Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 04.05.2012, energy, hardstyle, katowice, kings, of, showtek

Przesuniêty przez: ROoZi
05-05-2012, 13:37
04.05.2012 - Kings of Hardstyle - Showtek @ Energy Katowice
Autor Wiadomo¶æ
Artiks 

Informacje
Do³±czy³: 18 Wrz 2011
Piwa: 127
Sk±d: PoznaÅ„

Wys³any: 05-05-2012, 18:33    #191

gwiazda powinna byc najbardziej wyczekiwana ;) . Tylko dziwne, ze na "gwiezdzie" wszyscy opuszczaja klub :P . Jakby Eni byl zaproszony jako glowna gwiazda miast Szołtekow to moze i tak, ale jest dodany do supportu jak kazdy inny. Soundfighterz tez jakies tam kawalki zlepili. Same gwiazdy w ene :gonzo:
Ostatnio zmieniony przez Artiks 05-05-2012, 18:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Do³±czy³: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 05-05-2012, 18:34    #192

Artiks napisa³/a:
Tylko dziwne, ze na "gwiezdzie" wszyscy opuszczaja klub
bo jest to publika z Energy :D no co mam Ci powiedzieć ? :D

ToWdi_HC 
HardCore...Neophyte

Informacje
Do³±czy³: 05 Lut 2009
Piwa: 26
Sk±d: HardCore Land

Wys³any: 05-05-2012, 18:36    #193

Przepraszam wiec powiem ci wprost o co mi chodzi bo widze ze najmadrzejszy jestes Gowno mnie interesuje jaka grasz muzyke JA JEJ NIE SLUCHAM i sluchac twoich setow tez nie mam zamiaru na imprezy nie przyjezdzam dla ciebie tak samo jak i dla showtekow czy deepacow proboje tez ci powiedziec ze ENIGAMTO I DRIVER maja wyrobiony Szacunek i renome I GRAJA SWOJEi Jak Zaczyna Grac ktorys z nich to kazdy o tym wie rozumiesz jeszcze nie slycszalem na impreze by ktos z "zwenatrz" Powiedzial o Lukash Gra Przykro mi nie mnie to oceniac chodzi mi tez o to Alfo i Omego ze Nie dasz sobie czegos wytlumaczyc Slowa Prawdy Obracasz w Atak na twoja osobe i cwany jestes a w rzeczywistości tak nie jest i wiemy to oboje :) Nic Nie mam do twojej osoby ale czytajac twoje posty kierowane do innych osob to zastanawiam sie znajac sie ile ty masz lat i co chcesz zwojowac zyj sobie dalej w soim swiecie Graj ta muzyke jaka grasz i graj dla tych ktorych chcesz ale moei ci kolejny raz ze jest ich coraz mniej bo wchodza malolaci co wola sluchac HHZ i BH JA TEGO NIE SLUCHAM I SLUCHAC NIE MAM JUZ ZAMIARU :) tyle...

Rawness 
Beat Destroyers

Informacje
Do³±czy³: 09 Lip 2009
Piwa: 532
Sk±d: Zabrze

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 05-05-2012, 18:36    #194

Artiks napisa³/a:
Juz na samym zlocie HF bylo podobno malo ludzi, wiec sam widzisz, ze mocniejsze klimaty hs ida w odstawke.Nie zabraniam wam grac mocniej

Na zlocie było mało ludzi, bo to było Mega a nie Energy. Czy wy nie rozumiecie, że sam klub też przyciąga ludzi, a nie to co jest w nim grane ? Spróbujcie cały skład z Energy przenieść do Mega to zobaczymy ile przyjdzie ludzi. I za przeproszeniem Pi*****isz głupoty, że mocniejszy hardstyle idzie w odstawkę ... Porównam to do sceny Electro ... wszyscy to graja a ile osób tak naprawdę się wybiło ? Garstka ... Dlatego my nadal będziemy grać swoje a nawet pójdziemy jeszcze bardziej w underground, co nie znaczy, że nie umiemy zagrać lżej, ale nawet grając lżej da się zagrać dobrze i tego sie trzymamy :)
Ostatnio zmieniony przez Rawness 05-05-2012, 18:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:netya, wolfen88
Crackman 
DJ & Producer

