Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 02, 02, 2008, amp, deepack, katowice, luna, megaclub, moh

02.02.2008 Luna & Deepack @ MoH Megaclub Katowice
Autor Wiadomo¶æ
e` 
Ultimate Projest !

Informacje
Do³±czy³: 19 Lis 2007
Piwa: 0
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

Wys³any: 04-02-2008, 00:37    #861

kamcia232 napisa³/a:
Aaaaaaaaaaa i przypomnialo mi siÄ™ cos jescze;]
Będąc kolo szatni z kims gadalam j z nie pamietam z kim;P i nagle idzie taka laska i krzyczy " JAZZZZZZZZZZDAAAAAAAAA" to ja do niej podchodze i mówie jej kulturalnie żeby sie zamkła i nie ryczła tu takich tekstów bo to nie zadna wixirska impreza tylko HARDSTYLE i tu sie takich słow nie uzywa:)To laska zaczęła mi dziekować że jej to powiedziałam i zaczęła gadać ze jest z jakiejś wioski i niewiedzial że u nas tak nie wolno hahahahahha;D ale mialam beke z niej ;D
... hahaha fest wies!

smoothdeejay 
HS/HT

Informacje
Do³±czy³: 24 Sty 2008
Piwa: 1
Sk±d: Vienna

Wys³any: 04-02-2008, 00:38    #862

Witam was kochani!

Dla mnie kolejny raz pokazala polska jak sie potrafi bawic. Bylem poraz kolejny pod absolutnym wrazeniem, ze po 21Polak potrafi tak rozwalic SYSTEM. To jest to czego u mnie w Austri brakuje.

pozdr. i mam nadzieje ze znow razem sie bedziemy bawic

peace

HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Sk±d: HF

Wys³any: 04-02-2008, 00:52    #863

Impreza na bardzo dobrym poziomie, troche za dużo ludzi, no ale cóź wszystkiego miec nie można, Deepack pokazał na co go stać jak i Luna ;-) , no nie zapominając o Malcu który pnie się coraz wyżej i wyżej i pokazał prawdziwą klasę, a więc oby więcej takich imprez i oczywiście dozobaczenia na następnym MOH'u :-D
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 04-02-2008, 02:06    #864

@Daron i po co te twoje texty ?! Bo sie robisz powoli zalosny jak ci ktorych komentujesz...

Imprezka GODNA chodz wiekszosc czasu spedzilem on the backstage... Next time nadrobie na parkiecie....

KTO MA MOJA CZARNA CZAPECZKE QLIMAXA !?!?! Kto ja widzial,nosil ostatni prosze napisac. Podobno Hardtech...

evvellina 

Informacje
Do³±czy³a: 01 Gru 2007
Piwa: 9
Sk±d: krk

Wys³any: 04-02-2008, 06:43    #865

w ogole to skomentuje tu jeszcze fakt biletow :P wyczytalam na stronie 73e ze przedsprzedaz nieograniczona wiec sobie mysle ze co sie bede spieszyc. to poszlam po bilety do saturna w krk w piatek. no i jakis niedorozwiniety chlop, ktory chyba nie umial mowic, na pytanie czy dostaniemy bilety glupkowato sie zasmial pokiwal glowa ze nie, a na pytanie czy nie ma tutaj czy w ogole nie ma kiwnal ramionami.... porazka... ale sobie myslimy ze podejdziemy do empiku tez w galerii no i ta tablica jest tam i patrzymy ze nie ma biletow, no ale pytamy sie babki a ona mowi ze nie ma juz i ze napewno w sieci ticketpro nie dostaniemy bo ona ma w komputerze takie informacji. no ale cos mnie podkusilo zeby isc jeszcze na rynek sie spytac i cale szczescie!!!! duzo nerwow nas to kosztowalo, ale z doswiadczenia wiem ze jak cos sie przez caly czas nieudaje to pozniej impreza jest wlasnie taka jak ta sobotnia :D :D:D

hehe pewnie nikogo nie interesuje ta opowiesc ale tak sie chcialam pozalic zeby mi ulzylo :-D

HardForum

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Sk±d: HF

Wys³any: 04-02-2008, 07:22    #866

A ja mam takie pytanie. Czy będą gdzieś dostępne sety z tej imprezy?
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

KaLa 
Lady Croft ;)

Informacje
Do³±czy³a: 01 Sty 2008
Piwa: 2
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 04-02-2008, 08:35    #867

Hehe...no widzisz DefQon1 ... Ty masz zawsze Racje! ;P :* Kiedys w koncu musi byc ten 1 raz ;P hehe! ... A co do muzy Pawla Jestem z Toba!!! ;) Mnie sie takze podobalo :) 1 godzinka to nie jest duzo.

PS- RoOzi nie zapomnij o mnie i wyslij mi foto z Luna ktore mi robiles w pokoju ;)

*HARDCORE* - *TERRORCORE* - *SCHRANZ* :threat:

Eres 
( ( ((o)) ) )

Informacje
Do³±czy³: 03 Wrz 2007
Sk±d: Bykowina City

Wys³any: 04-02-2008, 08:49    #868

No imprezka kozak :) Gratulacje dla Was!!
Muzycznie super ... nawet pierwszy dj super zagral chociaz gral trance'owo i ht :)
Ten co gral techno hmmm ... dobrze gral ale to nie jest na imprezy Master of Hardstyle jak sama nazwa wskazuje.Taka muze w spodku grali :P
Deepack&Luna super chociaz do Luny mam dystans z powodu takich ze za duzo go bylo na imprezach ogolnie
Do mojego wystepu to sorry za wpadki ale malo mialem czasu na wytrzezwienie :P jakbym wiedzial ze bede grac to by inaczej to wygaldalo :P
No i fest bylo w tym pokoiku gdzie dj'e maja miejscowe :D a no i "kurewski" pokoik fest :D Eni stanowczo za szybko sie zwinales z Ewelina :P nastepnym razem Was nei puszcze!!
No a o afterze to nie wypowiadam sie bo na 2gim afterze u Snejka to juz bylem padniety na maksa :P ale pamietam ze Roziego nerwowalem tym budzeniem chyba :D ;)
Ok tyle...mam nadzieje ze mojego setu nie bedzie :D

PozdrO i dzieki wszystkim!
Ostatnio zmieniony przez Eres 04-02-2008, 09:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

koko123 

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 04-02-2008, 09:08    #869

Kostuch a pamietasz tytuły HC, które grałeś?

Eres 
( ( ((o)) ) )

Informacje
Do³±czy³: 03 Wrz 2007
Sk±d: Bykowina City

Wys³any: 04-02-2008, 09:15    #870

Wlasnie probuje sobie przypomniec.Wiesz ciezkie to jest jesli sie gra nie ze swoich plyt a na dodatek po % ;-)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 31246
Odpowiedzi: 940
Odwiedzin z google: 9007
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: