1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Kiedy: 26.09.09 Gdzie: North Sea Venue Ile: 25 ojro
Walhalla of the oldschool beats • Promo ( Promo File-set) • Marc Acardipane ( live) • Vince vs. Stanton • Darkraver • Pavo • Dr. Rude • Bass-D & King Matthew • Sceletor • Hosted by MC Da Mouth of Madness
The rise of Thor & Loki • Lenny Dee • Shadowlands Terrorists • Predator • Nosferatu • Akira
Sounds from the stone age • Sjek • Divato • D-Rich • Chupacabraz
The return of Odin • Mercenary • The Menace • Only • Mangamitri Forces
_________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ?
Ostatnio zmieniony przez remik09 17-09-2009, 22:46, w całości zmieniany 1 raz
nagra seta wczesniej i puĹci go pewnie i bedzie tylko majstrowal przy djce
A ja pomyslalem o czym jeszcze gĹupszym Tzn ze nagra seta i... go tam nie bedzie Ktos wcisnie Play, powiedza ze to Promo nagral i jazda " Ale z drugiej strony taka osobistosc jak on nie powinien sie zgodzic na takie cos
kuna ale bym tam sie w biĹ he he biba dla wetreranow same stare walki hc i poczuc znowu ja to kiedys bylo jak byly pierwsze hardcory mniam )) Gife ale bysmy biegali po hali......Dla takich walkow early hc warto Ĺźyc !!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez GABBERHEAD 18-09-2009, 21:56, w całości zmieniany 2 razy
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)