| |
| Autor | Wiadomo¶ć |
ZIUTA Nicht therapierbar!

Informacje Doł±czyła: 18 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1457 (0,23/dzień) Piwa: 195 Sk±d: z kÄ…towni :]  | Wysłany: 18-03-2010, 16:42 Nosferatu - Bloodlust | #1
|
| Nosferatu - Bloodlust
The essence of life is pain
I heed the senseless rage of my mind less ordinary Though I cannot share my pain or my righteous anger Feed, hunger, rage
Hunger
Bloodlust
I stalk the frigid darkness My shadow begs to be free Buried beneath the cold stones Where no angels rescue me This never-ending torment Serves as everlasting bliss I yearn for my redemption But life means not much more than this Through my life, the lust, the hunger And my sacred behallowed past Runs the cursed and wretched evil A demon unsurpassed But when the time has come All be dead and gone Though my fall from grace to darkness I will live to carry on
There was a time I could see And I have seen! Who the hell do you think you're talking to? I'd take a flamethrower to this place!
Upon my death do I become the undead As I depart to become who I am The desolate one!
Lay my head where serpents rest The dead protecting me Fixation to the world above Though my morbid eyes can't see
I heed the senseless rage of my mind less ordinary Though I cannot share my pain or my righteous anger Feed, hunger, rage
Nosferatu – Pokusa krwi
EsensjÄ… ĹĽycia jest bĂłl.
Słyszałem bezsensowny gniew mojego umysłu całkiem zwyczajnie Chociaż nie mogę dzielić się moim bólem lub słusznym gniewem Pokarm, głód, gniew
Głód
Pokusa krwi
Stoję w mroźnej ciemności Mój cień błaga o wolność Pochowany pod zimne kamienie Gdzie żaden anioł mnie nie ocali To niekończąca się udręka Służy jako nieśmiertelna rozkosz Tęsknię za moim wybawieniem Ale życie to nie wiele więcej niż to Przez moje życie, pożądanie, głód A moje minione świętości otaczam szacunkiem Uruchamiając przekleństwa i nieszczęsne zło Demon nieprzezwyciężalny Ale kiedy nadejdzie czas Wszyscy umrą i odejdą Poprzez mój upadek z łaski ciemności Będę żyć żeby troszczyć się
Był czas, że mogłem zobaczyć I widziałem! Kto do cholery każe Ci się odzywać? Miotałem ogniem w tym miejscu!
Po mojej śmierci mogę zostać nieśmiertelnym Jak oddalić się od tego kim jestem Opuszczony!
Połóż moją głowę tam gdzie odpoczywające węże Umarli ochraniają mnie Utrwalanie świata powyżej Przez moje chore oczy nie mogę widzieć
SĹ‚yszaĹ‚em bezsensowny gniew mojego umysĹ‚u caĹ‚kiem zwyczajnie ChociaĹĽ nie mogÄ™ dzielić siÄ™ moim bĂłlem lub sĹ‚usznym gniewem Pokarm, głód, gniew | | Ostatnio zmieniony przez Daron37 18-03-2010, 16:45, w cało¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
Podziękowali: | Daron37, ROoZi, ZyGi, Grzybek |
|
Informacje Doł±czył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wysłany: 18-03-2010, 16:46 | #2
|
| Pogrubiłem i poprawiłem drobną literówke. A za tłumaczenie wielkie dzięki!
Swoją drogą dopiero jak sie widzi tekst to sobie zdaje sprawe ile nawijają w tych kawałkach | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Doł±czył: 19 Mar 2010 Posty: 266 (0,04/dzień) Piwa: 185 Sk±d: PrzejdĽ do mapy  | Wysłany: 20-03-2010, 01:50 | #3
|
| LOL tyle textu? co Nosferatu wzioł się za poezję spiewaną?
a szkoda kiedyś całkiem dobry Artcore tworzył | _________________

| | Ostatnio zmieniony przez FRIZ 20-03-2010, 01:51, w cało¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |