Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 01.07.2011, 2000, energy, hardstyle, headhunterz, kings, of

Przesunity przez: kych0
02-07-2011, 16:26
01.07.2011 - HEADHUNTERZ - Kings of hardstyle @ Energy 2000
Autor Wiadomo
NoiseNavigator 

Informacje
Doczy: 07 Lip 2010
Piwa: 20
Skd: Żywiec

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 01-07-2011, 18:47    #191

Również zwarty i gotowy także do zo :)

Buszu 
DJ/Producer

Informacje
Doczy: 29 Pa 2007
Piwa: 30
Skd: Chrzanów

Wysany: 01-07-2011, 20:53    #192

My po 21 wyruszamy, mam nadzieję, że się spotkamy gdzieś w środku ;)
Ostatnio zmieniony przez Buszu 01-07-2011, 20:54, w caoci zmieniany 1 raz  

marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Doczya: 22 Maj 2008
Piwa: 342
Skd: KatowicE

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 02-07-2011, 05:58    #193

i po enerdży xD
Było spoko,ale bez szału ;P Nawet te hsy dzisiaj srednio mi podchodzily ;]
Hedzio zagrał całkiem,całkiem... a myślałam, ze zagra o wiele gorzej xd
Trochę nowsci i oczywiscie pare perełek typu "Subsonic" ;DD i oczywiscie pelen szał macicy przy starych dobrych wałakch xD
Ogólnie byłam pierwszy raz, klubik zacny typowa dyskoteka ;] Nagłosnienie dobre, oswietlenie tez xD
Fajny bajer z tymi efektami pirotechnicznymi,zajebiscie to wychodzilo ^_^
Ludzi w chuuuuuuuuuuj i jeszcze troche xd gdziekolwiek nie stanęłam czy nie tanczyłam to co kilka sekund ktos mnie szturchal,popychal czy deptal xD no ale było takie cos do przewidzenia ;P ale jednak na barze kolejek nie było,dosc sprawnie ogarniali pracownicy temat,az bylam zdziwiona przy takiej ilosci ludzi ;DD
w chuy szok,jak typa jakos po 23 wynosili z tłumu w chuy powykręcanego,z pianą na twarzy i oczach wyjebanych nie wiadomo w którą stronę :O no ale coz,jak sie ma siano zamiast mozgu to takie są potem skutki... ;/
większosc ludzi = przypadkowi. lolitki kręcące tyłkami, a typy kręcący kule czy nadupiający jakies inne dziwne ruchy xD haha! no ale to energy ;DD
Też byłam rozczarowana faktem,bo tak dużo znajomych to znowu nie było, spodziewałam się większej rzeszy forumowiczów ;P
Dzięki ekipie z Zabrza za towarzystwo i dobrą zabawę ;DD haha! ;]
Miło było zobaczyc znajome twarze :) Chyba na razie tyle, jak sobie wsponę cos to dopiszę bo mój mózg już lekko szwankuje o tej godzinie xD no to do następnej! ;DD :*

ahaaaa! wiem co mialam jeszcze napisac xD jaki ten Hedzio jest paskudny, haha! Na chiniola zalatuje z ryja xD nie wiem co dupeczki w nim widzą xD hahaha xd

\o/
Ostatnio zmieniony przez marciaaa 02-07-2011, 06:10, w caoci zmieniany 2 razy  

PiRóg 
MOH

Informacje
Doczy: 23 Maj 2010
Piwa: 8
Skd: Zabrze

Wysany: 02-07-2011, 07:56    #194

Ja tez po energy,nie dawno wrocilem:) Hedzio pokazal klase,widzialem go pierwszy raz :] miazga muza:),co do naglosnienia to jak wyszedlem z energy to zagluszylo mnie;p wiec sami sobie odpowiedzcie jakie bylo;p ja rowniez dziekuje ekipie z Zabrza:D i z tych kap w busie:D chcialem dodac ,ze bylem pierwszy raz w energy,i myslalem,ze z zewnatrz wyglada lepiej,ale sie zdziwilem:) ale w srodku klasa:)

NoiseNavigator 

Informacje

Wysany: 02-07-2011, 10:20    #195

oj ogarnołem się średnio :) impreza na duży plus!

muzycznie mega za paroma wyjątkami:)
Energy jest odjebane nieźle a jeszcze trwa dobudowa :) światła, pirotechnika super chodź za jasno i cukierkowo jak na hardy.

ludzi od zajebania i jeszcze trochę ale to było wiadome, ja wiem że wstęp od 16 lat ale to co widziałem to żal :) chłopaczki takie dupki że wyglądali na 14-15 lat i fajka w mordzie i jadom :) :)

większość imprezy bawiłem się przy dj'jce i tubach basowych i tu apel tuby basowe to jest to i nie wiem z jakiego powodu kluby odchodzą od tego (pomarańcza, mega itp). Ten bass jest genialny tak to można słuchać hardów :) wielki wielki + !!!

