| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 23-12-2007, 21:38 | #271
|
| | DefQon.1 napisał/a: | | racid napisał/a: | | bo np w piramidzie w spodniach bez rozporka nie wpuszczali xP |
<hahaha> co patrzeli czy masz rozporek w spodniach
|
hehe nie smiej sie :-D kiedys szlismy ze znajomymi na impreze do takiego klubu studenckiego ARKA i bylem w dresach bo myslalem ze jak jest impreza 'zamknieta' (tylko dla studentow mojej uczelni) to problemow nie bedzie.. a tu pytanie na dziendobry czy mam rozporek.. no to mowie ze nie.. no i sie musialem przebrac ;] dresiki wygodne ale strasznie goraco w nich bo to malo przepuszczalne :-P ale tak czy tak mysle ze jesli ma byc nowa, skuteczniejsza ochrona to w dresach sie nie wejdzie i lepiej nie probowac, chyba ze ktos w katowicach mieszka | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 23-12-2007, 23:17 | #272
|
| Arghhh... Nie no, wszystko zaleĹźy od tego czy bedzie sesja, jeĹli nie bÄdzie to jestem na bank!
| | jA NIESTETY NIE POJAWIE SIE A SZKODA BO WYPADLA MI AKURAT W TEN DZIEN STUDNIĂłWKA CHYBA NIE TAM ROZNIESIE TAKA IMPREZA TEGO NIE MOZNA OPUSCIC:/ |
Hehehe.. miaĹem identycznÄ
sytuacje rok temu jak byĹ Deepack :mrgreen: A co ciekawe po nim byĹ Luna (na ktĂłrego pojechaĹem) a teraz sÄ
obydwaj naraz | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 24-12-2007, 03:44 | #273
|
| | Ja bym dodal jeszcze do tej zasady jeszcze jedna. KATEGORYCZNY ZAKAZ TANCZENIA PRZED DJka na tym podescie !!! Jak juz ktos chce i moze niech sobie tanczy po bokach DJki ale nie na lini DJ-PUBLIKA. bo i jednych i drugich to wkurza bo nie mozna zalapac kontaktu i zobaczyc DJa dla ktorego sie przyszlo na impreze. Mam nadzieje na przyszlych imprezach oragnizator, ochrona o to zadba.... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 24-12-2007, 12:49 | #274
|
| | Frog napisał/a: | | Ja bym dodal jeszcze do tej zasady jeszcze jedna. KATEGORYCZNY ZAKAZ TANCZENIA PRZED DJka na tym podescie !!! Jak juz ktos chce i moze niech sobie tanczy po bokach DJki ale nie na lini DJ-PUBLIKA. bo i jednych i drugich to wkurza bo nie mozna zalapac kontaktu i zobaczyc DJa dla ktorego sie przyszlo na impreze. Mam nadzieje na przyszlych imprezach oragnizator, ochrona o to zadba.... |
w pelni popieram!! zwlaszcza ze jak DJ utrzymuje kontakt z publika to i lepsza atmosfera panuje na parkiecie i na pewno DJowi lepiej sie gra widzac jak zywo reaguje publika na to co gra i co robi.. a nie widzi dupe i plecy jakiejs osoby i tyle | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Cze 2007 Wiek: 38 Posty: 550 (0,08/dzień) Piwa: 4 Skąd: WirekĹwirek  | Wysłany: 24-12-2007, 12:52 | #275
|
| | krakoff napisał/a: | | Frog napisał/a: | | Ja bym dodal jeszcze do tej zasady jeszcze jedna. KATEGORYCZNY ZAKAZ TANCZENIA PRZED DJka na tym podescie !!! Jak juz ktos chce i moze niech sobie tanczy po bokach DJki ale nie na lini DJ-PUBLIKA. bo i jednych i drugich to wkurza bo nie mozna zalapac kontaktu i zobaczyc DJa dla ktorego sie przyszlo na impreze. Mam nadzieje na przyszlych imprezach oragnizator, ochrona o to zadba.... |
w pelni popieram!! zwlaszcza ze jak DJ utrzymuje kontakt z publika to i lepsza atmosfera panuje na parkiecie i na pewno DJowi lepiej sie gra widzac jak zywo reaguje publika na to co gra i co robi.. a nie widzi dupe i plecy jakiejs osoby i tyle |
po pieram popieram a szczegĂłlnie jak bÄdzie Frank wariowaĹ na scenie hehe no juz sienie moge doczekac umm | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 24-12-2007, 13:39 | #276
|
| no no o tym tez zapomnialam ale dobrze ze to napisaliscie bo to tez pasiloby zmeinic:P
| krakoff napisał/a: | a nie widzi dupe i plecy jakiejs osoby i tyle |
hah zeby ta dupa jeszcze ladna byla ale z tego co widzialam to niestety niezawsze taka byla
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzień) Piwa: 26 Skąd: z duĹźego pokoju  | Wysłany: 24-12-2007, 14:17 | #277
|
| | gdzie to pisze o tych nowych zasadach ubeirania ;> | _________________ "Bo w Ĺźyciu najwaĹźniejsze sÄ
wspomnienia" Malec
"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 24-12-2007, 14:41 | #278
|
| | Brumek napisał/a: | | gdzie to pisze o tych nowych zasadach ubeirania ;> |
www.73e.pl | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 24-12-2007, 20:41 | #280
|
| | To nie sa nowe zasady - ale niestety trzeba je bardziej egzekfowac bo chyba nie Wszystcy chca sie do nich stosowac - co do tanczenia przed dj'ka - macie to zalatwione. Ochrona bedzie miala ostro przykazane aby natychmiast reagowac na takie sytuacje | |
| |
 | |
| |