1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Obejrzałem ostatnio nowego Riddicka i tak się zastanawiam, ile powstanie tracków z nowymi tekstami z tego filmu, bo wcześniejsze części były często wykorzystywane.
Poniżej zestawienie:
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
buahahahaa ShizeQ błysnął niczym gwiazda na bezchmurnym niebie.
po 1. SchizeQ po 2. Na bezchmurnym niebie akurat gwiazdy bardzo dobrze widać. po 3. W linku który podałem jest więcej tracków niż ty podałeś, więc o chuj sie spinasz? Chciałeś więcej to prosze, chyba ze potrzebujesz od razu z linkami, ale raczej obsługa youtube cie nie przerasta.
po 2. Na bezchmurnym niebie akurat gwiazdy bardzo dobrze widać.
genialne!
Ja się chłopcze nie spinam, bo za stary jestem na to. Jest różnica między spinaniem się a żartowaniem z czegoś. Zrozumiesz to kiedyś wraz z tym co napisałem, masz jeszcze czas...
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 826 Odpowiedzi: 6 Odwiedzin z google: 46