1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
no koko idzie ci to idzie ! powiem ci ze mozna odczuc ze track jest stosunkowo spokojny myslalem ze bardziej pojdziesz w taka rzeznie ! ale slychac ze czujesz sie dobrze w tym gatunku !kawalek rewelacyjny i oby tak dalej
Ostatnio zmieniony przez Łosiu 27-11-2009, 19:08, w caoci zmieniany 1 raz
koko jak dla mnie to ta nutka to jest poprostu wymiot ten motyw taki fest kapujacy jak dla mnie to jestes konkretnie wyjebisccie zajebistym producentem
Kawalek ogolnie na plus, jednak nie podoba mi sie ten rytm kicka, wole taki bardziej monotonny a nie z takimi przerwaniami. Ale wokalik bardzo zajebisty.
PS. Z czego jest koncowka?
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
Track na bardzo wysokim poziomie technicznym ! Bassdrum bardzo mi sie podoba, jest mocny i bez przesterów Chór na wielki plus, fajnie go pociąłeś i zefektowałeś To nie jest moja muzyka, wiec zabardzo sie nie znam, ale dziwie sie Kokz dlaczego nic nie wydajesz w tym gatunku. Może warto spróbować ?
_________________ I am what I play My beats fucks up your brain Bitch thats what I'm saying Don't you forget my name
dzięki dzięki Panowie, traczek miał być spokojny, takie było jego założenie i klimat, inspirowany gfb, niektórymi trackami heelseekera czy też terrormasty : )
z tego filmiku zarówno wycięte who am i jak i końcowa odpowiedź na to pytanie. Polecam obejrzeć swoją drogą cały filmik.
PS. Buszu, umiejętności to dla mnie główny priorytet, a reszta za parę lat przyjdzie sama albo i nie przyjdzie : )
przecież to nic fajnego nie jest, jakaś babeczka wyje, jakieś pierdzenie zamiast porządnego basedruma, co to ma być się pytam, no co Koko pozdro wariocie, niech KUPA będzie z tobą