1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
ale nie polecam typowo niemieckich hardcorowych eventow. Jak cos to lepiej jezdzic do NL
A ja właśnie polecam! ten twardy klimat panujący na typowo niemieckich event'ach jest po prostu cudowny DE czy NL - dla mnie jeden patyk ;] liczy się HARDCORE, a nie państwo w którym jest grany... dziwne podejście co poniektórych...
juz chyba w iXowym temacie wałkujecie że NL ma lepszy klimat a podniecacze imprezami DE bronia ich... każdy lubi co innego wiec nie ma co pisać swoje preferencje i narzucać innym, jeśli był tu i tu to ma prawo napisac ze DE to blabla...
No fakt typowa klubowka. Nawet impreza byla w klubie TAKSIM, a nie w AREA 51 jak to bylo na flayerach itp. Nie wiem moze kiedys to sie tak nazywalo, nawet nie chce mi sie sprawdzac. W srodko okolo 4000 typa. Duzo i nie duzo. Muzycznie byl rozpier_dol totalny, bo tak od 3.00 na wszystkich scenach gnietli juz bez kompromisu - co akurat zaliczam na plus;) Niestety najwieksza lipa to to, ze za kazde wyjscie z imprezy trzeba bylo placic 5euro wjazd niby tylko 30 ale co z tego jak ze 3 razy wychodzilismy to i tak wyszlo 45 mozna bylo zamowic browara za barem - wtedy zamiast dawac 5 ero za free placilo sie za piwo przy wychodzeniu
Tez uwazam ze kazdy ma prawo ocenic po swojemu. Ja sie troche zrazilem do niemieckich imprez, co nie oznacza ze juz nigdy tam nie pojade.
na duzych imprezach - typu thunderdome w utrecht wejscie jest w jedna strone - sprawa jasna. 10000 ludzi, porzadek musi byc.
EQ odbywal sie w klubie. Dla nie ktorych to moze dziwne, ale dla mnie to normalne ze wychodzi sie z klubu na zewnatrz - np. do auta, zadzwonic, zajarac, bo jest goraco itp. itd. tym bardziej ze to jeszcze lato..
W bochum kazdy kto wszedl musial cos kupic za min. 5 euro. jesli kupil np. 2 piwa za 3.50 przy wyjsciu placil za nie 7 euro i wychodzil. Dostawalo sie pieczatke i mozna bylo wrocic. Wtedy dostawalo sie nowy talonik. No i znowu trzeba bylo zrobic zakupy za m.in. 5 euro. Kupilo sie znowu dwa piwa to na wyjsciu placilo sie 7 euro. Jesli nie kupilo sie nic do oddawalo sie czysty talonik i placilo sie 5 euro za nic.
Taki regulamin i tyle. Mnie to troche zdziwilo, ale nie kazdego musi..
_________________ ALLES NAAR DE KLOTE
Ostatnio zmieniony przez H.A.R.D.C.O.R.E 06-10-2010, 16:17, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Ale nie rozumie po co w ogóle wychodzić z imprezy ??
... żeby zjeść banana ... z nowo zapoznaną dziewczyną w celu wiadomym ... żeby se kimnąć z godzinkę gdzieś pod krzakiem, a potem wrócić z power'em ... itd, itp
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 3109 Odpowiedzi: 30 Odwiedzin z google: 979