1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Wydaje mi siÄ Ĺźe nie m a siÄ czym bulwersowaÄ poprostu zrobili remix w innym stylu/gatunku bo przecieĹź sĹychaÄ Ĺźe to nie hardstyle byÄ moĹźe dla wiÄkszego rozgĹosu lub kasy bo coraz wiÄcej producentĂłw hardstylu siÄgajÄ do hausowych/elektro trackĂłw by to zremixowac lub zazwyczaj zrobiÄ bootleg
dla mnie niestety kawalek slabiutki, Oskam ma na prawde konkretnego skilla w produkcji ale ten kawalek jakos nie bardzo to pokazuje, typowy, mainstreamowy, electohousowy kawalek jakich wiele
Wydaje mi sie Ĺźe do takich pipidĂłwek powinni mieÄ osobny alias no ale wtedy nikt by nie wiedziaĹ Ĺźe to ci 'Noisecotrollers' JeĹli chodzi o electro house czy jak to tam nazwaÄ to jest okk... JeĹli mam podpinaÄ to pod HS to dla mnie niech wypierdalajÄ ze sceny
Dobra kurrrwa co za ciul to wciepnÄ Ĺ do HS co styli nie rozróşniacie , to Ĺźe pisze Noisecontrollers to nie musi byÄ Hs ,waĹek dobry na swĂłj styl , wypierdalaÄ mi z tego dziaĹu z tym i to natychmiast, ja pierdole, o i nastÄpny hedzik91 ''harddance'' nie kurwa to nie jest harddance, wypierdalaÄ ale juĹź, i te komentarze ''jak majÄ kaleczyÄ HS'' TO NIE JEST HS TO PO CHUJ SIÄ RZUCACIE ...............jak mnie w kurwil no nie mogÄ.....to tak jakby ChyliĹskÄ nadal wrzucaÄ do dziaĹu Rock/Metal......a potem narzekaÄ ''no jak ma kaleczyÄ rock to niech wypierdala''
_________________ ONE & ONLY TRUE GABBER'S
Ostatnio zmieniony przez sycoman 19-03-2013, 15:45, w całości zmieniany 2 razy
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)