Przesunity przez: kych0 02-07-2011, 16:26 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 07 Lip 2010 Wiek: 38 Posty: 387 (0,07/dzie) Piwa: 20 Skd: Żywiec  | Wysany: 01-07-2011, 18:47 | #191
|
| Również zwarty i gotowy także do zo | _________________ NuStyle&Hardstyle Lover | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 29 Pa 2007 Wiek: 37 Posty: 255 (0,04/dzie) Piwa: 30 Skd: Chrzanów  | Wysany: 01-07-2011, 20:53 | #192
|
| My po 21 wyruszamy, mam nadzieję, że się spotkamy gdzieś w środku | _________________ I am what I play My beats fucks up your brain Bitch thats what I'm saying Don't you forget my name | | Ostatnio zmieniony przez Buszu 01-07-2011, 20:54, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Doczya: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzie) Piwa: 342 Skd: KatowicE  | Wysany: 02-07-2011, 05:58 | #193
|
| i po enerdży Było spoko,ale bez szału Nawet te hsy dzisiaj srednio mi podchodzily ;] Hedzio zagrał całkiem,całkiem... a myślałam, ze zagra o wiele gorzej Trochę nowsci i oczywiscie pare perełek typu "Subsonic" i oczywiscie pelen szał macicy przy starych dobrych wałakch Ogólnie byłam pierwszy raz, klubik zacny typowa dyskoteka ;] Nagłosnienie dobre, oswietlenie tez Fajny bajer z tymi efektami pirotechnicznymi,zajebiscie to wychodzilo Ludzi w chuuuuuuuuuuj i jeszcze troche gdziekolwiek nie stanęłam czy nie tanczyłam to co kilka sekund ktos mnie szturchal,popychal czy deptal no ale było takie cos do przewidzenia ale jednak na barze kolejek nie było,dosc sprawnie ogarniali pracownicy temat,az bylam zdziwiona przy takiej ilosci ludzi w chuy szok,jak typa jakos po 23 wynosili z tłumu w chuy powykręcanego,z pianą na twarzy i oczach wyjebanych nie wiadomo w którą stronę no ale coz,jak sie ma siano zamiast mozgu to takie są potem skutki... ;/ większosc ludzi = przypadkowi. lolitki kręcące tyłkami, a typy kręcący kule czy nadupiający jakies inne dziwne ruchy haha! no ale to energy Też byłam rozczarowana faktem,bo tak dużo znajomych to znowu nie było, spodziewałam się większej rzeszy forumowiczów Dzięki ekipie z Zabrza za towarzystwo i dobrą zabawę haha! ;] Miło było zobaczyc znajome twarze Chyba na razie tyle, jak sobie wsponę cos to dopiszę bo mój mózg już lekko szwankuje o tej godzinie no to do następnej!
ahaaaa! wiem co mialam jeszcze napisac jaki ten Hedzio jest paskudny, haha! Na chiniola zalatuje z ryja nie wiem co dupeczki w nim widzą hahaha | _________________ Party Lover! \o/ | | Ostatnio zmieniony przez marciaaa 02-07-2011, 06:10, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 23 Maj 2010 Wiek: 37 Posty: 95 (0,02/dzie) Piwa: 8 Skd: Zabrze  | Wysany: 02-07-2011, 07:56 | #194
|
| Ja tez po energy,nie dawno wrocilem:) Hedzio pokazal klase,widzialem go pierwszy raz miazga muza:),co do naglosnienia to jak wyszedlem z energy to zagluszylo mnie;p wiec sami sobie odpowiedzcie jakie bylo;p ja rowniez dziekuje ekipie z Zabrza:D i z tych kap w busie:D chcialem dodac ,ze bylem pierwszy raz w energy,i myslalem,ze z zewnatrz wyglada lepiej,ale sie zdziwilem:) ale w srodku klasa:) | _________________ >HARDCORE< | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 07 Lip 2010 Wiek: 38 Posty: 387 (0,07/dzie) Piwa: 20 Skd: Żywiec  | Wysany: 02-07-2011, 10:20 | #195
|
| oj ogarnołem się średnio impreza na duży plus!
muzycznie mega za paroma wyjątkami:) Energy jest odjebane nieźle a jeszcze trwa dobudowa światła, pirotechnika super chodź za jasno i cukierkowo jak na hardy.
ludzi od zajebania i jeszcze trochę ale to było wiadome, ja wiem że wstęp od 16 lat ale to co widziałem to żal chłopaczki takie dupki że wyglądali na 14-15 lat i fajka w mordzie i jadom
większość imprezy bawiłem się przy dj'jce i tubach basowych i tu apel tuby basowe to jest to i nie wiem z jakiego powodu kluby odchodzą od tego (pomarańcza, mega itp). Ten bass jest genialny tak to można słuchać hardów wielki wielki + !!!
Większość imprezy grali SoundFighterz i w tym przypadku większość nu i to porządnego ! panie Maximo daj se pan siana z Sutrą & Like Your Style bo to już jest nudne i żałosne, ale wiara się bawi na całego te piski dziewczyn
Co do Eniego to sory ale mnie totalnie zamulił tym setem, powinien grać na początku to fajny byłby warnup, takie są moje odczucia i to tylko moje zdanie. Chodź wydaje mi się że zdjeli eniego bo chyba grał 40 min i po obserwacji Maximo i ludzi na parkiecie tak mi się wydaje ale nie wiem i to moje zdanie tylko
@ Enigmato proszę podaj tytuł ostatniej nuty granej przez Ciebie ! Co za kosa, klękajcie narody
Headhunterz - akurat byłem obok jak Thomas go przyprowadził, zrobił takie gały jak zobaczył co się dzieje na parkiecie że masakra Muzycznie spoko luz ! Perfect Weapon ale końcówka i bis polska publiczność się popisała ! Na pewno to zapamięta
ok idę spać dalej
[ Dodano: 02-07-2011, 11:16 ] właśnie wszedłem na fejsowy profil Hhz i jest mi wstyd... Oj boże polaczki zawsze niezadowoleni.... "Thanks HHz that we couldn't listen to your set @ Energy 2000." ja się pytam co to kurr jest? trzeba było przyjechać do klubu i posłuchać na żywo a nie, to że nie było transmisji to nic nowego ! grał kawałki nie wydane i pewnie wytwórnia nie zgodziła się na stream. A poza tym wystarczy sobie ściągnąć jeden z jego nowszych setów i mamy to samo.
a jeszcze duży plus był bo uprosili maximo i zagrał na koniec przed wejściem Soundfighterz dwa wałki HC w tym Nirvana Of Noise było grubo!!! i te mini ludzi nie wiedzieli co robić | _________________ NuStyle&Hardstyle Lover | | Ostatnio zmieniony przez NoiseNavigator 02-07-2011, 13:11, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Doczya: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzie) Piwa: 342 Skd: KatowicE  | Wysany: 02-07-2011, 11:19 | #196
|
| | [ Dodano: 02-07-2011, 11:16 ] właśnie wszedłem na fejsowy profil Hhz i jest mi wstyd... Oj boże polaczki zawsze niezadowoleni.... "Thanks HHz that we couldn't listen to your set @ Energy 2000." ja się pytam co to kurr jest? trzeba było przyjechać do klubu i posłuchać na żywo a nie, to że nie było transmisji to nic nowego ! grał kawałki nie wydane i pewnie wytwórnia nie zgodziła się na stream. A poza tym wystarczy sobie ściągnąć jeden z jego nowszych setów i mamy to samo. _________________ |
nooo,ja tez to widziałam... żal, żal, żal... a wstyd?! szkoda gadac ;/ jeszcze jakby chociaz jedna osoba tak napisala to spoko,ale Ci ludzie dodali chyba z milion tych wpisów. Patologia
a jeszcze sobie wspomniałam kwestia przeszukiwania ludzi przy wejsciu ;/ Dupa bierze moją torebke, otwiera, kipiszuje na maxa ;/ juz chcialam jej powiedziec ze z jakiej paki,jak tylko policja moze grzebac w torebce,ale ugryzlam się w język bo jeszcze by mnie nie wpuscili ;/ co nie zmienia faktu, ze tak byc nie powinno! Jedyne co to moze se pomacac i tyle ;/ | _________________ Party Lover! \o/ | | Ostatnio zmieniony przez marciaaa 02-07-2011, 11:22, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 09 Maj 2011 Wiek: 47 Posty: 41 (0,01/dzie) Piwa: 7 Skd: Łódź  | Wysany: 02-07-2011, 11:20 | #197
|
| | na może i jaką tracklistę zapodacie co pograli Showteki ? | _________________ Main Best Top 3 in 2011: 1. Nomad - Crunch [IHDS] 2. Gary O’Connor - Can’t Stop The Feeling [Toolbox Recordings] 3. Robbie Muir & Phil Reedy - Saturday [Mojo Music] | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 07 Lip 2010 Wiek: 38 Posty: 387 (0,07/dzie) Piwa: 20 Skd: Żywiec  | Wysany: 02-07-2011, 11:27 | #198
|
| | Stelmach napisa/a: | | na może i jaką tracklistę zapodacie co pograli Showteki ? | fail | _________________ NuStyle&Hardstyle Lover | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Pa 2010 Posty: 33 (0,01/dzie) Piwa: 9 Skd: Tarnów  | Wysany: 02-07-2011, 11:56 | #199
|
| muzycznie bardzo fajnie natomiast ludzie... tyle najebanego buractwa że jestem w szoku bo bywałem czasem na wiejskich imprezach to mimo wszystko mnie to zadziwiło | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 02-07-2011, 12:01 | #200
|
| | marciaaa napisa/a: | lolitki kręcące tyłkami, a typy kręcący kule czy nadupiający jakies inne dziwne ruchy |
| NoiseNavigator napisa/a: | chłopaczki takie dupki że wyglądali na 14-15 lat i fajka w mordzie i jadom |
| klauskaisd napisa/a: | | natomiast ludzie... tyle najebanego buractwa że jestem w szoku bo bywałem czasem na wiejskich imprezach to mimo wszystko mnie to zadziwiło |
Czyli to jednak nie tak do końca plotki i stereotypy wynikające z przeszłości jak niektórzy piszą podczas debat na temat imprezowiczów w Energy. ))))) | | Ostatnio zmieniony przez koko123 02-07-2011, 12:03, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |