| |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 24 Wrz 2009 Wiek: 36 Posty: 38 (0,01/dzie) Piwa: 7 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 23-11-2010, 23:42 MartinZ - The Scratch (Anticlimax Remix) | #1
|
| MartinZ - The Scratch (Anticlimax Remix)
| | http://www23.zippyshare.com/v/37640805/file.html |
Licze na pozytywne jak i negatywne (których będziesz więcej) komentarze | | Ostatnio zmieniony przez szczaku 30-11-2010, 17:25, w caoci zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
|
Designer science religion

Informacje Doczy: 24 Maj 2010 Wiek: 33 Posty: 18 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Katowice  | Wysany: 29-11-2010, 22:17 | #2
|
| | sample?;> | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzie) Piwa: 616 Skd: Chrzanów  | Wysany: 29-11-2010, 22:46 | #3
|
| | szczaku napisa/a: | | sample?;> |
masz nosa, naprawdę fenomenalnie wyczułeś te sample, prawdziwy Szerlok z Ciebie
edit Jednak nie dam rady muszę to napisać. Możesz mi powiedzieć po co te wyciszenia dałeś albo w ogóle po co to w formie dema dajesz? Dema które pokazuje skrócona pełną wersję. Żeby Ci ktoś dźwięków nie podpierdolił? Żeby Tracka nie zajebał i zbił na nim miliony? W sumie masz w tym słuszność. Trzeba bronic praw autorskich. Prawdziwy z Ciebie Janosik bierzesz bogatym a dajesz biednym czyli sobie.
Bo szczerze wątpię abyś zakupił ową paczkę. Więc możesz wyjaśnić mi ta całą konspirację związana z twoją produkcją?? Chociaż twoja to za dużo powiedziane. | | Ostatnio zmieniony przez ADEN 29-11-2010, 23:05, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 24 Wrz 2009 Wiek: 36 Posty: 38 (0,01/dzie) Piwa: 7 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 30-11-2010, 14:02 | #4
|
| | ADEN napisa/a: | | szczaku napisa/a: | | sample?;> |
masz nosa, naprawdę fenomenalnie wyczułeś te sample, prawdziwy Szerlok z Ciebie
edit Jednak nie dam rady muszę to napisać. Możesz mi powiedzieć po co te wyciszenia dałeś albo w ogóle po co to w formie dema dajesz? Dema które pokazuje skrócona pełną wersję. Żeby Ci ktoś dźwięków nie podpierdolił? Żeby Tracka nie zajebał i zbił na nim miliony? W sumie masz w tym słuszność. Trzeba bronic praw autorskich. Prawdziwy z Ciebie Janosik bierzesz bogatym a dajesz biednym czyli sobie.
Bo szczerze wątpię abyś zakupił ową paczkę. Więc możesz wyjaśnić mi ta całą konspirację związana z twoją produkcją?? Chociaż twoja to za dużo powiedziane. |
Widze, że sie za bardzo podniecasz że dałem preview...
Preview zrobiłem bo kawałek jeszcze nie był pełny...
Ale już jest gotowy więc masz tu fulla, wiem że to amatorka ale dopiero zaczynam...
| | http://www23.zippyshare.com/v/37640805/file.html |
Pozdro | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzie) Piwa: 616 Skd: Chrzanów  | Wysany: 30-11-2010, 14:57 | #5
|
| Czy Ty w ogóle potrafisz czytać ze zrozumieniem???? (chyba ze ja tak pisze)
Wykorzystujesz cudze dźwięki i nawet nie raczysz o tym napisać. A preview ma na celu ochronę danego utworu i również jest to forma prezentacji. Tylko przed kim go chciałeś chronić skoro dźwięki nawet nie ty wykonałaś? Ty co najwyżej je poukładałeś. Nawet nie zadałeś sobie minimalnego trudu aby poszukać nowych brzmień. Wiem że dopiero zaczynasz ale NIE NAPISAŁEŚ CZYJEGO AUTORSTWA SĄ DŹWIĘKI więc pokazałeś tylko że masz w dupie owego autora który w pocie czoła je tworzył. Który za pewne włożył mnóstwo pracy, serca i czasu. A Ty, jak gdyby nigdy nic podpisujesz to jak swoje.
