1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Straszne to jest. I to w fusion taki shit wydają eh..Chłopaki z CS i Regain 100 razy bardziej zasługują na miejsce w takim labelu niż te słabiaki.
biorąc pod uwagę aranżację tracków i technikę to naprawdę słabiaki ogarnij się. To że nie ma pierdolnięcia nie znaczy że track nie jest na wysokim poziomie technicznym.Może nie trafia do Ciebie ale trafi do 1k innych :-) W fusion jak i w każdym innym labelu musi ktoś produkować lżejsze tracki
_________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać
biorąc pod uwagę aranżację tracków i technikę to naprawdę słabiaki ogarnij się. To że nie ma pierdolnięcia nie znaczy że track nie jest na wysokim poziomie technicznym.Może nie trafia do Ciebie ale trafi do 1k innych :-) W fusion jak i w każdym innym labelu musi ktoś produkować lżejsze tracki
Stary, ale co mnie obchodzi ich wysoki poziom techniczny? Ja się nie czepiam ich poziomu technicznego, który jak twierdzisz jest dobry. Może być dobry, ja tego nie neguję. Po prostu nie toleruję takich melodyjek w hs, które mogłyby usypiać dzieci w przedszkolu. Teraz ci wszyscy mega skomercjalizowani producenci mają tak super poziom techniczny i wiele osób zwraca na to uwagę, że to jest takie ważne, tylko co mi po tym jak tego się nie da słuchać. I mało mnie interesuje, ze spodoba się to innym 1k słuchaczy. Może, źle zinterpretowałeś użyte przeze mnie "słabiaki". Nie miałem na myśli tego, że są źli technicznie, a raczej to, że tworzą taki soft hs, że przykro tego słuchać. Wiadomo nie oni jedyni taki "hs"tworzą, po prostu nawinęli mi się tym shitem pod rękę;p.To oczywiście tylko moje zdanie;)
Ostatnio zmieniony przez Guzik999 07-04-2012, 23:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Może i dla większości to jest gówno, ale zauważ że za gałę do fusion się nie dostali, coś sobą prezentować muszą skoro tam są, ktoś wyczuł w tym dobry interes i podpisał z nimi kontrakt, a nie oni jedni na rynku mają słodkie melodyjki. Na tyle rawowców mamy teraz że jak ktoś nie chce zwracać uwagi na takie cukierki to olewa takie rls. Ja osobiście lubię od czasu do czasu posłuchać takich a nie innych produkcji, choć nie powiem na jakieś 'cięcie mózgu' w klubie o 3 nad ranem się to nie nada. Bardzo podobał mi się ich track Calling, w zasadzie dzięki niemu dotarli tam gdzie teraz są. A The spirit też coś w sobie ma, klasykiem wszech czasów pewno nie będzie, ale przyda się do lżejszych mixów i podcastów wszelkiej maści
Dopierdalacie sie do Omegatypez a NC nie są lepsi a wydają w fusion więc o co wam kurwa chodzi?
Co ty pierdolisz Wszystkie hity typu Gimme Love czy So High wydali w Digital:Age(label który oni zalozyli). Najnowszy album wydali w scantraxx, hymn defqon wydali w q-dance..
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 2275 Odpowiedzi: 19 Odwiedzin z google: 381