| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 06 Lut 2011 Wiek: 32 Posty: 149 (0,03/dzieñ) Piwa: 71 Sk±d: Mikołów  | Wys³any: 15-08-2011, 10:51 [Hs] Sine-D - Harder Machine | #1
|
| | Artist.....: Sine-D Title......: Harder Machine Year.......: 2011 Genre......: Hardstyle Quality....: 320 kbps Size.......: 15.0 MB Playtime...: 06:34 min |
Posyłam do odsłuchu mój kolejny kawałek, starałem sie poprawić błędy z poprzednich produkcji
http://www44.zippyshare.com/v/56961314/file.html Pobierać !! | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 15-08-2011, 12:55 | #2
|
| clap na pierwszym breaku brzmi bardzo sucho. Melodia calkiem spoko, ale brakuje jakiegos urozmaicenia bo leci chyba 3 frazy tak samo;> Po pewnym czasie dochodzi do niej druga ktora wg mnie z nia nie wspolgra. 3:03 ten fx powinien sie znalesc przy zejsciu z buila na break maina, w tamtym miejscu nie pelni zadnej funkcji 3:45 brakuje czegos temu kickowi Wieje w tracku nudÄ…, wiecej urozmaicen i bedzie ok Ogolnie widze ze zmierzasz jako producent w strone Digital Abuse i Ntrancera, nie ze zle, ale dosc specyficzny styl.. | |
| |
Podziêkowali: | Sine-D |
Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzieñ) Piwa: 616 Sk±d: Chrzanów  | Wys³any: 15-08-2011, 13:34 | #3
|
| Dla mnie nuda. Generalnie nic się tu nie dzieje. Ten sound ja i ułożenie na buildzie kompletnie mi się ni podoba. Choć na plus jest to, że nie ma fałszu. Melodia na mainie też kiepskawa. Dzwonki na breaku na minus. Jak by tam było pianino jak dla mnie też na minus. Naprawdę ludzie trochę pokombinujcie, wymyślcie coś nowego. Bassdrum jest na plus. Choć mogłeś go edytować bo teraz to sam wiesz. Nawet layer tego samego kicku wiele wnosi do tematu. Generalnie słaba produkcja choć lepiej niż poprzednio. Aha i rozkładaj dźwięki w panoramie bo teraz wszystko gra dokładnie w jednym miejscu. No i tak ja Schiz napisał clap potrzebuje reverbu.
| |
| |
Informacje Do³±czy³: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzieñ) Piwa: 660 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 15-08-2011, 18:53 | #4
|
| Kick i bass bardzo łądny, choć ja bym bardziej charczący ten revbass zrobił. Ten SFX co brzmi jak wiatr ma za dużo niskiego pasma, odetnij na nim od zera aż do około 90 hz bo wbija Ci sie z pasmem na kick i bass. Pierwszy lead jest chyba w ogóle nie tknięty żadnym EQ chorusem. Brzmi tak ja by grał tylko i wyłącznie z VST. Ułożenie jest kiepskawe, może jak by nie leciał jednym ciągiem tylko byś urozmaicił tego rifa jakimiś zapętleniami. 2 lead mi sie podoba, przypomina stare dobre czasy ale niepotrzebnie leci ten kiepski pierwszy lead. Crash jest za głośno, no i tutaj też nie ma żadnego reverba. Mainpart to powielenie builda, tylko dałeś nowy lead i troszkę urozmaiciłeś to melo. Jak na początki jest dobrze, ćwicz dalej | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
Informacje Do³±czy³: 29 Sty 2011 Posty: 457 (0,08/dzieñ) Piwa: 100 Sk±d: z DolnoÅ›lÄ…skiego  | |
| |
| |