1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Matura to bzdura, też imprezowałam przed nią i zdałam bardzo ładnie, więc nie marudźcie A Showtek nie mam zamiaru odpuścić, gdyż żyję nadzieją, iż będą kawałki z Analogue Players i Todai is Tommorow ! Bo to nowe rzeczywiście takie jakieś... jak nie ich Nazwa imprezy to Kings of Hardstyle, mam nadzieję, że nazwa ich jakoś zobowiązuje do starszych nut.
Data daleka to raz a druga sprawa to tak jak innym - nie podchodzi mi ich styl jaki teraz reprezentują:| Ostatni ich dobry set słyszałem na Qlimax 08 -szło się pobawić! Na ostatniej imprezie w Discoplex A4 nie było już tego samego co grali dawniej... Także widzieć ich widziałem (wielokrotnie) i nie ciągnie mnie wcale na tą imprezę,chyba że znowu towarzysko jak już...
Co do Klubu Energy to też nie mają się już za kogo brać i kogo bookować:| I jeszcze ta nazwa imprezy KOH Swoją drogą jakby nie patrzeć to ściągali,ściągali przez te parę lat gwiazdy z zagranicy na bieżąco i wypromowali swoje KoHY..Fakt,że wraz z gwiazdami sporo vixy i małolatów nasprowadzali, ale im się to udało i interes się kręci To taki ich chwyt marketingowy jak to się mówi Podobnie jak ROozi uważa - mam tylko cichą nadzieję,że jak skończą się te popularne nazwiska w EN w Katoo to spróbują sprowadzić jakąś gwiazdę mniej znaną z wyższej półki,która zadowoli hardstyleowych wyjadaczy
[ Dodano: 01-03-2012, 18:14 ]
netya napisa³/a:
z ciekawosci jak i co teraz graja bym sie przeszla.
Wiedząc jaki styl najbardziej lubisz,wydaje mi się,że Ci się nie spodoba,chociaż mogę się mylić:)
netya napisa³/a:
wole ich od poprzednich gosci na KoH`ach w Katowicach.
Od ZANEGO też ???
[ Dodano: 01-03-2012, 18:21 ]
Q-DC__ napisa³/a:
miłej zabawy przy FTS
O ile poleci
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
od Zany`ego nie ale to chyba wiadomo. i to w sumie jedyny wyjatek z ostatnich czasow.
wolfen88 napisa³/a:
Wiedząc jaki styl najbardziej lubisz,wydaje mi się,że Ci się nie spodoba,chociaż mogę się mylić:)
napisalam ze z czystej ciekawosci bym poslza i akurat przed urodiznami wypada wiec glownie dlatego. ale bedzie tydzien czy dwa przed impreza to sie bedzie obadywalo jak z kasa stoimy a po kwietniiu slabo to widze , i jak z checiami itp.
niestety wielka neiwiadoma jest co beda grac, Mondello przykladowo tez nie bardzo fjanie teraz cos produkuje jesli wogole ale ma w A4 grac po staremu. kto wie. sie okaze.
od Zany`ego nie ale to chyba wiadomo. i to w sumie jedyny wyjatek z ostatnich czasow.
No innych Dj do tej pory w Katoo nie było poza ZANYM i Headim
netya napisa³/a:
i jak z checiami itp.
No właśnie,coś ostatnio chęci u Ciebie nie ma!
netya napisa³/a:
niestety wielka neiwiadoma jest co beda grac, Mondello przykladowo tez nie bardzo fjanie teraz cos produkuje jesli wogole ale ma w A4 grac po staremu. kto wie. sie okaze.
Myślę,że będą grać to co aktualnie produkują - na pewno! A Mondello to już inna bajka i skoro Driver napisał,że zagra EarlyHs to zapewne tak będzie;)
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 12244 Odpowiedzi: 229 Odwiedzin z google: 2212