| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 23-01-2008, 23:04 | #21
|
| ojj cos sie kroi ze i nowa huta tam zawita ;d ale jak narazie tylko 2 osoby...
jak dobrze pojdzie i znajde jutro prawce w jakims biurze typu PROMO czy JOBMAN i dadza mi wyplate w pt to jade na bank a jak nie to ti tak pozycze hehe zeby tylko robota byla na ten tydzien co bedzie ;d
ale taki kawal drogi ;/ orientuje sie ktos ile bedzie wynosil bolet ulgowy z krakowa glownego do jastrzebia zdroju? bo stamtad juz chyba darmowy 'Magic-Bus' jest o ile sie orientuje? ;d
pozdrawiam | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 13 Sie 2007 Wiek: 39 Posty: 139 (0,02/dzień) Piwa: 13 Skąd: KrzyĹźanowice  | Wysłany: 24-01-2008, 07:23 | #22
|
| | PSyHoOo napisał/a: | orientuje sie ktos ile bedzie wynosil bolet ulgowy z krakowa glownego do jastrzebia zdroju? bo stamtad juz chyba darmowy 'Magic-Bus' jest o ile sie orientuje? ;d
pozdrawiam |
Ja sie nie orientuje ile za bilet z krakowa do jastrzebia.Ale autobus z jastrzebia pojedzie napewno do magica. | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 24-01-2008, 11:12 | #23
|
| | PSyHoOo napisał/a: | | ile bedzie wynosil bolet ulgowy z krakowa glownego do jastrzebia zdroju? bo stamtad juz chyba darmowy 'Magic-Bus' jest o ile sie orientuje? |
krk-wodzislaw slaski ok 12-15zl ze znizka. czyli do jastrzebia pewnie podobnie. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzień) Piwa: 31 Skąd: Rotterdam  | Wysłany: 24-01-2008, 15:54 | #24
|
| | PSyHoOo napisał/a: | ojj cos sie kroi ze i nowa huta tam zawita ;d ale jak narazie tylko 2 osoby...
jak dobrze pojdzie i znajde jutro prawce w jakims biurze typu PROMO czy JOBMAN i dadza mi wyplate w pt to jade na bank a jak nie to ti tak pozycze hehe zeby tylko robota byla na ten tydzien co bedzie ;d
ale taki kawal drogi ;/ orientuje sie ktos ile bedzie wynosil bolet ulgowy z krakowa glownego do jastrzebia zdroju? bo stamtad juz chyba darmowy 'Magic-Bus' jest o ile sie orientuje? ;d
pozdrawiam |
eee to nie lepiej dzien pozniej pojawic sie na Lunie z Deepackiem? ;] | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 24-01-2008, 22:31 | #25
|
| | PSyHoOo napisał/a: | ojj cos sie kroi ze i nowa huta tam zawita ;d ale jak narazie tylko 2 osoby...
pozdrawiam |
W soboty jeĹźdĹźÄ
autobusy na pewno, ale w piÄ
tek to nie dam Ci sĹowa na 100%, zapytam Marcina i odezwe sie, pozdrawiam | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 24-01-2008, 22:35 | #26
|
| | Apropos Magica jestem prawie miejscowy, wiÄc cieszÄ siÄ, Ĺźe w koĹcu coĹ ruszyĹo! ByĹem raz na podobnej imprezce w tym klubie z udzieĹem Mr X Mr Y i byĹo naprawde super. Mam tylko nadzieje, Ĺźe nie zobacze 3/4 towarzystwa w wieku 15 - 17 lat jak do tej pory. W ogĂłle sobotnie imprezy opierajÄ
siÄ gĹĂłwnie na muzyce house co mnie irytowaĹo, dlatego zrezygnowaĹem z odwiedzania tego klubu. No ale teraz czas najwyĹźszy na nowÄ
odsĹone, oby wypaliĹo i ludzie, Ĺźeby dopisali, bo to da nowe perspektywy na dalsze organizowanie imprez Hardstyle! I nie bÄde juĹź musiaĹ jeĹşdziÄ tak czÄsto do Katowic! :mrgreen: Pozdro! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 24-01-2008, 22:42 | #27
|
| | Kris1986, nie wiem czy cie dobrze zrozumiaĹem, ale caĹy MoH w Magicu bÄdziÄ w piÄ
tek a nie sobote :-) | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 24-01-2008, 22:45 | #28
|
| | Daron37 napisał/a: | | Kris1986, nie wiem czy cie dobrze zrozumiaĹem, ale caĹy MoH w Magicu bÄdziÄ w piÄ
tek a nie sobote :-) |
To chyba Ĺşle mnie zrozumiaĹeĹ. Wiem, Ĺźe w piÄ
tek, no ale cóş lepiej coĹ niĹź nic! ;-) NapisaĹem o sobocie, bo dopiero od niedawna sÄ
imprezy w piÄ
tki, i jak juĹź tam byĹem to w sobote...:) Pozdro | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 13 Sie 2007 Wiek: 39 Posty: 139 (0,02/dzień) Piwa: 13 Skąd: KrzyĹźanowice  | Wysłany: 25-01-2008, 07:24 | #29
|
| | Wszystko pisze na www.clubmagic.pl autobusy w MOHowy piÄ
tek kursujÄ
zgodnie z sobotnim rozkĹadem. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 25-01-2008, 12:48 | #30
|
| | krakoff napisał/a: | | PSyHoOo napisał/a: | ojj cos sie kroi ze i nowa huta tam zawita ;d ale jak narazie tylko 2 osoby...
pozdrawiam |
eee to nie lepiej dzien pozniej pojawic sie na Lunie z Deepackiem? ;] |
nie jade ani do magica, a do mega jeszcze sie zastanawiam, ale jak bilet 30zl jeszcze w przedsprzedazy to tez wyjazd sie powoli oddala ;d ale bede nad tym myslal...
chyba bedzie energy 1.02, a potem 03.02 18stka kumpla... i tak beda wygladaly ostatki w moim wykonaniu ;d
a potancowalby jak na showteku ;d;d | |
| |
 | |
| |