Większość imprezy grali SoundFighterz i w tym przypadku większość nu i to porządnego ! panie Maximo daj se pan siana z Sutrą & Like Your Style bo to już jest nudne i żałosne, ale wiara się bawi na całego te piski dziewczyn :) ;D

Co do Eniego to sory ale mnie totalnie zamulił tym setem, powinien grać na początku to fajny byłby warnup, takie są moje odczucia i to tylko moje zdanie. Chodź wydaje mi się że zdjeli eniego bo chyba grał 40 min i po obserwacji Maximo i ludzi na parkiecie tak mi się wydaje ale nie wiem i to moje zdanie tylko :)

@ Enigmato proszę podaj tytuł ostatniej nuty granej przez Ciebie ! Co za kosa, klękajcie narody :)

Headhunterz - akurat byłem obok jak Thomas go przyprowadził, zrobił takie gały jak zobaczył co się dzieje na parkiecie że masakra :) Muzycznie spoko luz ! Perfect Weapon :heart: ale końcówka i bis :) polska publiczność się popisała ! Na pewno to zapamięta ;D

ok idę spać dalej :)

[ Dodano: 02-07-2011, 11:16 ]
właśnie wszedłem na fejsowy profil Hhz i jest mi wstyd... Oj boże polaczki zawsze niezadowoleni.... "Thanks HHz that we couldn't listen to your set @ Energy 2000." ja się pytam co to kurr jest? trzeba było przyjechać do klubu i posłuchać na żywo a nie, to że nie było transmisji to nic nowego ! grał kawałki nie wydane i pewnie wytwórnia nie zgodziła się na stream. A poza tym wystarczy sobie ściągnąć jeden z jego nowszych setów i mamy to samo.

a jeszcze duży plus był bo uprosili maximo i zagrał na koniec przed wejściem Soundfighterz dwa wałki HC w tym Nirvana Of Noise było grubo!!! i te mini ludzi nie wiedzieli co robić :lol-above:
Ostatnio zmieniony przez NoiseNavigator 02-07-2011, 13:11, w caoci zmieniany 1 raz  

marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Doczya: 22 Maj 2008
Piwa: 342
Skd: KatowicE

Wysany: 02-07-2011, 11:19    #196

[ Dodano: 02-07-2011, 11:16 ]
właśnie wszedłem na fejsowy profil Hhz i jest mi wstyd... Oj boże polaczki zawsze niezadowoleni.... "Thanks HHz that we couldn't listen to your set @ Energy 2000." ja się pytam co to kurr jest? trzeba było przyjechać do klubu i posłuchać na żywo a nie, to że nie było transmisji to nic nowego ! grał kawałki nie wydane i pewnie wytwórnia nie zgodziła się na stream. A poza tym wystarczy sobie ściągnąć jeden z jego nowszych setów i mamy to samo.

nooo,ja tez to widziałam... żal, żal, żal...
a wstyd?! szkoda gadac ;/ jeszcze jakby chociaz jedna osoba tak napisala to spoko,ale Ci ludzie dodali chyba z milion tych wpisów. Patologia :/

a jeszcze sobie wspomniałam ;DD
kwestia przeszukiwania ludzi przy wejsciu ;/
Dupa bierze moją torebke, otwiera, kipiszuje na maxa ;/ juz chcialam jej powiedziec ze z jakiej paki,jak tylko policja moze grzebac w torebce,ale ugryzlam się w język bo jeszcze by mnie nie wpuscili ;/ co nie zmienia faktu, ze tak byc nie powinno! Jedyne co to moze se pomacac i tyle ;/

\o/
Ostatnio zmieniony przez marciaaa 02-07-2011, 11:22, w caoci zmieniany 1 raz  

Stelmach 

Informacje
Doczy: 09 Maj 2011
Piwa: 7
Skd: Łódź

Wysany: 02-07-2011, 11:20    #197

na może i jaką tracklistę zapodacie co pograli Showteki ?
3. Robbie Muir & Phil Reedy - Saturday [Mojo Music]

NoiseNavigator 

Informacje

Wysany: 02-07-2011, 11:27    #198

Stelmach napisa/a:
na może i jaką tracklistę zapodacie co pograli Showteki ?
fail

klauskaisd 

Informacje
Doczy: 02 Pa 2010
Piwa: 9
Skd: Tarnów

Wysany: 02-07-2011, 11:56    #199

muzycznie bardzo fajnie :) natomiast ludzie... tyle najebanego buractwa że jestem w szoku bo bywałem czasem na wiejskich imprezach to mimo wszystko mnie to zadziwiło

koko123 

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Skd: Gliwice

Wysany: 02-07-2011, 12:01    #200

marciaaa napisa/a:
lolitki kręcące tyłkami, a typy kręcący kule czy nadupiający jakies inne dziwne ruchy xD

NoiseNavigator napisa/a:
chłopaczki takie dupki że wyglądali na 14-15 lat i fajka w mordzie i jadom :) :)

klauskaisd napisa/a:
natomiast ludzie... tyle najebanego buractwa że jestem w szoku bo bywałem czasem na wiejskich imprezach to mimo wszystko mnie to zadziwiło

Czyli to jednak nie tak do końca plotki i stereotypy wynikające z przeszłości jak niektórzy piszą podczas debat na temat imprezowiczów w Energy. :) )))))
Ostatnio zmieniony przez koko123 02-07-2011, 12:03, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 17314
Odpowiedzi: 254
Odwiedzin z google: 4292
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: