Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 04.12.2010, a4, discoplex, hardstyle, isaac, k., night, opola, pietna

Przesunięty przez: Rafir
05-12-2010, 09:06
04.12.2010 - Hardstyle Night - ISAAC @ Discoplex A4, Pietna K. Opola
Autor Wiadomość
Driver 
HardStyle!

Informacje
Piwa: 349

Wysłany: 05-12-2010, 15:59    #241

Dziekuje za wspolna impreze i wielki szacun dla tych co w tych trudnch warumkach dotarli na impreze ;)

Pozdrawiam Driver i do nastepnej!

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Piwa: 1318

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 05-12-2010, 16:11    #242

w skrocie ... set DA setem imprezy ... jak sie w koncu ogarne dopisze cos jeszcze

E:

Najpierw dojazd do Zabrza na busa ... tragedia. Co to w Polsce pierwszy raz śnieg spadł, że jest taki paraliż transportu :| Później już poszło łatwiej busem, ale i tak jechaliśmy jakoś naokoło, bo na A4 jakieś TIRy się zderzyły i nie było przejazdu.

Ludzi dość mało, pewnie przez brak Isaaca i jak warunki jazdy niektórzy pewnie odpuścili.

Piwo tanie, bo 4PLN ... chociaż i z tym musiały być cyrki. Po pierwsze, kiedy tylko sobie położyłem piwo pod DJką, a miałem go mniej niż 50% nagle znikało. Tak samo jeśli je położyłem na samej DJce. Później barman wydał mi tylko 5PLN z 10PLN i zwróciłem mu uwagę, że się pomylił :] to odpowiedział mi, że za 4 to nie leją do pełna czy coś w tym rodzaju ... 'dobra, daj już tak :/ ' to wziął mi piwo, ulał 1/4 i oddał razem ze złotówką :| Nie ogarniam tego do teraz ...

Sety:

Na początek A4 Team - niby grali przeciętnie, ale jak zobaczyłem jak grają :O stoję tam, robię foty a muzyczka sama się miksuje na jakimś programie :| nice :]

Driver - I. połowa seta mnie zamuliła, za wolna była jak dla mnie. II połowa już zdecydowanie lepiej.

Digital Abuse - jak już pisałem set imprezy _O_ Zagrali takie wałki, które akurat z obecnego HS'u wpadają mi bardzo dobrze :) Poza tym przesympatyczne chłopaki :D I dzięki za Trespassing :piwo:

A4 Team, tym razem HC - dobór wałków jak dla mnie dobry jak na Mainstream, chociaż z techniką pewnie tak samo jak wcześniej. Ale nie przykładałem już do tego zbytniej uwagi. Przyjechałem z celem utopienia smutków i swój plan wykonałem w 110% :]

I kolejne zastrzeżenie mogę mieć do busa, kierowcy itd. Dobrze, że kurtkę zostawiłem w busie, więc po wyłączeniu muzyki od razu podbiegłem po busa, bez zbędnej szatni itd. Musiałem dobiegnąć do busa, bo już kierowca drzwi zamykał. Chuja kogo obchodziło, że mają jedną osobę mniej w busie, a ja chuj wie jakim cudem dotarł do Katowic z powrotem :]

Ogólnie impreza miała mi służyć za odstresowanie (wyszło) i poprawę humoru (nie wyszło) i biorąc pod uwagę to, że jechałem z naprawdę spierdolonym humorem i nastawieniem, imprezy nie zaliczę do dobrych ... to wyłącznie tylko moje odczucie.
Ostatnio zmieniony przez hayer86 06-12-2010, 06:23, w całości zmieniany 1 raz  

miniol 
www.melbshuffle.pl

Informacje
Piwa: 288

Wysłany: 05-12-2010, 17:48    #243

Przecież nie można było palić na górze przy barze i na dole koło sali Hip-Hop, a jak sie wchodziło na sale to pisało "Tu wolno palić" i jak ktoś palił przy barach to wypraszano go na sale.
Rozumiem, że jeśli komuś przeszkadza dym, to może się bawić poza parkietem tylko. Zajebiście to przemyśleli niema co.

Thriex 
Bpm+

Informacje
Piwa: 29

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 05-12-2010, 18:15    #244

miniol napisał/a:
Rozumiem, że jeśli komuś przeszkadza dym, to może się bawić poza parkietem tylko. Zajebiście to przemyśleli niema co.

Jak nie było zakazu to wszystko było okey. Ja rozumiem, że dym może przeszkadzać jak ktoś nie pali ale tego się chyba nie zmieni nawet jak bardzo ludzie nie palący by chcieli.

Tak samo ja nie jestem za tym, żeby ludzie na parkiet zabierali napoje na parkiet, a juz napewno nie lubię jak biorą piwo, tańczą i rozlewają po tobie ... Ja jestem abstynentem i jak czuje alkohol to szlak mnie trafia ale nie moge nic na to poradzić i nie robię z tego sensacji "ludzie patrzcie mi to przeszkadza" bo i tak każdy będzie to miał gdzieś. Chodź rozumiem, że dym czuję się caly czas i może nawet zrobic się nie dobrze albo kto co tam ma, a alkohol to nie wyleja na mnie na każdej imprezie tylko raz za jakiś czas.

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Piwa: 634

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 06-12-2010, 13:17    #245

Thriex napisał/a:
Chodź rozumiem, że dym czuję się caly czas i może nawet zrobic się nie dobrze albo kto co tam ma, a alkohol to nie wyleja na mnie na każdej imprezie tylko raz za jakiś czas.

chodzi o to ze dym jest szkodzacy i jest trucizna - na dodatek smiertelna jezeli trafi np. na kogos z astma - wiec raczej nie ma wymowki dla tego typu "omijania" zakazow

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Piwa: 1722

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 06-12-2010, 13:23    #246

hayer86 napisał/a:
a muzyczka sama się miksuje na jakimś programie

:puppyeyes:
hayer86 napisał/a:
dobór wałków jak dla mnie dobry jak na Mainstream

3/4 tl im podpowiedziałem chyba haha

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Piwa: 1318

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 06-12-2010, 13:44    #247

LukasH napisał/a:
hayer86 napisał/a:
a muzyczka sama się miksuje na jakimś programie

:puppyeyes:

Lukasz, nie gram, więc nie wiem co to było. Na pewno nie Winamp ani foobar ;P

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje

Wysłany: 06-12-2010, 13:46    #248

Patrzyłem na to , to nigdy tego nei widziałem ale wydaje mi się że coś z firmy Pionner , jakiś Profesionnal Dj pro , ale program działający tak samo jak wszystkie softy , vdj , traktor itd.

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Piwa: 634

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 06-12-2010, 13:49    #249

chodzi wam o tego MacBooka co podpinaja pod mixer, i w programie steruja CDekami, graja kawalki itd ?

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje

Wysłany: 06-12-2010, 13:50    #250

tak

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)