| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 04-02-2008, 12:51 | #881
|
| | MAIN napisał/a: | No i mieliscie czas zeby pojsc do baru wydac pare zloty a ci co przyszli z przypadku poszli sobie do domku i zrobilo sie luzniej |
ha! dokladnie :mrgreen: | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 04-02-2008, 12:59 | #882
|
| Albo poszli bo mieli pociÄ
g do domu | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Wrz 2007 Wiek: 38 Posty: 10 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: Äš?wiÄtochĹowice  | Wysłany: 04-02-2008, 14:14 | #883
|
| Na wstÄpie gratulujÄ Sorze oraz Grzybowi wstÄ
pienia na nowÄ
drogÄ Ĺźycia
AbstrachujÄ
c juĹź do samej imprezy ... Malec i Deepack taka siekÄ zrobili mi z umysĹu , Ĺźe jej skutki odczuwam do dzisiaj Luna rĂłwnieĹź byĹ niczego sobie Niestety nie dotrwaĹem do koĹca imprezy , gdyĹź totalnÄ
konsternacjÄ w mojej gĹowie wprowadziĹ CUT tym 'Ĺźartobliwym' wystÄpem techno OdbijÄ to sobie 8 marca
Ekipa HF'u jak zwykle byĹa przejeb... oczywiĹcie w pozytywnym znaczeniu tych sĹow
Jedyny minus , aczkolwiek nie tak istotny to to , Ĺźe panowaĹa w Mega straszna duchota ;/
HS.N.D :-P | _________________ Remaldino:D | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 18 Cze 2007 Posty: 1 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: Ruda SlÄ
ska  | Wysłany: 04-02-2008, 14:23 | #884
|
| I ja rĂłwnieĹź chciaĹam serdecznie podziÄkowaÄ za imprezÄ. MiĹo byĹo spotkaÄ siÄ ze staĹymi bywalcami pierwszych, piramidowych MoH'Ăłw, o ktĂłrych bÄdzie siÄ pamiÄtaĹo do koĹca Ĺźycia
Serdeczne, ponowne gratulacje dla Sory i Grzyba
Do miĹego zobaczenia. | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 24 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 506 (0,07/dzień) Piwa: 6 Skąd: Katowice  | Wysłany: 04-02-2008, 14:44 | #885
|
| no to teraz ja mogÄ na reszcie coĹ szkrobnÄ
Ä
Jako, Ĺźe byĹam jednÄ
z osĂłb obchodzÄ
cych w ten dzieĹ urodziny przywiozĹo siÄ conieco pod ruĹe ;]
Po zobaczeniu tej kolejki do Mega juĹź mi siÄ odechciaĹo w niej staÄ ale na szczÄĹcie nie trwaĹo to tak dĹugo jak siÄ zapowiadaĹo ZnaleĹşliĹmy z Frogiem paniÄ
od opasek i po selektywnym rozdaniu ich mogliĹmy juĹź wejĹÄ na gĂłrÄ Impreza zapowiadaĹa siÄ bardzo pozytywnie, poniewaĹź byĹo wokóŠmnie mnĂłstwo ludzi, ktĂłrych znam i z ktĂłrymi warto siÄ bawiÄ :roll: Co mnie bardzo pocieszyĹo mieliĹmy 2 ochroniarzy, ktĂłrzy na wejĹciu NA PRAWDÄ pilnowali aby nikt nie porzÄ
dany nie dostaĹ siÄ na gĂłrÄ
OkoĹo godziny 22 prawie wszyscy widzieliĹcie co siÄ staĹo 8-) Pan Grzy oĹwiadczyĹ mi siÄ i oficjalnie mogÄ go teraz nazywaÄ swoim narzeczonym :mrgreen: co, ze tak powiem przewrĂłciĹo moje Ĺźycie do gĂłry nogami ale na baaardzo duĹźy + :roll: Po tym fakcie na prawdÄ nie byĹam w stanie nawet myĹleÄ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Od strony muzycznej: Radialsi... wybaczcie ale byĹam w zbyt duĹźym szoku, zeby skupiÄ siÄ na waszej grze :-P Deepack & Luna, no p[o prostu kosmos znĂłw pokazali na co ich staÄ 8-) szkoda, ze Eni nie zagraĹ :-P Kostuch... noo oby tak dalej, mam nadziejÄ, ze staniesz sie kolejnym MoH Dj'em :mrgreen:
na minus to jedynie to, Ĺźe byĹo zdecydowanie za duĹźo ludzi, ale jest to za razem znak, Ĺźe HS jest coraz bardziej popularny i to mi siÄ podoba :mrgreen:
DziÄkuje Wam wszystkim, ze byliĹcie tam w tym dniu, bo na prawdÄ bÄdzie to, jeĹli chodzi o mnie jeden z tych, ktĂłrych sie nie zapomina do koĹca Ĺźycia. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 10 Lis 2007 Wiek: 37 Posty: 106 (0,02/dzień) Piwa: 0 Skąd: Opole  | Wysłany: 04-02-2008, 14:46 | #886
|
| | napewno jeszcze w megaclubie mnie zobaczycie !! byĹo exstra ;] | _________________
 ten lepszy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Sty 2008 Posty: 20 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: Silesia  | Wysłany: 04-02-2008, 15:37 | #887
|
| Impreza jak najbardziej na +
Smooth - Ĺadnie polecial HardTrancem, bardzo dobry set
Radial Playerz - Ĺadnie szybko mocno
Luna - jakos wciaz nie moge sie przekonac do tego Dj dawniej mial swietne sety a teraz jakos nie podchodza mi jego sety
Deepack - co tu duzo pisac jeden wielki show, fajnie zagrali
Cute Bug - bardzo dobry set, parkiet sie mocno przerzedzil jak polecialo czyste techno
Eres - Ĺadnie Hardcore grany na koniec
Do miusow mozna zaliczyc niesamowity scisk podczas imprezy... | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzień) Piwa: 2 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 04-02-2008, 15:40 | #888
|
| i za to ze moglem sobie isc di pokoju wipow :mrgreen:
SneJk...ja tez tam zawitalam haha i tak sie speszylam jak zobaczylam Lune i reszte ze spierd***Ĺam :roll: haha! Chyba nawet to widziales bo stales z Frogiem w korytarzu Ale Kochany Pan organizator przylecial po mnie za co mu dziekuje bo bylo baaaaardzo fajnie tam w srodku hehe! PS-RoOzi jeszcze raz Ci przypominam o Fotce z Luna nie zapomnij o mnie
PS- Malutka Sorki ze juz potem Cie nie znalazlam | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzień) Piwa: 9 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 04-02-2008, 15:59 | #889
|
| | macie 8 hs to 1 h techno Was nei zbawi na kazdym MoHu |
przez ta 1h mozna bylo kurw... dostac ;/ abo zasnac D
| CLAUDIA_HS napisał/a: | PS- Malutka Sorki ze juz potem Cie nie znalazlam |
nic sie nie stalo :-P ale szkoda bo bysmy troszku razem sie pobawily ) | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 04-02-2008, 16:02 | #890
|
| | Malutka napisał/a: | przez ta 1h mozna bylo kurw... dostac ;/ abo zasnac D |
trzeba byĹo spac | _________________
 | |
| |
 | |
| |