| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 20 Sty 2010 Posty: 647 (0,11/dzieñ) Piwa: 132 Sk±d: Opo  | Wys³any: 26-08-2013, 17:32 Luna @ Minus Is More | #1
|
| http://lsdb.eu/set/139450...e-25-08-13.html
Tracklist 1. Donkey Rollers - Relentless 2. Regain & Mayer ft. Kona Black - Silesia In Raw 3. Jack of Sound - You're Next 4. Degos & Re-done - Mr. Willy 5. Zany & frequencerz - Quakers 6. Radical Redemption - The Resurrected Soul 7. Titan - My Angel
1. Luna & Crypsis - Torture (WantedOnez & Kevin Kaos Remix) 2. Ran-D - Twillight Zone 3. Low-E & Kevin Kaos - Electric Future 4. Stereotuners - Dangerous Beast (Remix) 5. B-Front & Frequencerz - Delusion 6. Frequencerz - Bitch (Crypsis Remix) 7. Sasha F & the Strangerz - Suffocate 8. E-Force & Luna - Masterclass (HC Edit) | _________________ GUNZ FOR HIRE | |
| |
Podziêkowali: | Regain, Rigosen, DJ Mike |
|
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Lut 2010 Wiek: 33 Posty: 1513 (0,25/dzieñ) Piwa: 581 Sk±d: Starachowice  | Wys³any: 26-08-2013, 23:50 | #3
|
| Przekozacki epizod nie ma co Gratki dla was chłopaki a przede wszystkim dla cb Reginka że udało ci sie wskoczyć znowu do TL Niedługo REGAIN w Minus is More! | _________________ 28.02.2015 - REVERZE 28.03.2015 - MoH 26.04.2015 - Beat the Bridge 27.04.2015 Superizsed Kingsday 19-21.06.2015 - Defqon1 18.08.2015 - Decibel Outdoor 31.12.2015 - Freaqshow | |
| |
Podziêkowali: | Regain |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2012 Posty: 707 (0,14/dzieñ) Piwa: 178 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 28-08-2013, 04:31 | #4
|
| Znowu support od Luny Nieźle! A że hymn z Silesii no to już w ogóle Jednak ktoś was (nas Polaków) spostrzega Ale ja mam takie pytanie z ciekawości. Ten utwór był oddawany za darmo w mp3. I tu pojawia się moje pytanie, Luna pobrał sobie ten utwór w mp3 czy zgłosił się do kogoś z was z prośbą o kawałek w WAV? A raczej chyba tego utworu nie daliście do sprzedaży? Tylko to mnie zastanawia jak to wypadło w tym przypadku bo ogólnie jak są utwory nowe i te stare to DJ-e od razu po wypuszczeniu ich na świat kupują sobie w formacie WAV na hardstyle.com itp i grają. Tak? Czy jak to w ogóle jest z tymi utworami?
P.S Regina, a Ty pewnie nawet nie byłeś na Lunie w Kato? | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 28-08-2013, 13:31 | #5
|
| Jeśli utwór był wypuszczony za Free to nie mógł trafić do sprzedaży. Nie chcieliśmy tego wydawać bo zajęłoby to zbyt dużo czasu. Z tego co pamiętam to wypuściliśmy to i w MP3 i w Wav więc i ta i ta wersja jest dostępna, jak kto woli. A co do Luny to hmm, ja mu ani Grim Reaper'a ani Silesii nie podsyłałem dlatego wnioskuje, że odkopał to sobie sam bo mu się spodobało Może przekopał trochę mojej dyskografii z racji tego, że Grim mu siadł i zagrał znowu coś innego. I fajnie bo z reguły albo ja muszę prosić się o support albo w ogóle nikt nie odpisuje. Więc jak najbardziej cieszę się z takich supportów takich osób i właśnie dla takich chwil się produkuje
| P.S Regina, a Ty pewnie nawet nie byłeś na Lunie w Kato? |
No co Ty, ja tam nie jeżdżę | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2012 Posty: 707 (0,14/dzieñ) Piwa: 178 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 28-08-2013, 13:45 | #6
|
