| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2016 Wiek: 38 Posty: 3 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 31-03-2016, 22:44 Raven - Fuck You ! | #1
|
| Siemanko mam na imię Sebastian i jestem z Katowic Muzyką zajmuje się właściwie odkąd pamiętam ... W wieku 16 lat zacząłem na poważnie ... Jak każdy pewnie zaczynałem bawić się na virtual DJ Potem doszła normalna konsola itd ... Starałem się wybić po przez same granie po klubach no ale niestety to za mało ... Dwa miesiące temu zrobiłem sobie małe studio w domu Zaczynam powoli już coś kręcić i układać Mam nadzieję że znajdę tu rodzinę HARDowych ziomków i nie tylko
Co sÄ…dzicie jak na prawie 3 miesiÄ…ce pracy ? Wiem trochÄ™ tam coÅ› trzeszczy no ale dopiero siÄ™ uczÄ™ Oczko Wszelkie zjebki mile widziane Pionaaa !
http://www86.zippyshare.com/v/6cdYvavX/file.html
Sorry za offtop ale nie widziaÅ‚em dziaÅ‚u żeby siÄ™ przedstawić | | Ostatnio zmieniony przez Raven 31-03-2016, 22:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzieñ) Piwa: 942 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 01-04-2016, 07:50 | #2
|
| | Ten pierwszy kick taki pusty się wydaje. A reszta może komuś by się spodobała, ale mi w gust nie trafia. | _________________ HardTripy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 06 Kwi 2016 Posty: 1 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Musicproducers  | Wys³any: 06-04-2016, 13:38 | #3
|
| | Raven dziecko drogie. Ale Ty jestes dziwny. Na pewnym forum wytknęli Ci błędy to sie popłakałeś i uciekłeś pod kieckę. Teraz przyleciałeś tutaj i tu się poplaczesz, poobrażasz od dzieci i pójdziesz gdzie indziej. Drodzy forumowicze, nie warto komentować jego postów, bo jak wytkniecie błąd to sie popłacze. Potwierdzone. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 10 Mar 2013 Posty: 1864 (0,38/dzieñ) Piwa: 942 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 06-04-2016, 15:28 | #4
|
| | Na razie się nie popłakał. O wiele bardziej mnie dziwi to, że założyłeś konto specjalnie żeby napisać tego posta. Co Cię tak ten Raven obchodzi? | _________________ HardTripy | |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ, Raven |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2016 Wiek: 38 Posty: 3 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 10-04-2016, 00:56 | #5
|
| Konto tutaj założyłem równo z kontem u was bo szukałem opinii Poza tym nie bd z tobą dyskutować Zachowaliście się jak się zachowaliście i dziękuję Nie zaśmiecaj mi tematu jak na tamtym forum bo tutaj jak widzę są normalni ludzie Wy tam czarujcie siebie nawzajem tutorialami i oskarżajcie innych o używaniu cudzych sampli Pozdrooo !
Edit : Lamborghini tutaj masz mały up Jutro będę kończył i przerabiał i vocal pójdzie chyba własny bo już mikrofon kupiłem piona !
btw , nie słuchajcie końcówki bo zapomniałem to wyciąć a to jest tylko podstawa ustawiona do przerobienia
http://www33.zippyshare.com/v/9UynemZQ/file.html | | Ostatnio zmieniony przez Raven 10-04-2016, 01:16, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
| |