÄ
czeniu muzyki od razu podbiegĹem po busa, bez zbÄdnej szatni itd. MusiaĹem dobiegnÄ
Ä do busa, bo juĹź kierowca drzwi zamykaĹ. Chuja kogo obchodziĹo, Ĺźe majÄ
jednÄ
osobÄ mniej w busie, a ja chuj wie jakim cudem dotarĹ do Katowic z powrotem
OgĂłlnie impreza miaĹa mi sĹuĹźyÄ za odstresowanie (wyszĹo) i poprawÄ humoru (nie wyszĹo) i biorÄ
c pod uwagÄ to, Ĺźe jechaĹem z naprawdÄ spierdolonym humorem i nastawieniem, imprezy nie zaliczÄ do dobrych ... to wyĹÄ
cznie tylko moje odczucie. | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez hayer86 06-12-2010, 06:23, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
miniol www.melbshuffle.pl

Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 1935 (0,28/dzień) Piwa: 288 Skąd: Siemianowice Ĺl.  | Wysłany: 05-12-2010, 17:48 | #243
|
| | | PrzecieĹź nie moĹźna byĹo paliÄ na gĂłrze przy barze i na dole koĹo sali Hip-Hop, a jak sie wchodziĹo na sale to pisaĹo "Tu wolno paliÄ" i jak ktoĹ paliĹ przy barach to wypraszano go na sale. | Rozumiem, Ĺźe jeĹli komuĹ przeszkadza dym, to moĹźe siÄ bawiÄ poza parkietem tylko. ZajebiĹcie to przemyĹleli niema co. | _________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Lut 2009 Wiek: 33 Posty: 172 (0,03/dzień) Piwa: 29 Skąd: KÄdzierzyn-KoĹşle  | Wysłany: 05-12-2010, 18:15 | #244
|
| | miniol napisał/a: | | Rozumiem, Ĺźe jeĹli komuĹ przeszkadza dym, to moĹźe siÄ bawiÄ poza parkietem tylko. ZajebiĹcie to przemyĹleli niema co. |
Jak nie byĹo zakazu to wszystko byĹo okey. Ja rozumiem, Ĺźe dym moĹźe przeszkadzaÄ jak ktoĹ nie pali ale tego siÄ chyba nie zmieni nawet jak bardzo ludzie nie palÄ
cy by chcieli.
Tak samo ja nie jestem za tym, Ĺźeby ludzie na parkiet zabierali napoje na parkiet, a juz napewno nie lubiÄ jak biorÄ
piwo, taĹczÄ
i rozlewajÄ
po tobie ... Ja jestem abstynentem i jak czuje alkohol to szlak mnie trafia ale nie moge nic na to poradziÄ i nie robiÄ z tego sensacji "ludzie patrzcie mi to przeszkadza" bo i tak kaĹźdy bÄdzie to miaĹ gdzieĹ. ChodĹş rozumiem, Ĺźe dym czujÄ siÄ caly czas i moĹźe nawet zrobic siÄ nie dobrze albo kto co tam ma, a alkohol to nie wyleja na mnie na kaĹźdej imprezie tylko raz za jakiĹ czas. | _________________ Thriex czyt. Trix | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 06-12-2010, 13:17 | #245
|
| | Thriex napisał/a: | | ChodĹş rozumiem, Ĺźe dym czujÄ siÄ caly czas i moĹźe nawet zrobic siÄ nie dobrze albo kto co tam ma, a alkohol to nie wyleja na mnie na kaĹźdej imprezie tylko raz za jakiĹ czas. |
chodzi o to ze dym jest szkodzacy i jest trucizna - na dodatek smiertelna jezeli trafi np. na kogos z astma - wiec raczej nie ma wymowki dla tego typu "omijania" zakazow | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Dołączył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 06-12-2010, 13:23 | #246
|
| | hayer86 napisał/a: | | a muzyczka sama siÄ miksuje na jakimĹ programie |
| hayer86 napisał/a: | | dobĂłr waĹkĂłw jak dla mnie dobry jak na Mainstream |
3/4 tl im podpowiedziaĹem chyba haha | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Dołączył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Skąd: Katowice  | Wysłany: 06-12-2010, 13:44 | #247
|
| | LukasH napisał/a: | hayer86 napisaĹ/a: a muzyczka sama siÄ miksuje na jakimĹ programie
|
Lukasz, nie gram, wiÄc nie wiem co to byĹo. Na pewno nie Winamp ani foobar | _________________
 | |
| |
 | |

Informacje Dołączył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 06-12-2010, 13:46 | #248
|
| | PatrzyĹem na to , to nigdy tego nei widziaĹem ale wydaje mi siÄ Ĺźe coĹ z firmy Pionner , jakiĹ Profesionnal Dj pro , ale program dziaĹajÄ
cy tak samo jak wszystkie softy , vdj , traktor itd. | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | |
| |
 | |

Informacje Dołączył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 06-12-2010, 13:50 | #250
|
| | tak | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ | |
| |
 | |
| |