A co do tracka to nie bardzo jest co oceniać. Użyłeś gotowego bassline'u. Scrath ma to samo słabe ułożenie przez cały track. Fałsze na pianinie. Brak one shotów lub jakiś fx'ów.
| szczaku napisa/a: | | Widze, że sie za bardzo podniecasz że dałem preview... | W pierwszym poście napisałeś (ale skasowałeś) że czekasz na pozytywne jak i negatywne komentarze. Ale jak się pojawia negatywna opinia to kwitujesz ją właśnie tym zacytowanym zdaniem. Więc nasuwa mi się stwierdzenie "to się zdecyduj czego chcesz" Bo jeśli czekasz na opiewywanie twojej zajebistoci za nic to pomyliłeś adresy z fotką. PRACUJ CIĘŻKO! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 30 Wrz 2010 Wiek: 36 Posty: 139 (0,02/dzie) Piwa: 115 Skd: Chorzów Batory  | Wysany: 30-11-2010, 15:24 | #6
|
| Aden ładnie to napisał Jestes tak zajebisty ze nie moge napisać niczego złego aczkolwiek,ponieważ,bo mnie skontrujesz ze sie podniecam bo uzyles sampli ;] | | Ostatnio zmieniony przez Termal 30-11-2010, 15:24, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 20 Kwi 2007 Wiek: 36 Posty: 1612 (0,23/dzie) Piwa: 464 Skd: Kraków  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 24 Wrz 2009 Wiek: 36 Posty: 38 (0,01/dzie) Piwa: 7 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 30-11-2010, 17:23 | #8
|
| Dobra nie bijcie !
Tak kick jest od Alphaverba, bassline też nie mój, dopiero sie ucze, ciezkie mi samemu zrobić jakiś sampel.
A że sie "podniecasz" chodziło mi o to że sie za duzo "chopie ciepiesz" np: "Żeby Ci ktoś dźwięków nie podpierdolił? Żeby Tracka nie zajebał i zbił na nim miliony? " Spokojnie opanuj nerwy, preva zrobiłem tak dla jaj no ale żeby sie tak zaraz rzucać to bez przesady.
O taką opinie mi chodziło: "A co do tracka to nie bardzo jest co oceniać. Użyłeś gotowego bassline'u. Scrath ma to samo słabe ułożenie przez cały track. Fałsze na pianinie. Brak one shotów lub jakiś fx'ów."
...a preva edytowałem i wrzuciłem fulla to przez przypadek mi sie skasował mój komentarz.
Dziekuję, dobranoc | | Ostatnio zmieniony przez szczaku 30-11-2010, 17:26, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzie) Piwa: 616 Skd: Chrzanów  | Wysany: 30-11-2010, 18:00 | #9
|
| | szczaku napisa/a: | | dopiero sie ucze, ciezkie mi samemu zrobić jakiś sampel. |
Ty albo jednak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem albo jesteś tępy. Przecież ja nic nie mówię że jest coś złego w używaniu sampli. I ja się nie "ciepie" tylko zwróciłem uwagę na pewien problem dość dosadnie.
| |
| |
 | |
Informacje Doczy: 06 Kwi 2010 Wiek: 42 Posty: 26 (0/dzie) Piwa: 9 Skd: Skoczow  | Wysany: 30-11-2010, 22:55 | #10
|
| Za bardzo jedziecie po chlopakowi niech sie uczy jesli to poczatki jeszcze moze zaskoczy kiedys i wam opadnie broni sie jak moze hehe wiec dodajcie mu troche otuchy | _________________ Hardstyle Is My Style | |
| |
Podzikowali: | SchizeQ |
| |