1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Pierwsza wyprawa do Energy jak najbardziej udana ale ten klub jest w takiej dziurze, że nawet Krzysiu Hołowczyc nie dał sobie rady. Chyba z godzinę krążyliśmy po okolicznych wioskach żeby to znaleźć bo w pewnym momencie kończyły się znaki na Przytkowice a miejscowości ani widu ani słychu.
No ale klub ogólnie dość fajny, moim zdaniem na parkiecie trochę za jasno i za mało stroboskopów no ale da się wyżyć. Na Zanym było OK ale tak jak na początku nie szło się ruszać bo tyle ludzi to po 30min jakoś zaczęło się to wszystko przerzedzać a po 3 to już w ogóle wszyscy się wysypali do domu.
w tym klubie to możnaa zabładzić troche mi zajełoo mim sie tam odnalazłam alee ogónie imprezaa ja na moją pierwszą w tym klubie zaje*** na nastepną też jadee... z powrotem do domu były problemy bo bus Nam się zepuł;/;/ mielismy wyjechać o 3:15 a wyjechalismy o 6:50 bo tak dopieroo Nam drugi bus przyjechał...hehe chociasz zapamiętamy tą impeze na długooo ale mam nadzieję że nastepnym razem nie bedzie takich problemów
Krótko i zwięźle - Zany mistrz mistrz mistrz!!! Zniszczył mnie swoim ciężkim setem,ale tego się właśnie po nim spodziewałem! Cały secik wytańczony..Aż do teraz mam zakwasy i wszystko mnie boli:/ Muzycznie bardzo mi się podobało,frekwencja bardzo duża,że aż się przejść nie dało..Najgorsze było to,jak już Wiolcia wcześniej napisała,że zepsuł nam się po imprezie bus i musieliśmy czekać aż przyjedzie następny:/ To był jedyny minus tej wyprawy,a tak to impreza na bardzo duży plus!! Mogę jeszcze dodać,że ta impreza jest jak na razie najlepszą dla mnie w tym roku! Pobiła ostatni Mega i CK Wiatrak! Dawno się już tak nie wybawiłem;) A za tydzień znowu Zany na Hardbass:P I zaś rzeźnia!! No to czekamy do następnego KoHu w EN-pozdrawiam wszystkich tych co byli;)
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 05-02-2011, 20:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
noo imprezaaa byla konkretna i jak naisał Wolfen najlepsza z tego rocznych do tych czas noo ale to dopiero początek roku wiec napewno bezie o dużo wiecej zajebistych imprez tylko mam nadzieje ze tym razem nie będziemy mieli przykrych niespodzianek ... boo skutki tego 4 godzinnego marznięcia bede odczować dłużej niz zakwasy
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 10504 Odpowiedzi: 143 Odwiedzin z google: 3058