1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Ĺmieszy mnie ta gadka o tym, Ĺźe Showteki grajÄ sĹabo (jak domniemam- pod wzglÄdem mocy utworĂłw) ze strony osĂłb, ktĂłre jarajÄ siÄ tym:
Nie negujÄ dokonaĹ artystycznych i jednych i drugich, ale z Waszej gadki wynika, Ĺźe Showteki to softstyle dla gimbazy, a Organ Donors to 100% HARD-W-KURWÄ trance, dla koneserĂłw naprawdÄ wchujtwardychitĹustych brzmieĹ.. i to dopiero jest "bitch please". ObrzucajÄ c bĹotem te imprezy nie poprawicie frekwencji na swoich, a wyglÄ da na to, Ĺźe tak wĹaĹnie myĹlicie. Mam dla Was radÄ- zamiast rzygaÄ jakimiĹ smutami i dzieliÄ ludzi i imprezy na/dla tych raw-twardych-prawdziwych fanĂłw i gimbusĂłw, ktĂłrzy nie sÄ tru bo nie wiedzo co to raw kick, energiÄ tÄ przeznaczcie na promowanie zlotu. I Wam i tym, ktĂłrzy czytajÄ Wasze pĹacze, wyjdzie to na lepsze. Bez odbioru, bo jestem gimbusem i nie ĹmiaĹbym polemizowaÄ z hard-rycerzami-goĹdy.
Ostatnio zmieniony przez koko123 21-02-2012, 14:08, w całości zmieniany 1 raz
Okej SHOWTEK > organ donors Koko nie obraĹź siÄ jak sam przyznaĹeĹ ostatnio chyba Ĺźe nie wiesz kim sÄ Organ Donors to Ĺźe wyszukaĹeĹ jednego tracka to nie przekreĹla wszystkich ich dokonaĹ , po 2 nikt nie twierdzi ze Oragna D. sÄ w chuj HARD? przytocz mi gdzieĹ cytat gdzie ktoĹ tak napisaĹ. Showteki siÄ zeszmacili i tyle , NIE GRAJÄ HARDSTYLE'u
_________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ
to Ĺźe wyszukaĹeĹ jednego tracka to nie przekreĹla wszystkich ich dokonaĹ , u
sam ich lubiÄ, "Tranceplant" czy "MACH2" Ĺwietne waĹki, jedne z nielicznych hardtrance'Ăłw wspĂłĹczesnych co idzie posĹuchaÄ, ale kurwa to co w zeszĹym roku zaczÄli wyrabiaÄ to masakra, "Throw A Diva" "Makes The Girlies Wet" czy wspomniany "Nu Skool Sound", kurrrrrrwa na wymioty mnie zbiera
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)