1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
ogĂłlnie to moĹźe byÄ ale na prawde po tych zapowiedziach to miaĹem nadziejÄ na coĹ konkretnego nawet jeĹli by byĹo wklimacie w jakim jest a tak to no cóş kolejny Ĺredniak moĹźe jakiĹ konkretniejszy drugi main bÄdzie w full wersji
Chujnia, chujnia, chujnia. Niby jestem przeciwny hejtowaniu Headiego, ale to juĹź przesada. Niech wypierdalaja z tym housem. MyĹlaĹem, Ĺźe bÄdzie coĹ porzÄ dnego, a tu...
MyĹlaĹem, Ĺźe bÄdzie BANGER on nich dwĂłch, bo jednak jakby nie patrzeÄ - Audiofreq feeest skill, Hedziu teĹź, tylko po prostu jego styl mi nie odpowiada. Ale rozczarowaĹem siÄ... Nie rusza nic a nic i nic w sobie nie ma
Mi siÄ spodobaĹ ten track, break zajebisty, kick czysty, tylko zalatuje TNT SĹychaÄ wyraĹşnie Ĺźe kawaĹek jest robiony dla wiÄkszych mas. Wydaje mi siÄ Ĺźe track sĹuchaczom haĹsu siÄ spodoba, hardstajlowcom nie koniecznie.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)