1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
hehehe troszkę agresji dla was niosę Przejścia najlepsze nie sa, ale to mój pierwszy set w tych klimatach No i chciałem tenminmixa zrobić, ale nie wyszło mi i się zdenerwowałem Ale tragedii chyba nie ma ?
1. noizefucker vs the destroyer- 4 minutes of myfucked life (the destroyer rmx) 2. noizefucker vs the destroyer - hardcoreleeft (the destroyer rmx) 3. Fear- Distruction 4. Fear- Hardcore seeep 5. Supermario- Anti Remix by Exagon- amp -Da Boomer
na 5 utworów 2x jeden wykonawca, 2x drugi i co więcej zarówno w pierwszym jak i w drugim przypadku ten sam rls (4. domyślam się, że chodzi o "Hardcore" wydany w TIT).. zero kreatywności, pomysłowości lub obeznania z gatunkiem- nie wiem jaki był powód tak drastycznie małej różnorodności nawet w tak krótkim mixie, ale takich setów nie słucham.
No fakt, głupio to wygląda, jak są dwa kawałki od jednego wykonawcy obok siebie. Ale numerki mi się bardzo spodobały, zainspirowany nimi postanowiłem skleić seta Dzięki za rady, człowiek uczy się na błędach
Już wyjaśniam jak to działa :p Maya 44 usb to interfejs dźwiękowy, który obsługuje stery asio II i posiada 2 wejścia. Pod te wejścia podłączyłem gramofony, zakupiłem placki z kodem czasowym, odpowiednio skonfigurowałem virtuala i heja Tylko liczniki bpm wyrzuciłem, można to w prosty sposób w pliku skina .xml zrobić. Moge napisać jak, jakby ktoś chciał.
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 1306 Odpowiedzi: 9 Odwiedzin z google: 272