1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Album Bassa zapowiada sie ciekawie... Zawsze lubiĹem NU w wykonaniu NC i ta pĹyta powinna mi podejĹÄ w jakiĹ 70 %... Co do caĹej reszty zapowiedzi pĹyt... Bardzo bÄde czekaĹ na pĹyte Zatoxa bo to co obecnie Gerardo robi jest na najwyĹźszym poziomie i spodziewam sie caĹej pĹyty mocnych RAW trackĂłw... Co do dziadka Propheta... Tutaj sam nie wiem czego moĹźna sie spodziewaÄ... Jestem bardzo ciekaw i mam nadziejÄ ze z 4-5 trackĂłw bÄdzie naprawde na dobrym poziomie. Noi zostaje nam Hedi... Po 'colors' i 'United kids of the world' spodziewam sie totalnie ĹźenujÄ cej pĹyty... Nie to ze nie lubie Ĺysego czy coĹ ale poprostu on przeszedĹ na drugÄ strone medalu jestem przekonany Ĺźe caĹa pĹyta okaĹźe sie kaszanÄ ... Jedyne co mnie ciekawi to kto jeszcze zgodzi sie na collab z Ĺysym...
szczerze powiem, Ĺźe jestem ciekawy wszystkich tych albumĂłw tak na prawdÄ to nie wiem czego siÄ spodziewaÄ ale w sumie jedynie w albumach Propheta i Zatoxa mogÄ byÄ jakieĹ ciÄĹźsze kawaĹki chociaĹź liczÄ teĹź na jakieĹ konkrety od Hhzta i Basa bo teĹź potrafiÄ jak chcÄ , szkoda tylko, Ĺźe coraz rzadziej im siÄ chce moim jedynym wymaganiem w sumie co do tych albumĂłw to tyle Ĺźeby Ĺźaden nie okazaĹ siÄ gorszy od albumu Coona bo i tak jestem pewny, Ĺźe tam bÄdzie wiÄcej cukru w tych albumach niĹź w nie jednej cukierni no cóş czas pokaĹźe
1 i 2 track dobry, te 2 nastepne raczej mi nie podejdÄ juĹź. Ogolnie pare trackĂłw z albumu nc sĹyszalem i wiekszosc z nich podeszla, wiec mam nadzieje, ze te ktore jeszcze nie slyszalem bÄdÄ syte. Gdyby Zatox robiĹ tracki w starym stylu ( Italian Hardstyle ) to w chuj bym sie jaral tym, ze robi album. Mam nadzieje, ze beda jakies 2-3 tracki w starym stylu Zatoxa, bo te wszystkie czek alt de dropy sa sĹabe i dla mnie to jest pseudo raw ;d. Album Propheta moze byc niezly, mimo, ze za nim nie przepadam. Na album headhuterza najmniej czekam, bo sadze, ze bedzie to mega niewypaĹ. Obym sie myliĹ.
Ja sie nie jaram, nie czekam na nic. Bo znowu sie okaze ze bedzie 10 collabĂłw, 5 remixow i 5 trackow ktore juz byly wydane albo sa ograne przez cala scene od roku. A wszystkie tracki oczywiscie beda takie same(jak osttni album radical redemption ktory jest po prostu nudny i byle jaki )
jak osttni album radical redemption ktory jest po prostu nudny i byle jaki
no Radical to wogĂłle nie pomyĹlaĹ, niby wszystkie traki w jego stylu no ale bez przesady, Ĺźe w kaĹźdym te same dĹşwiÄki ciekawe czy na albumie Zatoxa wszystkie traki bÄdÄ miaĹy ten sam kick album bÄdzie brzmiaĹ jak jeden kawaĹek trwajÄ cy godzine ze zmieniajÄ cymi siÄ melodiami
nie mĂłwie tylko o dĹşwiÄkach ale jesli 5 trackĂłw brzmi jak robione na jednym projekcie to wiesz Ja nie mowie tylko o radicalu ale o tych samych schematach, patentach i "pomysĹach" odĹwiezanych przez 50 producentĂłw, z czego kazdy mysli Ĺźe jest wyjÄ tkowy
Ja nie mowie tylko o radicalu ale o tych samych schematach, patentach i "pomysĹach" odĹwiezanych przez 50 producentĂłw, z czego kazdy mysli Ĺźe jest wyjÄ tkowy
i co najlepsze, niektĂłrzy siÄ dziÄki temu wybijajÄ i to jest dla mnie zdeka nie fajne
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)