| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 19 Lis 2007 Wiek: 40 Posty: 28 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska  | Wys³any: 04-02-2008, 00:37 | #861
|
| | kamcia232 napisa³/a: | Aaaaaaaaaaa i przypomnialo mi siÄ™ cos jescze;] BÄ™dÄ…c kolo szatni z kims gadalam j z nie pamietam z kim;P i nagle idzie taka laska i krzyczy " JAZZZZZZZZZZDAAAAAAAAA" to ja do niej podchodze i mówie jej kulturalnie żeby sie zamkÅ‚a i nie ryczÅ‚a tu takich tekstów bo to nie zadna wixirska impreza tylko HARDSTYLE i tu sie takich sÅ‚ow nie uzywa:)To laska zaczęła mi dziekować że jej to powiedziaÅ‚am i zaczęła gadać ze jest z jakiejÅ› wioski i niewiedzial że u nas tak nie wolno hahahahahha;D ale mialam beke z niej | ... hahaha fest wies! | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 24 Sty 2008 Wiek: 40 Posty: 20 (0/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: Vienna  | Wys³any: 04-02-2008, 00:38 | #862
|
| Witam was kochani!
Dla mnie kolejny raz pokazala polska jak sie potrafi bawic. Bylem poraz kolejny pod absolutnym wrazeniem, ze po 21Polak potrafi tak rozwalic SYSTEM. To jest to czego u mnie w Austri brakuje.
pozdr. i mam nadzieje ze znow razem sie bedziemy bawic
peace | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 04-02-2008, 00:52 | #863
|
| | Impreza na bardzo dobrym poziomie, troche za dużo ludzi, no ale cóź wszystkiego miec nie można, Deepack pokazał na co go stać jak i Luna ;-) , no nie zapominając o Malcu który pnie się coraz wyżej i wyżej i pokazał prawdziwą klasę, a więc oby więcej takich imprez i oczywiście dozobaczenia na następnym MOH'u :-D | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 04-02-2008, 02:06 | #864
|
| @Daron i po co te twoje texty ?! Bo sie robisz powoli zalosny jak ci ktorych komentujesz...
Imprezka GODNA chodz wiekszosc czasu spedzilem on the backstage... Next time nadrobie na parkiecie....
KTO MA MOJA CZARNA CZAPECZKE QLIMAXA !?!?! Kto ja widzial,nosil ostatni prosze napisac. Podobno Hardtech... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 01 Gru 2007 Wiek: 37 Posty: 108 (0,02/dzieñ) Piwa: 9 Sk±d: krk  | Wys³any: 04-02-2008, 06:43 | #865
|
| w ogole to skomentuje tu jeszcze fakt biletow wyczytalam na stronie 73e ze przedsprzedaz nieograniczona wiec sobie mysle ze co sie bede spieszyc. to poszlam po bilety do saturna w krk w piatek. no i jakis niedorozwiniety chlop, ktory chyba nie umial mowic, na pytanie czy dostaniemy bilety glupkowato sie zasmial pokiwal glowa ze nie, a na pytanie czy nie ma tutaj czy w ogole nie ma kiwnal ramionami.... porazka... ale sobie myslimy ze podejdziemy do empiku tez w galerii no i ta tablica jest tam i patrzymy ze nie ma biletow, no ale pytamy sie babki a ona mowi ze nie ma juz i ze napewno w sieci ticketpro nie dostaniemy bo ona ma w komputerze takie informacji. no ale cos mnie podkusilo zeby isc jeszcze na rynek sie spytac i cale szczescie!!!! duzo nerwow nas to kosztowalo, ale z doswiadczenia wiem ze jak cos sie przez caly czas nieudaje to pozniej impreza jest wlasnie taka jak ta sobotnia :D:D
hehe pewnie nikogo nie interesuje ta opowiesc ale tak sie chcialam pozalic zeby mi ulzylo :-D | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: HF  | Wys³any: 04-02-2008, 07:22 | #866
|
| | A ja mam takie pytanie. Czy będą gdzieś dostępne sety z tej imprezy? | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 01 Sty 2008 Wiek: 36 Posty: 997 (0,15/dzieñ) Piwa: 2 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 04-02-2008, 08:35 | #867
|
| Hehe...no widzisz DefQon1 ... Ty masz zawsze Racje! Kiedys w koncu musi byc ten 1 raz hehe! ... A co do muzy Pawla Jestem z Toba!!! Mnie sie takze podobalo 1 godzinka to nie jest duzo.
PS- RoOzi nie zapomnij o mnie i wyslij mi foto z Luna ktore mi robiles w pokoju | _________________

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Wrz 2007 Wiek: 40 Posty: 179 (0,03/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Bykowina City  | Wys³any: 04-02-2008, 08:49 | #868
|
| No imprezka kozak Gratulacje dla Was!! Muzycznie super ... nawet pierwszy dj super zagral chociaz gral trance'owo i ht Ten co gral techno hmmm ... dobrze gral ale to nie jest na imprezy Master of Hardstyle jak sama nazwa wskazuje.Taka muze w spodku grali Deepack&Luna super chociaz do Luny mam dystans z powodu takich ze za duzo go bylo na imprezach ogolnie Do mojego wystepu to sorry za wpadki ale malo mialem czasu na wytrzezwienie jakbym wiedzial ze bede grac to by inaczej to wygaldalo No i fest bylo w tym pokoiku gdzie dj'e maja miejscowe a no i "kurewski" pokoik fest Eni stanowczo za szybko sie zwinales z Ewelina nastepnym razem Was nei puszcze!! No a o afterze to nie wypowiadam sie bo na 2gim afterze u Snejka to juz bylem padniety na maksa ale pamietam ze Roziego nerwowalem tym budzeniem chyba Ok tyle...mam nadzieje ze mojego setu nie bedzie
PozdrO i dzieki wszystkim! | | Ostatnio zmieniony przez Eres 04-02-2008, 09:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 04-02-2008, 09:08 | #869
|
| | Kostuch a pamietasz tytuły HC, które grałeś? | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 03 Wrz 2007 Wiek: 40 Posty: 179 (0,03/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Bykowina City  | Wys³any: 04-02-2008, 09:15 | #870
|
| | Wlasnie probuje sobie przypomniec.Wiesz ciezkie to jest jesli sie gra nie ze swoich plyt a na dodatek po % ;-) | |
| |
 | |
| |