1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
... i jeszcze do tego zwalony trailer. Szczerze powiedziawszy wolalbym dolozyc pare zeta oraz swych godzin z zycia transportem i pojechac na cos innego do NL.
ByĹo wiadome, Ĺźe nie zrobiÄ jebutnego trailera. Tu chodzi o klimat na imprezie CenÄ biletu niech podadzÄ , bo jak wiÄcej niĹź 17 euro to bÄdzie smiechawa
nie oceniam po trailerze ale mysle, ze mozna sie bardziej wysylic. swoja droga komentarz byl dopelnieniem do wczesniejszego watku z brakiem info o cenie. taka organizacja poprostu mnie denerwuje - ot poprostu a to, ze jest blisko to zaden argument
ot poprostu a to, ze jest blisko to zaden argument
Jest argument, bo dla niektĂłrych tu obecnych sama marka Mokum jest wartoĹciÄ , dla ktĂłrej warto tam byÄ bez wzglÄdu na cenÄ i LU, a Ĺźe niektorych nie staÄ/czasu nie majÄ (na NL), doceniajÄ bliskoĹÄ takiej imprezy.
dla mnie znaczenia ma, gdzie impreza bo np przeliczajac pobyt w czechach wyjdzie jakos 400 zĹ w NL raz tyle , podaĹem przykĹad, wiec wiesz, kazdego nie stac co miesiac na wyjazdy do nl,
dlamnie wystarczy marka Mokum wstepnie jest wiadomo ze wystapi Chosen . ( Tellurian.Leviathan) i wtym momencie mi wystarczy a jaki bedzie caly sklad to sie zobaczy cieszy mnie ze taka biba bedzie w tej czesci europy wystarczy ze czesi sa ogarnieci co do sceny hc jesli scisneli zwieracze i taka impreze organizuja wiec poco taka gatka... .
chyba forum tez jest od wyrazania swojego zdania. W kazdym razie znam marke Mokum i wiem w czym rzecz. Jakkolwiek zwrocilem uwage glownie na dwie rzeczy czyli brak ceny i trailer. Czytajac forum widzialem, ze nawet dyskusje byly o 5zl +/- w cenie wiec mysle, ze taka informacja jest dla wielu osob wazna a przy wejsciu nie chcialbym zonka osobiscie zlapac. Aktualny trailer moglby wogole sie nie pojawic, bo niczym nie zacheca ludzi, ktorzy nie znaja klimatow a mogli by sie bardziej zachecic, dzialanie reklamy.
A jesli juz chodzi o kilometry to z takiego Trojmiasta czy polnocnych rejonow w PL wcale tak blisko do Pragi nie jest, jakies 300 km mniej niz do NL a to juz nie jest jakas wielka roznica moim zdaniem. Sa samoloty itp. i wiele rzeczy mozna samemu zorganizowac i zmiescic sie np. w 500zl jak wyliczyl Gife odnosnie eventu BDay Sandy Warez. Stad tez moja opinia o kilometrach, bo widze ze sporo osob bez busa etc. na hardy sie nie wybierze ... btw. temat rzeka.
[ Dodano: 07-01-2012, 00:46 ] btw. niektorzy zastanawiali sie wczesniej po co wpisywac event z rocznym wyprzedzeniem a tylko z oficjalna data. chociazby wlasnie po to, zeby zlapac tansze loty i noclegi czyli wydac mniej.
Ostatnio zmieniony przez armyofhardcore 07-01-2012, 00:46, w całości zmieniany 1 raz
No, jak dowalÄ 200 zĹ za bilet to ja sobie PragÄ darujÄ bo tydzieĹ później jest w Utrecht konkretny bibens JeĹli sprawa groszowa, to nie ma co czekaÄ. Dla early z takim LU to jest pereĹka w tych stronach no i Praga zawsze bliĹźej niĹź Holandia, nawet jak piszesz, Ĺźe to tylko 100 km róşnicy psychiczny komfort..
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)