| | Regain napisa³/a: | JeÅ›li utwór byÅ‚ wypuszczony za Free to nie mógÅ‚ trafić do sprzedaży. Nie chcieliÅ›my tego wydawać bo zajęłoby to zbyt dużo czasu. Z tego co pamiÄ™tam to wypuÅ›ciliÅ›my to i w MP3 i w Wav wiÄ™c i ta i ta wersja jest dostÄ™pna, jak kto woli. A co do Luny to hmm, ja mu ani Grim Reaper'a ani Silesii nie podsyÅ‚aÅ‚em dlatego wnioskuje, że odkopaÅ‚ to sobie sam bo mu siÄ™ spodobaÅ‚o Może przekopaÅ‚ trochÄ™ mojej dyskografii z racji tego, że Grim mu siadÅ‚ i zagraÅ‚ znowu coÅ› innego. I fajnie bo z reguÅ‚y albo ja muszÄ™ prosić siÄ™ o support albo w ogóle nikt nie odpisuje. WiÄ™c jak najbardziej cieszÄ™ siÄ™ z takich supportów takich osób i wÅ‚aÅ›nie dla takich chwil siÄ™ produkuje
| P.S Regina, a Ty pewnie nawet nie byłeś na Lunie w Kato? |
No co Ty, ja tam nie jeżdżę |
No spoko, widocznie "przeoczyłem"
No śmiej się śmiej, a może akurat jak tam byś był i z nim pogadał to może byście nagrali Collaba albo i nawet wkręcił by cię do Minus is More
Szkoda, że nikt narazie mi nie odpowiedział na to drugie pytanie które oficjalnie nie jest drugim pytaniem | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 28-08-2013, 13:59 | #7
|
| Aaaa tam stary, daj spokój. Nawet nie wiesz ile osób mu suszy łeb, podsyła swoje demka i daje na imprezach płyty z swoimi numerami by Luna ich zauważył. Jakbym mu dał swoją płytę albo pogadał o dostaniu się do MiM to by mnie zbrechtal i pomyślał, że mam nierówno pod sufitem. Albo ja się po prostu boję pogadać z kimś takim jak on haha Nie ma tak łatwo. Poza tym patrz ile osób ma talent a kto jest w Minus is More. Masakra...
A jakie było to drugie pytanie? Może znam odpowiedź | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2012 Posty: 707 (0,14/dzieñ) Piwa: 178 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 28-08-2013, 14:43 | #8
|
| | Regain napisa³/a: | Aaaa tam stary, daj spokój. Nawet nie wiesz ile osób mu suszy Å‚eb, podsyÅ‚a swoje demka i daje na imprezach pÅ‚yty z swoimi numerami by Luna ich zauważyÅ‚. Jakbym mu daÅ‚ swojÄ… pÅ‚ytÄ™ albo pogadaÅ‚ o dostaniu siÄ™ do MiM to by mnie zbrechtal i pomyÅ›laÅ‚, że mam nierówno pod sufitem. Albo ja siÄ™ po prostu bojÄ™ pogadać z kimÅ› takim jak on haha Nie ma tak Å‚atwo. Poza tym patrz ile osób ma talent a kto jest w Minus is More. Masakra...
A jakie było to drugie pytanie? Może znam odpowiedź |
Raczej siÄ™ boisz
Drugie pytanie to: Jak to jest z tymi utworami? DJ-e sobie je podsyłają czy kupują na hardstyle.com lub innych portalach/sklepach ? I czy zawsze na imprezach grane są kawałki w WAV czy MP3 też się nadaje? | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 26 Gru 2011 Wiek: 32 Posty: 1194 (0,22/dzieñ) Piwa: 1013 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 28-08-2013, 15:41 | #9
|
| Wiesz co? Z tym kupowaniem to zależy. Ja myÅ›lÄ™, że te wszystkie gwiazdy siÄ™ ze sobÄ… znajÄ… i mogÄ… sobie podsyÅ‚ać dane utwory bo zauważ, że bardzo czÄ™sto grane sÄ… traczki jeszcze nie wydane. Czemu? Bo albo ktoÅ› mu podesÅ‚aÅ‚, albo jest w Promo liÅ›cie. Poza tym wydaje mi siÄ™, że oni majÄ… dostÄ™p do Promo Poola (czyli do miejsca, w które wrzucane sÄ… różne utwory, które można Å›ciÄ…gnąć) i grajÄ… to co im siÄ™ podoba. Ale myÅ›lÄ™, że wiÄ™kszość też je kupuje bo ich na to stać Poza tym oczywiÅ›cie, że MP3 nadaje siÄ™ do grania. Nie zawsze ciupie siÄ™ prosto z Wav'a tylko jak jest MP3 w 320 kb/s (czyli dobrej jakoÅ›ci pliku) to siÄ™ jedzie na takim formacie | _________________ https://www.facebook.com/Regainmusic | | Ostatnio zmieniony przez Regain 28-08-2013, 15:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | SoTeS |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 28-08-2013, 18:56 | #10
|
| Było na zagranicznych forach. Wiekszosc artystów przegląda fora nawet jesli sie na nich nie udziela | |
| |
 | |
| |