Informacje
Do³±czy³: 28 Maj 2007
Sk±d: Chrzanów

Wys³any: 05-05-2012, 18:37    #195

BD.Lukash napisa³/a:
Crackman napisa³/a:
Znowu będziecie grali, mózgotrzaski dla nienormalnych ludzi? - potraktujcie ten tekst raczej z przymrużeniem oka, bo nic do Was nie mam, a takimi "lepkimi" hasełkami daleko nie zajdziecie i bynajmniej nie jest to ani groźba, ani ostrzeżenie, raczej rada bądźcie trochę bardziej samokrytyczni i asertywni w stosunku do swojej osoby, bo jak zaczniecie grać po zwykłych klubach, to zobaczycie, że nie zawsze są ludzie z HF, którzy zaakceptuja Wasz sposób grania;).
A jeśli chcecie bawić się w gre, kto najbardziej nawrzuca Soundfightersom, to ja bardzo chętnie mogę sie pobawić z Wami w nieco inną gre - kto nawrzuca Beat Destroyersom .

Pozdro i do następnej .
Po 1 moje posty w waszym kierunku nie pisze jako DJ tylko jako słuchacz który ma 15 minut do energy ale mu się poprostu kurwa nie chce jeżdzić żeby posłuchać lose my mind ( TAK RIPA) 195 razy. Robi się to nudne. Tracklisty się powielają cały czas do porzygu do tego tracki nie mają za dużo wspólnego z hsem. Robicie z siebie gwiazdy za granicy pierdoląc do mikrofonu po angielsku no dajcie spokój chłopaki. To nie jest moje tylko zdanie lecz większości.Co do sposobu naszego grania hmmm no cóż przez ponad rok naszej formacji trochę nas ludzi poznało i trochę ludzi lubi nasze sety ,nawet nieskromnie powiem że dużo bardzo dużo :) Samokrytyczni jesteśmy bo jak coś spierdolimy to się przyznajemy i nie bierzemy tego do siebie i walczymy dalej co wychodzi nam na dobre. Inna sprawa nie biję do Ciebie personalnie tylko moja ocena wychodzi z waszych granych setów. Dlaczego tylko do was zawsze coś piszemy ? a nie do Enigmato czy Drivera itd? Odpowiedz sobie sam na to pytanie. "Puć jor henzap" nie robi z kogoś dj'a i nie wyrabia sobie marki. Kończę konwersację na tym etapie. Pozdrawiam

Widać, że czytałeś mojego posta wybiórczo i po łebkach, gdybyśprzeczytał nieco dokładniej, to wiedziałbyś dlaczego po angielsku..

Co do tracklist, to Towdi wyczerpał wątek, bo żeby nawet te komercyjne tracki utrwaliły się w świadomości zwykłych "nie hard maniaków" to muszą, je kojarzyć, a więc trzeba je powtarzać, a przynajmniej, część z nich, chociaż samo stwierdzenie "powtarzanie tracków" jest trochę naiwne, bo to tak jakby przypierdolić się do Enigmato, że gra swoje kawałki cały czas, które wyprodukował:) - idąc tym tropem, możesz przyjeb** się o to do każdego DJ'a.

A tym zdaniem naprawdę mnie rozbawiłeś, bo jeśli uważasz, że jak ktoś używa angielskiego to GWIAZDORZY, to wyrżnij za to pół świata, który go zna i UŻYWA bo JEST UNIWERSALNY, a nie Gwiazdroski, ale skoro pół świata uważa inaczej, a Ty właśnie tak - cóż Twój problem :) .
Aha piszesz jeszcze, że używanie angielskiego jest złe jest to zdanie większości osób, okej tylko po pierwsze to Ty klepiesz o tym zawsze wszędzie (notabene narzucając ludziom swój tok rozumowania) i przy każdej możliwej okazji, natomiast po drugie, My stojąc za konsoletą, odnosimy inne wrażenie, ale przecież to Ty jesteś na naszym miejscu i wiesz co jest najlepsze i jesteś takim znawcą, że OMG :) .

Na tym Etapie to ja Ucinam Dyskusje :)
Pozdro i z fartem :)

Podziêkowali:BD.Lukash, Artiks
hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Do³±czy³: 24 Sie 2009
Piwa: 1318
Sk±d: Katowice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 05-05-2012, 18:42    #196

ToWdi_HC napisa³/a:
Gowno mnie interesuje jaka grasz muzyke JA JEJ NIE SLUCHAM i sluchac twoich setow

Czyli jesteś jak te małolaty z enerdżi, które nie potrafią poprawnie napisać Headhunterz.

