| |
| Autor | Wiadomość |
BEBE a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje Dołączył: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzień) Piwa: 416 Skąd: Radom  | Wysłany: 28-09-2013, 00:00 problem(?) ze sĹuchawkami lub oprogramowaniem | #1
|
| jestem w posiadaniu sluchawek sony mdr-v150, ktore po podlaczeniu do telefonu graja elegancko i nie mam do nich zastrzezen ale po podlaczeniu juz do kompa jak slucham muzyki zauwazylem, ze strasznie przycisza mi niskie czestotliwosci sterownikiem dzwieku u mnie jest realtek jesli ktosby wiedzial co jest nie tak niech da znac | _________________

mĂłj saundklaud | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 28-09-2013, 07:39 | #2
|
| A czy gdziekolwiek jest jakiĹ equalizer wĹÄ
czony? Od tego zacznij Ewentualnie jakieĹ efekty pomieszczeĹ mogĹeĹ kiedyĹ z ciekawoĹci wĹÄ
czyÄ na kompie i coĹ nieporzebnie nagrzebaĹeĹ | |
| |
 | |

Informacje Dołączył: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzień) Piwa: 416 Skąd: Radom  | Wysłany: 28-09-2013, 16:19 | #3
|
| | SchizeQ napisał/a: | A czy gdziekolwiek jest jakiĹ equalizer wĹÄ
czony? Od tego zacznij Ewentualnie jakieĹ efekty pomieszczeĹ mogĹeĹ kiedyĹ z ciekawoĹci wĹÄ
czyÄ na kompie i coĹ nieporzebnie nagrzebaĹeĹ |
no bez przesady jakbym cos zrobil to bym wiedzial eq we wszystkich mozliwych odtwarzaczach i w realteku sa wylaczone | _________________

mĂłj saundklaud | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzień) Piwa: 616 Skąd: ChrzanĂłw  | Wysłany: 28-09-2013, 16:31 | #4
|
| SprawdĹş jak ma siÄ dĹşwiÄk na innych programach np. do odtwarzania filmĂłw i tak dalej. JeĹli nie ma róşnicy to muszÄ
to byÄ ustawienia w systemie. A jeĹli tam nic nie jest zmienione to musi byÄ coĹ z ustawieniami eq na telefonie. Ja mam muzyczny telefon i tam dĹşwiÄk jest juĹź fabrycznie podbity nawet mam wraĹźenie Ĺźe niskie tez grajÄ
lepiej aniĹźeli na kompie. WiÄc moĹźe z tÄ
d ta róşnica w dĹşwiÄku | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Kwi 2013 Posty: 225 (0,05/dzień) Piwa: 39 Skąd: BiaĹystok  | Wysłany: 31-01-2014, 22:05 | #5
|
| Wiem ze troche późna odpowiedz, ale miaĹem tak samo i chodzi na pewno o wtyczke (zapewne jack 3.5 czy tam 2.5). Najlepiej kup nowe o ile fundusze pozwalajÄ
, a jak jesteĹ ryzykantem to mozesz sprobowaÄ sam naprawiÄ Tak jak mowie - na pewno wtyczka stwarza problem | |
| |
 | |

Informacje Dołączył: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzień) Piwa: 416 Skąd: Radom  | Wysłany: 01-02-2014, 00:09 | #6
|
| ogĂłlnie to caĹkiem mi jebnÄĹy to juĹź po problemie | _________________

mĂłj saundklaud | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Sty 2011 Posty: 457 (0,08/dzień) Piwa: 100 Skąd: z DolnoĹlÄ
skiego  | Wysłany: 01-02-2014, 13:41 | #7
|
| MoĹźe byÄ tak, Ĺźe w telefonie masz niskie podbite i tam bÄdÄ
lepiej graĹy. MogÄ
rĂłwnieĹź byÄ winne stery w Windowsie. Jakby ci siÄ chciaĹo to zawsze moĹźesz Ubuntu czy coĹ innego z linuksĂłw z live cd odpaliÄ i zobaczyÄ czy na nich bÄdzie róşnica. Windows ma to do siebie, Ĺźe moĹźe ci w kaĹźdej chwili je*nÄ
Ä bez powodu. Z miesiÄ
c temu paĹowaĹem siÄ ze sterownikami do dĹşwiÄku w lapku, bo jak wpiÄ
Ĺem sĹuchawki to ledwie co sĹyszaĹem, a na drugi dzieĹ jak wgraĹem jeszcze raz te same stery to zaczÄĹo graÄ, nie mĂłwiÄ juĹź o drukarce, ktĂłra nagle po 5 minutach nie chciaĹa drukowac (wysypaĹy siÄ stery tylko nie wiem jak ). Dobra koniec mojego off topu. Jak caĹkowicie padĹy to moĹźe masz po kĹopocie. Zobaczymy jak na nowych bÄdzie | _________________ Soundcloud: https://soundcloud.com/datraxx
Youtube: http://www.youtube.com/user/dawdtrxx
Fan Page: http://www.facebook.com/DatraxxMusic | |
| |
 | |
| |