1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Set overa dobry tylko denerwowaĹy mnie juĹź te zatoxowe tracki ktĂłrych byĹo sporo w jego secie
Bardzo lubiÄ w sumie Zatoxa, ale to mnie nie usprawiedliwia Na tej imprezie po prostu nie miaĹem kompletnie czasu by siÄ ĹÄ i skompletowaÄ nowe kawaĹki.
Peace.
tutaj
Overbizz napisał/a:
05. Zatox - Unite 06. Zatox - Atmosphere 07. Zatox - The Noisemaker (Code Black Remix)
Part TA wydaje mi sie ciekawy wiec moze pozniej poslucham
Schiz, granie w klubie a nagranie mixu, to dwie róşne rzeczy wiÄc nie zaszkodziĹo zagraÄ 2-3 kawaĹkĂłw Zatoxa z czego tylko chyba 2 powtĂłrzyĹem w tym mixie (Unite chyba nie graĹem w ene?)
Nie wiem co grales w energy bo nie byĹem, po prostu dla mnie to dziwnie wyglada jak na 7 trackow gra sie 3x tego samego artyste(za co zjebalem ostatnio chociazby Barty Fire http://lsdb.eu/set/111167...5-10-05-12.html )
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 14-05-2012, 11:50, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem co grales w energy bo nie byĹem, po prostu dla mnie to dziwnie wyglada jak na 7 trackow gra sie 3x tego samego artyste(za co zjebalem ostatnio chociazby Barty Fire http://lsdb.eu/set/111167...5-10-05-12.html )
idzie przeĹźyÄ parÄ utworĂłw tego samego artysty w secie ale nie pod rzÄ d, tym bardziej ze zatoxowy kick praktycznie sie nie zmienia i wydaje siÄ ze sĹucha sie jednego utowru 15 min
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)