ToWdi_HC napisa³/a:
ENIGAMTO I DRIVER maja wyrobiony Szacunek i renome I GRAJA SWOJEi Jak Zaczyna Grac ktorys z nich to kazdy o tym wie

Czyli jednak przyłazisz na 'gwiazdki' swoje w takim czy innym znaczeniu. Taki fanboy ... który po powyższym cytacie tak naprawdę nie zna się na tym czego tak 'słucha' i wielbi.

BTW. Post napisany jakby napisał go dresik z pod Żabki, który ma problemy z wymową :) Ciężko coś z niego zrozumieć :)

Podziêkowali:BD.Lukash, Kitana
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Do³±czy³: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 05-05-2012, 18:46    #197

Ok Crackman nie mam już ochoty dyskutować niech będzie tak jak jest. Wasz projekt , was ludzie oceniają. Napisałem swoje zdanie co myślę o was jako o projekcie. BTW Angielski jest uniwersalny ale w energy publika jest w wieku lat 16 i sa na etapie Present Simple Pozdro

ToWdi_HC napisa³/a:
na twoja osobe i cwany jestes a w rzeczywistości tak nie jest i wiemy to oboje
Po czym to stwierdziłeś ? że jestem nastawiony pozytywnie do ludzi i nie rozmawiam z ludżmi którzy mają IQ tyle co termos ? Może dlatego mnie nie znasz:) btw.
ToWdi_HC napisa³/a:
jaka grasz muzyke JA JEJ NIE SLUCHAM
spoko a masz jeszcze koszulkę tą z moim aliasem na plecach ? :hihi: i tutaj chyba kończy się rozmow. Pozdro
Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 05-05-2012, 18:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:flahu
Artiks 

Informacje
Do³±czy³: 18 Wrz 2011
Piwa: 127
Sk±d: PoznaÅ„

Wys³any: 05-05-2012, 18:46    #198

No i wg mnie SF, czy RP potrafia zagrac lzej i mocniej. Od tego sie temat zaczal, po tym co Crackman napisal. Co energy czytam komentarze i zazwyczaj jest tak: " no eni zajebiscie, overbizz mega, a co do SF i RP sie nie wypowiadam haha" i wiekszosc sie pod tym podpisuje.
To forum od zawsze nastawione jest na mocny raw/hardcore i jak ktos to gra, to tutaj tylko to jest doceniane. Sam temat z Daniellem mondello mial gdzies 30 stron i kazdy tam chcial zeby gral jak na Q 2003, wiec troche mnie nie dziwi wasza postawa co do SF czy RP, zalosne.

A jak juz jestesmy przy energy, to wielu jezdzi dla gwiazdki, a nie dla muzyki, zeby se na szołtekow czy brennana popatrzec i zdjecia porobic. Smiech troche. Cudze chwalicie... .

Ricken 

Informacje
Do³±czy³: 03 Lip 2011
Piwa: 741
Sk±d: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 05-05-2012, 18:48    #199

Artiks napisa³/a:

Skoro ludzie w ene uciekaja przy early, to wg mnie Overbizz powinien gra przedostatni, a Eni ostatni :) .

ludzie nie uciekaja przy Early bo takowego faktycznie Early jeszcze ze strony Przemka nie bylo wiec nie wiem skad te podejrzenia.

Podziêkowali:BD.Lukash, Rawness, wolfen88
ToWdi_HC 
HardCore...Neophyte

Informacje
Do³±czy³: 05 Lut 2009
Sk±d: HardCore Land

Wys³any: 05-05-2012, 18:49    #200

hayer86 napisa³/a:
ToWdi_HC napisał/a:
Gowno mnie interesuje jaka grasz muzyke JA JEJ NIE SLUCHAM i sluchac twoich setow

Czyli jesteś jak te małolaty z enerdżi, które nie potrafią poprawnie napisać Headhunterz.

ToWdi_HC napisał/a:
ENIGAMTO I DRIVER maja wyrobiony Szacunek i renome I GRAJA SWOJEi Jak Zaczyna Grac ktorys z nich to kazdy o tym wie

Czyli jednak przyłazisz na 'gwiazdki' swoje w takim czy innym znaczeniu. Taki fanboy ... który po powyższym cytacie tak naprawdę nie zna się na tym czego tak 'słucha' i wielbi.

BTW. Post napisany jakby napisał go dresik z pod Żabki, który ma problemy z wymową :) Ciężko coś z niego zrozumieć :)

haha Smieszne Czy ja Nazwalem GWIAZDA Eniego Albo Drivera ? Kiedy Nie Napisalem Poprawnie Headhunterz ? Kolejny ...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 12244
Odpowiedzi: 229
Odwiedzin z google: 2212
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: