Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 01.02.2014, arnhem, bass, exploration, gelredome, hard, nl

Przesunity przez: SoTeS
02-02-2014, 16:12
01.02.2014 - Hard Bass EXPLORATION Gelredome Arnhem (NL)
Autor Wiadomo
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Doczy: 15 Gru 2009
Piwa: 608
Skd: Zabrze / Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 03-02-2014, 00:36    #131

No wiadomo emocje jak i odczucia po imprezowe będą wielkie,przecież to nie Polska i nie Energy 2000 tylko HARDBASS w NL!! ;D

Minus Militia miaazgaa max!! Gdybym tam był to spaliłbym buty od tarcia i wracał do Polski na boso heh ;D
Szkoda,że mnie zabrakło i nie mogłem być tam z wami :(

Kilu pierwszy Twój event zagraniczny zaliczony,który pozostanie Ci na zawsze w pamięci. Wiesz już jak to wszystko perfekcyjnie wygląda :) Jak tam zapał i chęci na kolejne wydarzenia za granicą? Teraz kolej na Defqon.1 ??? ;P ;P

Ricken hardcore'owcu jak się bawiło całą noc przy hardstyleu ? :)
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

Ricken 

Informacje
Doczy: 03 Lip 2011
Piwa: 741
Skd: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 03-02-2014, 10:29    #132

Wiec tak kierowca spoznil sie tylko pare minut i byl fest w porzadku wiec na ta kwestie tym razem nie moglismy narzekac :) Droga ogolnie spoko wpadlismy sobie do Dortmundu na stadion BVB ! male zwiedzanko pamiatki i dalej droga.W arnhem wyladowalismy kolo 19 poszlismy do maka cos pojesc i potem powoli do bram.Pod wejsciem stalismy jakas godzine i kolo 21:15 otwarcie bram.Pewnie zalapalismy sie na jakis aftermovie czy cos w tym stylu bo koles nas kamerowal z b2s.Szybkie wejscie szybki ogar pierwsze co szybko kuknac co sie dzieje w srodku i od razu poszlismy kupic koszulki bo wiadomo ze potem to ciezko sie tam dostac.Wam-up Geck-o naprawde spoko.23 no i zaczynamy , z poczatku scena biednie wygladala ale wiedzialem , ze na tym sie nie skonczy i mowilem chlopakom co bedzie i faktycznie trafilem :D Pozniej scena juz na prawde robila wrazenie wedlug mnie duzy progress w stosunku do poprzednich edycji :) Intro team green i wchodzi pierwsza nuta i co Beholder & Enforcer - Be Amazed ! no kurwa ! ale po tej nucie wiadomo colors i pelna gemba od cukierasow :) Live Frontliner zaskoczyl bardzo pozytywnie ! Od poczatku jego seta do samego konca juz bylismy na parkiecie.Potem blue juz troche lepiej bylo kilka dobych nut jak dobrze pamietam Bas zaczal od What?! set nie najgroszy.Psyko Punkz tez duze zaskoczenie na plus oczywiscie.Yellow ;DD no i tutaj to juz impreza nam sie zaczela dostalismy wszystko czego od tych panow moglismy dostac caly ich mega moc ! Brennan sie dostosowal elegancko , Hard Driver fest dobry wariat jest no i Ran-D ani jedna nuta nie odbila tempa i mocy tego seta chyba najlepiej sie bawilem wlasnie wtedy.Wild Motherfuckers co tu duzo mowic :) uzupelnienie mega wystepu Yellow.No i zaczynamy juz rzez godzina 5 Adaro , Titan i Phuture Noize z poczatku tak jakos jakos ostatnie 40 min juz na prawde soczyste z pierdolnieciem na amen.Na ich secie Sound system poszedl na V-Max.Se mysle jak oni tak jada od Yellow i teraz to co zrobi Militia ? Godzina 6:30 i wchodza 1 nuta Minus Militia - The Endless Void i Gelredome idzie w pyl jak widzialem ludzi dookola jak reagowali na to wszystko to serio ciezko cokolwiek powiedziec Hardstyle jak Hardstyle ale to co sie tam wydarzylo tej nocy uwazam , ze byla to jedna z lepszych edycji patrzac na poprzednie lata w przeciagu 3 , 4 lat na pewno.Tak obrzydliwych kickow jeszcze nie slyszalem.Koncowka HC wiadomo na mnie jak plachta na byka :D Przepotezne zakonczenie Qlimax w tym roku bedzie mial biede to przebic.Wariatow pelno , polakow pelno kulturka jak zawsze.Byl jeden koles tak nadzgany , ze smiac mi sie chce do teraz pasek ze spodni w dol faja na wierzch i szybko zesmy go ogarneli bo by zaczal sikac na srodku gelredome ;DD Ogolnie chodzil po butelkach bo bal sie deptac bo ziemi bo nie chcial przekroczyc bialych lini tak mowil :) Szybkie wyjscie zbiorka i powrot.Po drodze kupa smiechu fest dobra atmosfera pelno smiesznych sytuacji pelno poznanych ludzi z roznych stron krzywe akcje na stacjach czy mc'donaldach.

You have ! Kondzior w mc na niemczech do babki : dej mi tych 5 sznit po 1 euro ;DD hahah
Do mi pani jakos tasia sznyc bojtel ? was? , kto nie skacze ten z policji :D
najlepszy superman ;DD bo on mi kozol skokac ;DD Patrzac na to , ze moj poprzedni event to dominator to z reka na sercu przyznaje , ze lepiej mi sie podobalo na Hard Bass :) Powrot dosc szybko minal z kolejnymi smiechami.Ekipa z busa pierwsza klasa , dzieki wielkie za zajebisty wypad no i do nastepnego ;) Defqon One ? pewnie tam wyladujemy :)

Podzikowali:Korkizz, flahu, SoTeS, wolfen88, Kitana, Kilu
lamborghini17 

Informacje
Doczy: 10 Mar 2013
Piwa: 942
Skd: Warszawa

Wysany: 03-02-2014, 10:57    #133

Ja do domu wróciłem dzisiaj o 6 rano. Trochę pospałem, ale nie za długo, żeby dzisiaj normalnie dać radę pójść spać więc jestem zmulony. Potem spróbuję coś napisać. Ogólnie strasznie udany wyjazd.

Z tego co mi się wydaje to tutaj widać w prawym dolnym rogu Kila, głowę Rickena i połowę twarzy Pilawy:

Podzikowali:Ricken, SoTeS, Kilu
Piekarz 

Informacje
Doczy: 13 Sty 2012
Piwa: 363
Skd: Starachowice

$ wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 03-02-2014, 11:37    #134

I nawet ja się załapałem :P A co do samej imprezy było tak zajebiście że nie mam jak tego opisać słowami bo jak mogło być inaczej jak to był pierwszy event w życiu i tam po prostu było trzeba tam być i tyle i pozdro dla wszystkich mordek z forum tam spotkanych :DD ;DD
Ostatnio zmieniony przez Piekarz 03-02-2014, 11:40, w caoci zmieniany 1 raz  

AntramxDJ 

Informacje
Doczy: 27 Kwi 2013
Piwa: 39
Skd: Białystok

Wysany: 03-02-2014, 17:00    #135

No opowiadać, opowiadać :D

lamborghini17 

Informacje
Doczy: 10 Mar 2013
Piwa: 942
Skd: Warszawa

Wysany: 03-02-2014, 18:57    #136

Kierowca się spóźnił, ale niewiele i czas czekania szybko minął. Poza tym był w porządku, bo dostosował się do nas, a zarazem nas popędzał żebyśmy za długo gdzieś nie siedzieli i zdążyli na HB. Naprawdę w porządku facet.
Może fanem BvB nie jestem, ale ten stadion to zawsze jakaś atrakcja.
Myślałem, że otworzą bramy wcześniej więc trochę postałem w tłumie, ale nie było tak źle. Set Geck-o minął mi na zwiedzaniu i kupowaniu koszulki, ale słychać było, że dobrze gra i się przygotował.
Potem byłem na otwarciu, scena naprawdę udana szczególnie w porównaniu z zeszłoroczną, chociaż tamtą widziałem tylko na YT. Niektóre efekty przygotowane przez b2s naprawdę urywały jajca. Szczególnie ten moment mi się podobał. Po otwarciu zostałem z godzinę na parkiecie, ale po tym jak zaczęło lecieć Colors stwierdziłem, że szkoda męczyć nogi staniem, bo i tak do tego sobie nie poskaczę. Jak dla mnie tylko Bass Modulators z tego teamu dawali radę chociaż Frontliner zagrał lepiej niż myślałem. No i podobało mi się jak zaczęli od Be amazed. Team blue już był lepszy. Oczywiście leciał nu, ale ten z lepszych, a nie cukierki. W tej ekipie może nie jestem niczyim fanem, ale od każdego z panów jest co najmniej parę tracków, które lubię i co jakiś czas wypuszczą dobre utwory. Psyko Punkz zrobili całkiem spoko live'a.
Po blue oczywiście wszedł team yellow czyli to na co czekałem. Najsłabszym ogniwem jak dla mnie był Brennan, ale okazało się, że wyszło to całkiem dobrze. Chyba dlatego, że od niego były ze trzy tracki. Zaczęli od F.I.F.O, ale potem Ran-D i Hard Driver rozkręcali towarzystwo. Zagrali dokładnie tak jak tego chciałem. Szczególnie Ran-D pocisnął. Było Born to die, parę tracków od G4H itd. Na koniec oczywiście live od WMF. Byli przewidywalni, co nie znaczy, że źli. Puścili jedną nowość. Żółta ekipa mogłaby wręcz robić za ostatni set, ale jak się potem okazało, da się mocniej co pokazał team red. Przez cały występ ładnie cisnęli. Może przejścia niektóre były dziwne, ale to nie tylko u niech, bo parę razy w teamie green się zdarzyło, że po prostu był przerywany track i włączali następny. Niestety przez zmęczenie nie mogłem się bawić na Redach tak jak bym chciał, ale to nie znaczy, że było nudno. Na koniec oczywiście weszła Minus Militia, którą chciałem zobaczyć na żywo, bo nie wiedziałem zbytnio czego się po nich spodziewać. Na samej imprezie aż tak dużego wrażenia na mnie nie zrobili, ale gdy w domu przesłuchałem na spokojnie, okazało się, że ładnie grali. Szczególnie ich HC końcówka była dobra. Najbardziej mi podeszła produkcja o nazwie Reign Supreme.
Potem to już wiadomo, natychmiastowe zaśnięcie w busie i powrót do domu. Ekipa dobra i można się było pośmiać. Dojechaliśmy do Katowic po 20. Gdy wszyscy już wrócili do domu, ja jeszcze siedziałem w Mcd czekając na Polskiego Busa o 23.45. Wróciłem do domu po 6 rano. Niezły wynik skoro wyszedłem przed 23 w piątek, a wróciłem rano w poniedziałek.
Piekarz, Ciebie widziałem krótko to nawet nie poznałem na zdjęciu. Z resztą z Mikiem siedziałem przy stoliku w Macu i nawet nie wiedziałem, że to on więc nie przejmuj się.

Podzikowali:wolfen88, Korkizz, DJ Mike, Piekarz, MichasQ
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje

Wysany: 03-02-2014, 20:35    #137

No to ładnie się działo xD
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

DJ Mike 
RAW HARDSTYLE!

Informacje
Doczy: 20 Lut 2010
Piwa: 581

Wysany: 03-02-2014, 22:25    #138

No to dobra teraz Ja nastrugam od siebie relacje : Tak więc my wrócilismy do domu dzisiaj o 9:30 także chyba najpóźniej ze wszystkich forumowiczów bo okazało sie że z Katowic musimy jechac na Kraków a potem dopiero do domu bo to była jedyna opcja ^^' Cał droga do Gelredome przebiegała pomyślnie, wyjazd od nas w czwartek do Katowic, potem do Bytomia, motel noi w piątek rano lotnisko i wylot. Piątek spędzony na zwiedzaniu miasta i szuakniu coffe shopu także wrażeń było naprawde sporo. Hotel jak na swoją cene okazał sie bardzo przyjemny i wygodny a śniadania na których było dosłownie wszystko rozwalały sysytem totalnie ^^' Oczekiwanie na Hard Bass w Macu z ekipą z busa z 4hard i za chwile juz wchodziliśmy... Co do samego Hard Bassu wypadł on w moich oczach naprawde dobrze. Bylismy na płycie od samego początku i Geck-o wprowadził ludzi w naprawde fajny klimat. Co do otwarcia i teamu Green każdy wiedział czego można sie spodziewać więc po jakiś 15 minutach poszlismy pić browary gdzie spotkaliśmy Mario z forum i po polsko-holenderskiej integracji wrócilismy na parkiet na połowe teamu red który grał typowo ale znośnie. Live Psyko Punkz uszedł, sporo nowych tracków ale były one bardzo średnie więc dla mnie słabo bo spodziewałem sie czegos mocniejszego. Team yellow od poczatku zaczął sypać Rawami zaczynając od remixu F.I.F.O ^^' Tutaj było już naprawde dobrze i było widać że Gelredome zaczyna sie naprawde bawić. Benek tak sie rozkręcił w RAW że nawet Rockstar od Freq zakręcił na co czekałem całą noc! ;D Wild Motherfuckers jak to pisał lamborhini17 byli do przewidzenia ale wyskakałem sie na nich fest noi Insomnia na samym końcu zrobiła robote! Team red od początku nie miał litosci i całe 1,5 h przeskakane przy najwyższej klasie RAW tracków ^^' Najlepsze było to że od początku teamu RED nawet pd sceną był luz i było dużo miejsca do wyskakania sie ale 15 minus przed Minus Militią zrobił sie taki ścisk że nie było jak łokciem machnąć ^^' Zapowiadało to totalne zniszczenie które nadeszło o 6:30... MAJNUS MILISZIA POZAMIATAŁA ARNHEM! Od samego początku totalny rozpierdol i wydawało mi sie nawet że podkręcili delikatnie nagłośnienie tak to nakurwiało... Tak więc ogólnie Hard Bass w mojej ocenie wypadł bardzo dobrze bo szczerze spodziewałem sie czegoś gorszego a i muzycznie i oprawą zaskoczyli pozytywnie także napewno był warty ten wyjazd wszystkich wrażen które przeżyłem i pieniędzy które wydałem a łącznie z dojazdamim lotami, biletami było to cos koło 1200-1300 zł na głowe także zobaczymy teraz jak kosztami wyjdzie Qapital busem w kwietniu to będzie jakieś porównanie czy warto jechać na cały weekend ze spaniem czy lepiej taniej busem ^^'

Dzięki wszystkim mordom z forum spotkanym tam i do zobaczenia na Qapitalu :hump: :heart:
27.04.2015 Superizsed Kingsday
19-21.06.2015 - Defqon1
18.08.2015 - Decibel Outdoor
31.12.2015 - Freaqshow

Podzikowali:lamborghini17
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje

Wysany: 03-02-2014, 23:46    #139

Dj Mike - To tanio Cię wyszła cała wyprawa biorąc pod uwagę pobyty w hotelach,przejazd,przelot,impreza itp.
Jaki hotel mieliście w Arnhem,chodzi mi o nazwę i ile was dokładnie kosztowała doba hotelowa od osoby ? Jak przejazdy pociągiem do Arnhem,wszystko sprawnie wyszło ?

DJ Mike 
RAW HARDSTYLE!

Informacje
Doczy: 20 Lut 2010
Piwa: 581

Wysany: 04-02-2014, 00:08    #140

wolfen88 napisa/a:
Dj Mike - To tanio Cię wyszła cała wyprawa biorąc pod uwagę pobyty w hotelach,przejazd,przelot,impreza itp.
Jaki hotel mieliście w Arnhem,chodzi mi o nazwę i ile was dokładnie kosztowała doba hotelowa od osoby ? Jak przejazdy pociągiem do Arnhem,wszystko sprawnie wyszło ?

mielismy motel STAYOKAY który jest w prawie każdym holenderskim mieście i jest najtańszy jeśli chodziło o Arnhem co nie znaczy że warunki były złe bo były wyśmienite. Cały przejazd w NL nazwałbym lepiej niż sprawnie ;D Wyszliśmy z lotniska gdzie 5 min później był autobus za 3,50 na dworzec, z dworca w Eindhoven do Den Bosch za 6,10 i również max 10 min czekania noi w Den Bosch 5 min przesiadka w pociąg do Arnhem i w Arnhem z dworca autobusem centralnie pod motel także cała podróż w NL do hotelu gdzie była koło 100km nie zajęła dłużej niż 2h w tym max 30 min czekania łącznie na pociągi i autobusy ^^' a w Polsce na przywitanie wracał z Katowic gdzie miałem 200 km do domu prawie 12h w tym 9h czekania na pociąg ^^' Jak ja kocham nasz kraj ;D
27.04.2015 Superizsed Kingsday
19-21.06.2015 - Defqon1
18.08.2015 - Decibel Outdoor
31.12.2015 - Freaqshow

Podzikowali:wolfen88
Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 8950
Odpowiedzi: 152
Odwiedzin z google: 2205
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: