| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 25 Cze 2008 Posty: 977 (0,15/dzieñ) Piwa: 172 Sk±d: North  | Wys³any: 07-07-2010, 16:53 ::..:: Hardstyle Will Never Die! volume 4 ::..:: | #1
|
| Możliwe że kliku starych wyjadaczy z już nie istniejącego "Hardstyle.pl" pamięta moją marną serię pt. "HS.W.N.D" nagrywaną przy współpracy z Marquezz'em. Aj praudli prezents już czwartą odsłonę (i zarazem ostatnią z mojej strony) tego wspólnego dzieła Spora dawka staroci, które moim zdaniem nie powinny odejść najprostszą drogą w zapomnienie - ponadto można też usłyszeć świetne produkcje naszych znajomych - forumowych producentów. Tym razem o nagranie "3-go CD" poprosiłem Hardman'a. Po mimo braku czasu dotrzymał słowa i spisał się na <1> . Polecam seciki na długą i nudną podróż autobusem, pociągiem lub samochodem - uważam że nie będziecie zawiedzeni. Endżoj
Info:
| Artysta: Zieloneq Tytył: Hardstyle Will Never Die! volume 4 [CD1] Gatunek: Oldschool/Early Hardstyle/Hardstyle Data: 7-07-2010 Czas: 01:04:55 Jakość: 192 kbit / 44 kHz / Joint-Stereo Rozmiar pliku: 89.16 MB |
Tracklist:
| 1. The Beholder - Testing 2. Schalldruck - Turntable Junky (Überdruck Mix) 3. Cenoginerz - You Like The Bass 4. Zenith vs. Avex - I'm Your Deejay (Warp Brothers Remix) 5. Ard und Jorn - 16 (Bitte Ein Beat Remix) 6. H.A.Z.A.R.D. - How Long Can U Go (H.A.Z.A.R.D. Hardstyle Mixx) 7. Mindcontroller - Mindcontroller 2003 (Mind Mix) 8. TNT - Ti Ta TNT (Technoboy vs. Tuneboy Mix) 9. Tuneboy - Housensation (Da Kicker Strikes Again!) 10. Rave Creator - A New Mind (Cold Rush Phuture Mix) 11. Tuneboy - Bass Kick (Basic Mix) 12. The New Frontier Y2K aka. Zenith DJ - Musica Che Domina (Domina Version) 13. D-Code - Drum Code 14. Ultrasonic - Pump Up Da Bass |
Info:
| Artysta: Marquezz Tytył: Hardstyle Will Never Die! volume 4 [CD2] Gatunek: Hardhouse/Early Hardstyle/Hardstyle Data: 7-07-2010 Czas: 01:02:09 Jakość: 192 kbit / 44 kHz / Joint-Stereo Rozmiar pliku: 85.36 MB |
Tracklist:
| 1. Psycho Hardstylers - The Game (Analogic Disturbance Mix) 2. DJ Bulle - Supreme 3. Psycho Hardstylers vs. Bruno Power - Bass Control 4. TNT - Freakuency (Technoboy & Tuneboy Mix) 5. Twister's Silence - Listen To Me Mama (DJ Scot Project Remix) 6. Jimmy The Sound - Hasta La Vista Baby! 7. Nitro Man - Rapsody In Hell 8. DJ Pavo & Blutonium Boy - Floorkilla (Pavo Mix) 9. Coldfusion vs. Bountyhunter - Tempo (Bountyhunter Mix) 10. Spy-Kore - The House In Pause 11. Rephex - Hellfire 12. Ironblood - Illusion 13. Noisyboy - Adrenalin 14. Brain Ovulation - Kick And Bass (Psycho Rude Mix) 15. Brain Ovulation - Only Kick (Runnin Mix) |
Info:
| Artysta: Hardman Tytył: Hardstyle Will Never Die! volume 4 [CD3] Gatunek: Hard Trance/Early Hardstyle/Hardstyle Data: 7-07-2010 Czas: 01:01:11 Jakość: 192 kbit / 44 kHz / Joint-Stereo Rozmiar pliku: 84.03 MB |
Tracklist:
| 1. DJ Overdog - Fuck U Up (Kan Cold Remix) 2. Artie - From Nightfall To Daylight 3. Wallstaedt & Dorfler - Syncronized (Überdruck Mix) 4. Norman DJ - Go Back 5. Noisyboy - Adrenalin 6. Exodus - Tower (Maxjay Mix) 7. DJ Rotation - Heaven To The Hell (Hard Mix) 8. Megamind - Taub (Picotto Mix) 9. DJ Rob - Boys Interface (The Beholder & Balistic Remix) 10. Wavolizer feat. MC Sogma - No Time For Breakdown 11. Carnifex - For The New Shit 12. Megahertz - Back To Attack 13. E-Static - Beat On A Drum (Gladheads Remix) 14. Noisyboy - Flashback |
| _________________
 | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzieñ) Piwa: 611 Sk±d: RÅšL <WrK>  | Wys³any: 28-07-2010, 10:03 | #2
|
| Panowie dbra robota, seciki mam na fonie i przesłuchałem juzparę razy więc pisze. Hardman jak zawsze w swoim stylu, początek seta Ziel no jak by inaczej grubo i po bandzie czyli tak jak tygryski lubią najbardziej MarQ tt malina,dzieki wielkie za przypomnienie zapomnianych juz wałów "
Ogólnie panowie z muzyki 6+ i wielkie dzieki za wysiłek włożony w ten projekt mam nadzie że to nie ostatnia taka składanka Kto nie słuchał niech sie schowa !:P | |
| |
 | |
| |