1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja nuta!!! co ona ze mną zrobiła i to nie raz..!!!nie zapomne ryja od nadzieja jak wam to zapodałam u snejka wtedy co on za taniec łabędzi wykonał wtedy! to były czasy
[ Dodano: 25-11-2010, 19:19 ]
netya napisa/a:
i jeszcze Żaneta !
nawet nie gadaj.. właśnie mi tym humor poprawiliście..
aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja nuta!!! co ona ze mną zrobiła i to nie raz..!!!nie zapomne ryja od nadzieja jak wam to zapodałam u snejka wtedy co on za taniec łabędzi wykonał wtedy! to były czasy
[ Dodano: 25-11-2010, 19:19 ]
netya napisa/a:
i jeszcze Żaneta !
nawet nie gadaj.. właśnie mi tym humor poprawiliście..
hahah Tys latała bez oka i co chwile gadałaś ze to murzyńskie rytmy z jakiejs wioski
hahah Tys latała bez oka i co chwile gadałaś ze to murzyńskie rytmy z jakiejs wioski
a to ty tam byłeś.. acha to ja nie wiem.. ja bez oka to chyba zaneta .. z reszta myśmy obie latały jak wsciekłe.. na nie powiem na czym impreza w tramwajce przy tym była.. no czyste lumpy ale miło wspominam
nadzieja i tak nie zapomne zdeptał mnie tym tańcem do końca ..