Przesunięty przez: ROoZi 02-03-2013, 22:12 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 05 Gru 2010 Wiek: 46 Posty: 1537 (0,27/dzień) Piwa: 826 Skąd: Oslo  | Wysłany: 05-03-2013, 20:46 | #21
|
| Ziuta nie masz piwa ... tyle to widzialem z komentarza Corrupted Minds ale ciekaw jestem wiekszej ilosci szczegolow. moze Netya cos napisze | |
| |
Podziękowali: | netya |
|
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 05-03-2013, 22:35 | #22
|
| Netya moze napisac jeszcze mniej haha bo jednak zimno bylo w hooj i mnie to troche pokonalo niestety na tej imprezie ;/
miejscowka bardzo fajna i szkoda ze impreza nie byla w lecie albo keidy bylo cieplej;/ w dzien byla piekna pogoda a jak wieczorem zaczelo byc zimno to omg ;//// wszystkim zimno dowalilo a mnie najbardziej.
przedobrzyli grubo z dymem na tc/sc i potem z tego co wiem i na gabberowej scenie i to byl dramat ;/ zero widocznosci, a ze obie sceny w piwnicy czy czyms podobnym bo na poziomie -1 takze zero wentylacji prawie. mozna sobei wyobrazic jak to wygladalo + dym ze szlugow;/
cholernie drogie piwo. ceny piwa kosmiczne - male 330ml piwko (do wyboru 3) bylo za 2,50e + 1e kaucji! -_- podziekowalam. byly co prawda inne alkohole ale jak piwo tyle kosztowalo to... z tego co pamietam vodka 20ml chyba 4 czy 5 e kosztowala. zatkalo nas tymi cenami. Drezno przy tym to bylo tanie jak barszcz.
ludzie jak to ludzie, aczkolwiek wcale nie bylo duzo, jak dla mnie to wogole malo bylo i na jednej i na drugiej scenie, bo na techno niebylam.
+ze mozna bylo wychodzic na zewnatrz wiec tankens jakis byl% aczkolwiek ja w pewnym momencie zrezygnowalam calkiem z imprezy i na szczescie bylo auto wiec z Ziuta zostalysmy sie grzac. potem Ziuta jeszcze na Hate Division poszla i potem juz cala ekipa sie zbierala do domu.
do kibla trza bylo wyjsc wogole na zewnatrz i wejsc nieopodal sceny techno a pizdzica max. dobrze ze nie padalo. bo snieg momentami zaczal pruszyc -_- ale papier byl
z muzyki moge sie wypowiedziec tyle ze ponoc rewelacji wcale nie bylo. Dennsche z Nordcore ktorego chcialam posluchac najbardziej,zagral swietnego seta. Set Groan-era niestety mi podszedl nie do konca. ponoc Crap Cilla zagral najlepszego seta imprezy ale nie slyszalam, nawet Hate Division cos nie do konca dowalil. takze bez szalu totalnie a szkoda bo line-up`u zlego nie bylo.
ale najwiekszy fail imprezy pomiajajc te minusy mniej wazne czy bardziej, wiadomo jak dla kogo, to brak time table przed impreza;/ o maly wlos bysmy Dennsche przegapili bo akurat jak gral to przyjechalismy, X-fly, dom przegapiony bo sie nakladalo. na miejscu ofc kolo baru tt byl powieszony ale i tak troche pozno zesmy go zobaczyli zeby cokolwiek planowac;/ idiotyczny pomysl i tyle.
a inny zonk byl taki ze od pewnego momentu , tak z 2 godziny jak juz weszlismy na bibe to wogole ponoc ochrona sie zawinela z wejscia i mozna bylo na luzie wnosic flaszki itp ;/ lipa ze niewiaodmo bylo o tym ale kto by to przewidzial bo tak to bysmy calkiem inaczej impreze zaplanowali. tymbardziej ze scena tc/sc do 8 rozpisana a gabbery do 15 wiec moglismy zabalowac dluuuzej.
ogolnie rzecz biorac cala ekipa byla srednio zadowolona raczej z imprezy a szkoda bo mogloby byc super. no coz. ekipa elegancka nas byla, szkoda ze impreza nie tak do konca
tak czy siak Drezno rewelacja a tutaj nie predko sie pewnie wybierzemy nast.razem. chyba ze bedzie dobry sklad i tt | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 05-03-2013, 22:39, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
Podziękowali: | armyofhardcore |
ZIUTA Nicht therapierbar!

Informacje Dołączyła: 18 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1457 (0,23/dzień) Piwa: 195 Skąd: z kÄ
towni :]  | Wysłany: 06-03-2013, 17:00 | #23
|
| | armyofhardcore napisał/a: | Ziuta nie masz piwa ... |
a co to ja posty na piwa piszÄ?... napisaĹam tyle i wiÄcej nie zamierzam, bo mi siÄ nie chcÄ | |
| |
Podziękowali: | Grzybek, netya |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 06-03-2013, 18:35 | #24
|
| nie byĹo Endymiona to Ziutka nie ma co opowiadaÄ | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
Podziękowali: | ZIUTA |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 06-03-2013, 20:47 | #25
|
| hahahaahaha no w sumie z dj`ow nie bylo nikogo smiesznego ani wsrod ludzi zadnych rozowych landrynek czy innych osobnikow smiesznych wiec nie bylo takze z kogo beki toczyc
kij tam i byle do Drezna | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
| |